Annonsera på Avpixlat

Sverige som Ebberöds bank

Rolf Malm

KRÖNIKA Jag ställde nyligen ett antal frågor till statsministern här på Avpixlat. Självklart får jag inga reaktioner från överheten. De skulle aldrig vidgå att de smygläser detta för dem förhatliga, folkliga forum. Men jag vet att de är flitiga läsare av dessa sidor – där vanliga människor än så länge får utnyttja sin åsiktsfrihet. Visserligen förföljda och demoniserade av den svenska åsiktspolisens häxjakt – men stärkta av internationella motsvarigheter som Breitbart News – den engelskspråkiga världens nu mest lästa nyhetssajt med nytt rekord på 240 miljoner sidvisningar!

Om jag kunnat få in krönikan i någon av de etablerade papperstidningarna hade indignerade svar inte låtit vänta på sig. Men ingen av de stora drakarna skulle drömma om att släppa in en så kritisk, okänd röst som min. Det skulle ju kunna leda till en debatt de inte kan vara säkra på att vinna. Trots sitt enorma informationsövertag och sin gigantiska propagandamaskin. Möjligen skulle tillnyktrande Göteborgs-Posten på sikt kunna tänka sig en barnvänlig variant av min krönika. Jag ska försöka när det känns meningsfullt.

Reaktionerna från Avpixlats läsare är desto mer positiva och de tycker som jag att det är regeringens plikt att ge ärliga, sanna svar på medborgarnas befogade, oroliga frågor. Frågor som idag ventileras vid alla köksbord och på alla arbetsplatser där man riskfritt kan undgå åsiktstvånget och angiveriet. Inte ge oss tillrättalagda solskenshistorier när var och en med öppna ögon kan se de hotande, svarta ovädersmolnen förmörka himlen. Inte påstå sig möta “utmaningarna” genom att ansvarslöst kasta miljarder skattekronor över varje problem. Enbart pengar förhindrar inte den naturkatastrof som det ovisa och odemokratiska beslutet om ett mångkulturellt Sverige lett fram till.

De skryter gärna om att Sverige har världens äldsta lagar om yttrandefrihet – men de hedrar inte sina kloka föregångare som för 250 år sedan införde dessa friheter genom att själva respektera dessa lagar. Men vi kommer att få höra högtravande jubileumstal från ögontjänande företrädare för den demokratur som i Sverige får gälla för äkta demokrati och folkstyre.

Eftersom antalet läsare av Avpixlat ökar och vi här kan föra en anständig och legitim diskussion om tillståndet i Sverige hyser jag dock gott hopp om att vi ska kunna påverka utvecklingen – trots överhetens förtal och alltmer hotfulla uttalande om att stoppa eller censurera det fria ordet genom alltfler åtgärder inspirerade av Orwells 1984.

Från ledande makthavare under Fredrik Reinfeldts regering hörs nu mumlande ursäkter för den dåraktiga invandringspolitik som med Miljöpartiets hjälp fördes och för den mobbingkultur som krävdes för att tysta kritiken mot den. Men ska man äta med djävulen ska man ha lång slev. Att sent omsider ångra samarbetet med Miljöpartiet är en klen tröst för alla dem som blivit uthängda, avskedade, utfrysta, idiotförklarade och brunmålade under denna tid av modern häxjakt. Lika förnuftsbefriad och brännande grym som medeltidens makthavares jakt på den tidens kättare och troll. Lika motiverad av maktbegär som den tidens prästerskap och lika okritiskt och närmast religiöst övertygad om att stå för det enda rätta. Men nuvarande regering låter detta nu – genom en oändlig rad skandaler och svikna löften – närmast utplånade parti bestämma stora delar av svenska folkets framtid.

Det lär också dröja innan t.ex. Aftonbladets ledarsidor förmår resa sig ur detta bottenlösa mobbingträsk och ta sitt icke oväsentliga ansvar för det krisläge som det en gång blomstrande Sverige nu befinner sig. Ledarskribenten Anders Lindberg har satt ansikte på den fullständigt meningslösa, obegåvade medlöparjournalistik som trots sin beklämmande nivå fungerar som förstärkande megafon för dagens låt gå-politik. Han tar oemotsagd plats med hjälp av den globala mediajätten Schibsteds miljarder och LO:s politiska beskydd. De äger gemensamt honom och Aftonbladet.

Denne högavlönade pk-slav och regeringshärold vill ha en ny decemberöverenskommelse för att man ska kunna kringgå den demokratiska ordning som i vår grundlag slår fast att all politisk makt ska utgå från folket. Att vilja återinföra DÖ är en föraktlig ståndpunkt som han delar med den sedan 70 år avdöda nazismen som använde samma knep för att skaffa sig fasansfull, diktatorisk makt genom att gå över liket av demokratin och yttrandefriheten. Han skyller dock oss på Avpixlat för att vara nazistanstrukna och beklagar att så få av hans mer upplysta sort säger emot! Ett uttalande av ett blindstyre som inte inser att det i Sverige knappt finns en enda offentlig person, myndighet, journalist, kändis eller politiker som inte tvingats vända kappan efter vinden och hävda sitt stöd för mångkultur, socialism, anti-nationalism och den svenska, urvattnade varianten av demokrati. Som med en röst och i varje fall med läpparnas bekännelse fördömer det demokratiskt valda Sverigedemokraterna och dess miljoner väljare och kallar alternativmedia för hatsajter. Den beryktade, ryggradslösa, svenska valstugesanningen. Med hela etablissemanget – facket, kyrkan, presstöd, radio och TV bakom ryggen skräms Lindberg av alternativa medier som Avpixlat. Små, men växande kikhål i den bastanta åsiktskorridor som han är satt att vakta med sin penna – såsom Stasi vaktade Berlinmuren med kulsprutor, minfält och prickskytte på oliktänkande.

Avpixlat är ett av ett fåtal, enstaka andningshål i den kvävande, socialistiska och självgoda svenska ankdammen. Det fria ordets sista utposter – möjliga bara genom ekonomiskt stöd av sina läsare och frivilliga insatser av sina medarbetare. Själv stänger han kommentarsfältet när läsarna av hans svenskfientliga drapor ilsket säger emot honom. Som ett trilskande barn håller för öronen när föräldrarna tillrättavisar dem.

Eftersom man i större delen av världen väljer en annan politisk väg än Sverige får Lindberg och hans många kollegor allt svårare att hävda ensamrätt på sanningen och godheten. Den humanitära stormakten har blivit övriga världens varnande exempel. Det är ju inte bara våra grannländer som går Sverigedemokraternas väg. Det gäller de flesta länder. Verkligheten utifrån tränger igenom godhetspansaret och människor låter sig inte lika lätt tystas av anklagelser om rasism, islamofobi, främlingsfientlighet och nazism.

Brexit är ett exempel. Valet av Trump – Lindbergs ärkeskurk – är ett annat. Det är ju inte trovärdigt att försöka påstå att majoriteten av jordens befolkning röstar fel, är rasister, nazister och mentalt oförmögna att se till sitt eget bästa – även om Löfvens rådgivare Henrik Arnstad försöker in absurdum. Men han är ju både absurd och dum. Rasistkortet har slitits ut och svenska folket sitter med Svarte Petter.

Ty det är ju svenska folket som får betala priset för Anders Lindbergs femtekolonnverksamhet. Ett ödelagt folkhem, ett konkursmässigt välfärdssamhälle, ett land med hisnande, allt brutalare brottslighet, ett land med bråddjupa klyftor mellan fattiga och rika, ett land med en modern form av ättestupa, ett land invaderat av islamister med totalt hänsynslös kamp för Kalifatet som enda mål. Ett land vars folkvalda i oförklarligt självförakt bespottar vår historia, våra traditioner och våra förfäder. Ett land vars arbetare ersätts av från bemanningsföretag inhyrda utlänningar med halva lönen. Deras löner spenderas inte i Sverige och statens skatteintäkter sjunker. Vem ska till slut betala den svenska välfärd som dagens partiledare anser ska gälla för alla människor på jorden. Det är ju en nationell, katastrofal idiotvariant av Ebberöds bank!

Anders Lindberg et al kan ju fundera över varför alltfler av LO-medlemmarna röstar med Sverigedemokraterna. Svaret är ju att de inte är så korkade som han förutsätter i sitt skyddade elfenbenstorn. Långt från vanliga svenskars pressade skattevardag med försörjningsansvar för ett par barnrika invandrarfamiljer förutom för den egna.

Rolf Malm

PS. För den som inte är bekant med Ebberöds bank är bakgrunden det danska folklustspelet där byns bank ger 8% inlåningsränta och tar 4% utlåningsränta. Följden blir så småningom naturligtvis bankens konkurs och kundernas ruin.

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson