Annonsera på Avpixlat

“Bacha bazi” – årets begrepp 2017

Björn Norström

KRÖNIKA För ett år sedan introducerades på allvar begreppet “taharrush” för det svenska folket, ett otäckt fenomen som är en direkt konsekvens av massinvandringen från tredje världen, vilket jag beskrev i en krönika. Årets begrepp 2017 som kan vara bra att lägga på minnet eftersom även det är ett mycket otäckt fenomen som kommer med massinvandringen från tredje världen, i synnerhet från Afghanistan, är “bacha bazi”.

Det är sannolikt få svenskar som inte äcklas av att fem män från Afghanistan våldtog en liten pojke och som senare endast dömdes till sluten ungdomsvård för detta vidriga brott. Förutom att domen naturligtvis även borde ha inkluderat utvisning är det viktigt att förstå att gärningen i sig faktiskt är ett uttryck för sanktionerad afghansk kultur och tradition och borde därför inte komma som någon större överraskning.

Uttrycket ”som man sår får man skörda”, eller “man får det man importerar”, stämmer precis på utvecklingen i Sverige, såväl kring taharrush som kvinnoförtryck, homofobi och hedersvåld. Våldtäkter på småpojkar utgör inget undantag. Pedofili som involverar män och småpojkar är nämligen en långt bakåtgående tradition i Afghanistan, accepterad och sanktionerad del av kulturen på alla nivåer i landet, samma kultur som nu snabbt växer fram i Sverige genom okritisk och ohämmad massinvandring av just män från samma Afghanistan. Etniska konflikter som i Ronneby är ett annat sådant importerat fenomen från bland annat Afghanistan.

Eftersom kvinnor inte tillåts dansa offentligt i Afghanistan tvingas regelbundet istället småpojkar att klä ut sig som flickor och kvinnor i syfte att dansa inför vuxna män. Dock slutar vidrigheterna inte här. Som traditionen bjuder ska de dansande småpojkarna även sexuellt hetsa upp de vuxna männen som de ”tillhör”.

När väl pojkdansen är över tar de vuxna männen med sig sina “ägodelar” – alltså småpojkarna – till sina rum där pojkarna sedermera våldtas, ibland av flera män samtidigt och ibland av flera män i följd i vad som kan benämnas som grupp- eller serievåldtäkt i en tradition som går tillbaka ett par tusen år i Afghanistan. Kort och gott, det handlar om kulturellt och traditionellt sanktionerat sexslaveri och pedofili med småpojkar som offer.

Kulturfenomenet i fråga i Afghanistan omnämns därför som ”de dansande pojkarna från Afghanistan”  men kallas mer formellt bacha bazi, eller bacha baz, och betyder pedofili på persiska, eller pojklek för den som vill vara politiskt korrekt. Detta kulturbetingade fenomen bygger alltså på att vuxna män har sexuella relationer med småpojkar genom tvång, alltså påtvingad homosexuell pedofili i vad som i grunden är sanktionerat barnsexslaveri, ett fenomen som inte är olagligt i Afghanistan och därmed inte kan bestraffas. Människorättsaktivister i Afghanistan har dock bett landets regering att stifta lagar som förbjuder barnsexslaveriet.

Amerikanska och brittiska soldater stationerade i Afghanistan har haft stora moraliska bekymmer med just denna sanktionerade form av kultur i landet eftersom många soldater med egna ögon varit vittnen till fenomenet.

Amerikanska soldater har dock påpekat att de förbjudits att lägga sig i och försöka stoppa det utan istället beordrats att vända ryggen till eftersom kulturfenomenet ligger utanför deras militära ansvarsområde. En amerikansk soldat som ingrep för att skydda en liten pojke från just bacha bazi blev omedelbart bestraffad av militären under president Barack Obama eftersom han vägrade lyda order beträffande vända ryggen till kulturfenomenet.

Anledningen att utländsk militär beordras att sopa sexslaveriet av småpojkar under mattan är för att upprätthålla goda relationer med Afghanistans regering, militär, klanledare och vanliga afghaner på gator och torg. “Rör inte vår kultur” är alltså den gällande principen bland afghaner beträffande barnsexslaveriet. Om soldater lägger sig i och försöker stoppa kulturfenomenet får det nämligen en direkt och massiv negativ påverkan på relationerna mellan utländsk militär och landet Afghanistan samt dess befolkning.

FN har uttalat sig om att kulturfenomenet handlar om rent sexslaveri och vill försöka stoppa det. Debattörer i USA har påpekat att amerikansk militär måste sätta stopp för denna kulturella pedofili, vilket alltså militären under Barack Obama vägrar.

UNICEF rapporterar även att till och med Afghanistans regering och myndigheter anställer småpojkar för att sedan erbjuda dessa som sexslavar, vilket alltså innebär att fenomenet även sanktioneras av självaste staten Afghanistan.

Internationell media har rapporterat omfattande om fenomenet. Det finns även ett antal skrämmande dokumentärfilmer i ämnet.

Media i Sverige har dock lagt locket på, kanske beroende på inkompetens. Alternativt lägger svensk media locket på kring bacha bazi inom agendajournalistikens anda eftersom svensk media vill förvägra och mörklägga för svenska folket insikt i just den afghanska kulturen och de traditioner, seder och bruk som anländer med massinvandringen av män från Afghanistan, inklusive bacha bazi.

För män som växer upp i Afghanistan är alltså våldtäkt av småpojkar normen och del av vardagen, sanktionerad och accepterad av alla delar av samhället, alltså normaltillståndet. En sådan inställning och mentalitet migrerar naturligtvis även till Sverige. Man får helt enkelt alltså det man importerar, vilket även innebär Afghanistans kultur och traditioner, vilket i detta fall därmed innebär vuxna mäns sexlust med småpojkar.

Att de fem gärningsmännen ifråga inte ens utvisas från Sverige som del av domen sänder dessvärre tydliga och kraftiga signaler att pedofili och gruppvåldtäkt av småbarn accepteras i Sverige på samma sätt som i Afghanistan.

De som påstår att gärningsmännen skulle avrättas i Afghanistan om de utvisades talar inte sanning. Fenomenet är sanktionerat och bestraffas inte med något dödsstraff, eller andra straff heller för den delen, såvida pojken inte avlider. Överlever pojken våldtäkten är det lugna puckar för gärningsmännen. Argumentet att skydda gärningsmännen från dödsstraff om de utvisas till Afghanistan håller alltså inte.

Gruppvåldtäkten ifråga där en liten pojke är offret kommer därför inte att vara början på slutet av detta i Sverige, tyvärr, utan snarare endast slutet på början.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson