Annonsera på Avpixlat

Hit – men inte längre!

Rolf Malm

KRÖNIKA Aftonbladets skribenter blir allt galnare. I takt med att övriga världen går en annan väg än deras blir de rent desperata och panikslagna. Anders Lindberg skrev nyligen en lång drapa om hur Ryssland med cyberkrigets vapen, som planterade virus, deformationskampanjer, statliga trojaner, botnets etc kommer att se till att Jimmie Åkesson vinner nästa val! Så som Putin enligt denne sanslöst enögde ledarskribent var den som såg till att engelsmännen valde att lämna EU och att amerikanska folket valde Trump till president!

Lindberg är inte bara en okunnig, illasinnad och odemokratisk tönt – han är en direkt säkerhetsrisk för svenska folket genom sin amatörmässiga provokationsjournalistik. Att varna för cyberkriget är en sak – att energiskt blåsa liv i den gamla svenska rysskräcken är en helt annan. Att utnyttja sin skyddade ledarplats och Aftonbladets resurser enbart för att ständigt misskreditera Jimmie Åkesson är fegt och föraktligt. Dessbättre fattar han inte att mobbaren inte är den som skaffar sig sympatier. När hans egna läsare invänder mot hans illasinnade kortsynthet stänger han helt enkelt kommentarsfältet. Hurra för demokrati och åsiktsfrihet!

Med hans insatser som dyngspridare gödslar han på egen hand svenska folkets förakt för nomenklaturan och odlar det växande hatet mot den folkföraktande mediaeliten. Alltfler har fullständigt tappat förtroendet för det som förr med viss respekt kallades den tredje statsmakten – med uppgift att kritiskt granska makten. Inte okritiskt gå dess ärende och vara en propagandistisk megafon för demokraturen. Det är i sig själv ett av de allvarligare samhällsproblemen att dagens journalister inte förmår ta förlusten av allmänhetens förtroende på allvar – deras enda egentliga existensberättigande.

Jimmie Åkesson behöver ingen hjälp från Putin så länge dödgrävarskribenter som denne Schibsteds- och LO-ägde maktlakej får sprida sin draksådd i en av våra största tidningar. Inte undra på att han till yttersta gränsen för anständighet och normal mänsklig respekt beskyller oss här på Avpixlat för att vara nazistiska nättroll och obildade islamofober.

Hans om möjligt ännu stolligare kollega Fredrik Virtanen menar på allvar att det ska resas en staty över Fredrik Reinfeldt! Som en hyllning till den förre statsministerns generösa och lönande invandringspolitik! Va? Som att man i Norge skulle resa en staty över Qusling. Denne rödvinsmurvel är ju fullständigt bindgalen och totalt befriad från kontakt med vanligt folks verklighet. Aftonbladets ägare – det globala multiföretaget Schibsted och svenska LO borde ställas till ansvar för denne medarbetares förlöpningar. Sänd honom på en rehabbehandling för ordmissbrukare och ordblinda blindstyren.

Han tycker alltså att den förödande, mångkulturella, ansvarslösa politik som dödligt infekterat samhällskroppen ska hyllas med en staty av den som kanske mer än någon annan i Sveriges historia har lurat och bedragit svenska folket och begravt dess historia och traditioner i utbyte mot ett splittrat land med monumentala problem inom alla samhällsområden – ekonomi, sjukvård, utbildning, jämställdhet, infrastruktur, åldringsvård, lag och ordning, kvinnofrid, sociala förhållanden, försvar, industriutveckling, landsbygd och inte minst demokrati – som alltmer urholkas för att mot folkets vilja kunna införa detta mångkulturella inferno.

Vems talan tror han sig föra? Nya främmande element har slagit ut samhällskroppens immunförsvar och landet behöver akutvård för allehanda virusangrepp och parasitattacker, tidigare okända i ett homogent och sammanhållet Sverige, vaccinerat med fosterlandskärlek och med karantänsregler vid gränserna.

Trots detta kan man hoppas att någon pr-sugen kommunpamp i Täby nappar på statyförslaget och drar igång detta monumentala idiotprojekt. Motståndet bland alla de svenskar som nu alltmer påtagligt får lida av effekterna av Reinfeldts fatala öppna hjärtan-politik lär bli massivt. Hit – men inte längre hör man redan ropen skalla. Ett metallbeläte av denne bock i paradiset lär behöva mer skydd än julbocken i Gävle!

I strävan efter att bli den humanitära stormakten lät han MENA-ländernas nedkämpade demokratisträvande och följande våldsspiral okontrollerat välla in över Sveriges gränser. Arabiska och muslimska samhällen bär ansvaret för den glorifierade, medeltida ordning som nu hotar ta över vårt land. Men med större klokhet och mindre tänkande med hjärtat kunde det undvikits. Tyvärr inser nuvarande obildade statsminister och hans regering inte bättre sammanhangen och skillnaden mellan hjärna och hjärta.

Gott nytt år trots allt.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson