Annonsera på Avpixlat

Personligt till statsministern

Rolf Malm

KRÖNIKA Jag förväntar mig inte att få dina svar på mina frågor. Jag är alltför obetydlig för att du ska bry dig om vad jag tycker. Men jag tror att du har folk som läser Avpixlat och noterat mig som en av dem mot vilken er nya mångmiljonkampanj mot rasism och nazism kan riktas. Jag är dock vare sig rasist, nazist eller arg ung vit man. Jag är tvärtom urgammal nog att ha egna mörka minnen av Hitlertiden. Men också av en trygg uppväxt i ett homogent, framgångsrikt land med stor framtidstro och stolta traditioner. Jag har den största respekt för ditt ansvarsfulla och svåra jobb och inser att du fick ta över ett närmast kaotiskt land efter Fredrik Reinfeldts ansvarslösa invandringspolitik och slakt på välfärden. Men varför fortsätter du i samma förödande spår?

Förklara för mig varför du ser nazister och vad du kallar högerpopulism som det stora hotet. Varför tycks du anse att det är infödda svenskars rasism som måste bekämpas – men inte den växande rasism som riktas mot just dem? De är ju ändå ännu så länge i majoritet och de som valt dig att försvara vårt land mot inkräktare. Det är ju inte Hitlers SS-styrkor som tränger över gränserna och trampar på våra traditioner, gör oss till andraklassens skatteslavar i vårt eget land och gör tryggheten på gator och torg till ett nostalgiskt minne blott. Nej, koloniseringen av Sverige sker till synes fredligt med hjälp av mångkulturens gigantiska, trojanska häst. Väl behjälpt av dig och dina många (god)trogna jasägare.

Varför tillåter du att pajaspartiet Miljöpartiet får diktera stora delar av din politik? I senare opinionsmätningar har detta islamvänliga parti knappt 3% av rösterna. Sverigedemokraterna drygt 28 %. Jovisst – det är valresultat som räknas. Men man må vara skapt som en nors om man inte inser att bakom dessa senare siffror döljer sig ett växande, massivt, folkligt missnöje. All makt ska ju enligt grundlagen utgå från folket. Men hur många som än i vrede och frustration röstar på SD så kallar du dem för nazister och ser till att de inte får något inflytande. Hur länge tror du att folket kommer att acceptera detta högst odemokratiska och nedsättande förhållande? Ju mer brutalt samhället blir desto fler kommer att i ångest och protest välja SD. Om inte annat som sista halmstrå för att kunna nära en förhoppning om förändring. Inte för att de är rasister, nazister eller fascister – utan för att de allvarligt skräms av och skäms för utvecklingen och fasar för framtiden.

Du talar ofta om att vara tydlig och att ha ordning och reda. Gott, men varför, varför tar du inte tag i alla de problem som i allt högre grad skrämmer vanligt folk? Sverige behöver regeras! Med kraft! Det måste byggas bostäder – miljoner bostäder – var ska annars kommande skaror av anhöriginvandrare arbeta och bo? Skolan måste restaureras, sjukvården förstärkas, järnvägen återbyggas, försvaret återställas, polisen uppgraderas etc etc. Du lovar och pratar – men inget händer! Det hjälper inte att påstå att Sverige är tryggare än någonsin. Det räcker att ta del av en enda dags nyheter om mord, bränder, våldtäkter, rån och annat elände för att inse att du och din regering totalt har tappat kontrollen. Det vore bättre att använda energin till att göra något åt eländet istället för att ödsla så mycket kraft på att försöka dölja det och förfölja alla som dristar sig att påpeka förfallet.

Polisen verkar ha gett upp, i alltfler områden vågar de sig inte ens in. Brandkår och ambulans utsätts för stenkastning och våld. Invånarna vågar inte protestera eller vittna. Knark och vapen finns lätt tillgängligt. Rättsväsendet drunknar i ärenden. Socialtjänsten måste stänga in sig bakom skottsäkert glas och låsta dörrar. Alltfler pensionärer tvingas leva under existensminimum, det militära försvaret är närmast nedlagt och försvarsviljan försvann med värnpliktens avskaffande. Ett av kortsiktiga politikers många allvarliga misstag – även om beslutet om att Sverige ska vara ett mångkulturellt land är det mest förödande. Särskilt som det odemokratiskt togs i hemlighet över huvudet på medborgarna. De som nu får ta konsekvenserna av denna självsvåldiga utförsäljning av vad vi stolt kallade fosterland och folkhem.

Förklara för mig varför du kallar regeringen för feministisk – samtidigt som du konsekvent blundar för islams kvinnofientliga lära. En lära som tillåter lögn och bedrägeri om det drabbar oss otrogna. En ideologi vars huvudmål är att förgöra demokratin och ersätta den med världsdiktatur i form av Kalifatet. En tro där man accepterar sexuellt utnyttjande av barn, bigami, förbjuder homosexualitet, tvingar kvinnor att beslöja sig, förnekar dem utbildning och ett självständigt liv. En lära där man straffar människor med offentlig avrättning, spöstraff, lemlästning eller stening för marginella brott. Islamisering är som att önska oss flera hundratals år tillbaka i tiden. Till en tid med häxbränning, träldom, envälde, avlatshandel, barnarbete, svält, nöd och armod. Som att avsäga oss flera hundra år av kamp för ett mer jämlikt, modernt, civiliserat samhälle.

Att inte reagera mot detta hot och denna ondska är att sälja sin själ till djävulen. Du accepterar tyst islamiseringen av Sverige. Ja, du förnekar t.o.m att den pågår och ger godtroget statens ekonomiska och juridiska stöd för att bildlikt talat ersätta våra kyrkor med moskéer. Trots att de bortom allt tvivel måste betraktas som brohuvuden för islams demografiska och terrorbaserade krig mot västvärlden. Kan det förklaras med att du accepterar det förra i skräck för det senare? I samma anda som när Sverige godkände den tyska “permittenttrafiken” under förra världskriget.

När tv-journalisten Marcus Oscarsson nyligen förespråkade att man med maximerad kraft måste stoppa all islamism i Europa, kallades han Sveriges farligaste man! Dina handgångna journalister jagade honom som vore han en förrädare. Som en gång Torgny Segerstedt skamligt förtalades av den tidens medlöpare när han varnade för nazismen. Hur är det möjligt att du inte högljutt fördömer denna snedvridna, närmast oanständiga agendajournalistik för islamterrorismens sak?

En grotesk terror som i islams namn begår de mest fasansfulla illdåd. Som glorifierar självmordsbombare och mördare, fördriver och plågar hela befolkningar, rövar bort småflickor att säljas som sexslavar, kidnappar och filmar när man mördar oskyldiga gisslantagna. Man håller världens storstäder i skräck och tvingar västvärlden att inskränka sina befolkningars frihet genom allt mer rigorös bevakning av alla offentliga platser. Med övervakningskameror i varje gathörn och timslånga köer i flygplatsernas säkerhetskontroller. Slugt tvingar de vårt demokratiska samhälle att likna Orwells skräckvision i boken 1984. Man bränner kyrkor och vanhelgar våra symboler, bränner våra flaggor, skändar våra minnesmärken och bespottar våra traditioner. Men man anser sig ha rätt att mörda Lars Vilks när de anser att han har skändat islam.

Godhet och medmänsklighet borde härska på vår jord. Men om man i en annan kultur uppfattar detta som svaghet blir godheten enbart till dum godtrogenhet. Om välvilja uppfattas som brist på självrespekt ökas bara föraktet för svagheten. Om öppenhet utnyttjas för intrång leder den till underkastelse och självutplåning. Om hjälpen uppfattas som en nedlåtande skärv från den överlägsne ökas hatet mot givaren. Detta tycks de flesta länder ha insett och anpassat sin invandringspolitik efter. Man kräver samma egenansvar från nya medborgare som för infödda. Samma plikt att lyda lagarna och respektera seder och bruk och samma krav att bidra till samhället efter förmåga. Men Sverige skiljer sig radikalt från i stort sett resten av världen. När ska du inse samma sak som deras folk och ledare insett?

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson