Annonsera på Avpixlat

Den tysta revolutionen

Rolf Malm

KRÖNIKA Media ska vara objektiva och konsekvensneutrala hör man ofta dess representanter påstå. Men jag tror mig aldrig ha upplevt att t.ex. ett svenskt TV-program som grundinställning inte har att det “politiskt korrekta” är enda sanningen och att kritiska röster är rasistiska eller högerpopulistiska. Därför blir s.k. debattprogram tämligen meningslösa – eftersom de i huvudsak går ut på att bekräfta det “politiskt korrekta” och underhålla chimären av demokrati och allas lika värde. Oliktänkande göre sig icke besvär.

Konsum-eliten i form av rabiat, faktaresistent vänsterfolk, dresserade journalister och rampljus-kändisar lever med övertygelsen om att de representerar den goda delen av mänskligheten. Att de kämpar för allas lika värde från sina privilegierade positioner. Att en växande del av mänskligheten tröttnat på dessa självgoda, falska politiker-plattityder gör dem dock oroliga. Inte minst för den egna prestigen och ställningen. Likt den gamla adeln ser de sina privilegier hotade av den obildade populasen. Hitler dyker snabbt upp som motargument och hotande exempel. Vägledd av historieförfalskaren Henrik Arnstad är statsministern den förste att kalla politiska motståndare för nazister och därmed ange det låga, respektlösa debattklimatet. Ett klimat som utgår från att svenska väljare är helt intelligensbefriade och jordens mest lättmanipulerade folk.

Att Sverigedemokraterna trots åratals av demonisering har vuxit till det största partiet menar dessa “demokrater” beror på att svenska folket röstar fel! Utanförskap är ett svårt problem – i synnerhet när det är de styrande politikerna som lever i detta utanförskap. I sina elfenbenstorn, utom hörhåll från resten av befolkningen. I Sverige, liksom i stora delar av övriga världen, fattar alltfler oroliga, enskilda, tänkande människor beslutet att i hemlighet överge de traditionella partierna och den självgoda nomenklaturan. En tyst revolution mot den hycklande överheten sprider sig över världen. Tyst därför att vanligt folk riskerar bannlysning på arbetsplatsen, i vänkretsen, ja t.o.m. inom släkt och familj genom att “komma ut”. Opinionsinstitutens mätningar slår av samma skäl alltmer fel – de får av försiktighetsskäl inte ärliga svar på sina frågor. Hoten mot verklig demokrati är alarmerande!

Att engelsmännen beslutat att lämna EU skylls också på att väljarna röstade fel. Ledande politiker förstår inte att infödda engelsmän vill värna sin egenart. Sin stolta historia och sina föräldrars seger över nazismen. De vägrar att låta sig styras av odemokratiskt utsedda pampar i Bryssel och alltfler röstar på det mot eliten kritiska Ukip.

Även Donald Trumps seger i presidentvalet skylls på att väljarna röstade fel. Men i avindustrialiserade stater är förtroendet för motståndaren Hillary Clintons långa erfarenhet av maktinnehav snarare en tung belastning. Många amerikaner tycks mer ha röstat mot någon av kandidaterna än för någon av dem.

I land efter land vinner invandringskritiska rörelser mark. Den lovordade mångkulturens effekter på vanliga människors vardag, utarmningen av välfärden, förlusten av den egna kulturen och historien och den skrämmande islamiseringen överträffar rädslan för Putins Ryssland. Hur man där än förföljer t.ex. den regnbågsrörelse som i Sverige gjort att heterosexuella närmast betraktas som en missaktad minoritet. Det om något illustrerar hur identitetspolitiken tagit över normaliteten.

Våra grannländer är mindre drabbade av hybrisen om att vara en “humanitär stormakt” – kosta skattebetalarna vad det kosta vill. I Danmark har ökande väljarstöd för Danskt Folkeparti lett till en restriktiv politik där man inte tar emot fler invandrare än man kan hantera. I Norge har Fremskrittspartiet spelat motsvarande återhållande kraft. I Finland har Sannfinländarnas parti stärkt Finlands redan restriktiva invandringspolitik. På Island har befolkningen närmast handgripligt kastat ut sin korrumperade statsminister.

I Tyskland växer kritiken mot Angela Merkels invandringsvänliga politik. Det nybildade nationella och starkt invandringskritiska partiet Afd (Alternativ för Tyskland) växer rekordsnabbt inför nästa års val. Dessvärre ökar också hatbrotten mot invandrare dramatiskt i Merkels Tyskland.

I terrordrabbade Frankrike bedöms Marine Le Pen och hennes invandringskritiska Nationella Fronten ha goda möjligheter att vinna nästa val. Kanske inte så förvånande med tanke på vad den lovordade mångkulturen kostat fransmännen. NF förespråkar även att Frankrike ska lämna EU – vilket väl skulle betyda slutet för detta överstatliga projekt.

I Holland är nu Geert Wilders anti-islamistiska Frihetsparti det tredje största. I Belgien växer sympatierna för Vlaams Belangs krav på flamländsk självständighet och stopp för invandring. I Österrike har nationalistiska FPÖ och BZÖ nu 30 procent av rösterna. I Schweiz har man på initiativ av nationalistiska UPC/SVP och med stöd av miljörörelsen Ecopop genomfört folkomröstning med resultat att landet säger nej till ökad invandring enligt EU-krav.

Donald Trumps ambition att bygga en mur längs den mexikanska gränsen upprör många globalister. Men i en rad länder har man redan byggt murar – eller håller på att bygga sådana och/eller stängsel. Det gör man i England, Norge, Ungern, Österrike, Grekland, Makedonien, Nordirland, Spanien, Estland, Lettland, Bulgarien, Frankrike, Slovenien, Ukraina m.fl. Med respektive befolkningars goda minne.

Kanada tar emot många invandrare. Men 65 procent av dem ska vara ekonomiskt motiverade. För att bedöma detta har man ett poängsystem där välutbildade personer prioriteras. De måste också genomgå språktester och utbildning om Kanada för att bli medborgare. Resultatet är att invandrare snabbt får jobb och anpassar sig till sitt nya land. På senare tid har man skärpt politiken ytterligare. I jämförelse har Sverige helt okontrollerad invandring.

Även Australien stramar åt invandringen. Nya lagar har införts för att förhindra papperslösa att jobba svart. Kraven på invandrarnas karaktär har höjts. Asylsökande från länder med sjukdomsepidemier sätts i 21-dagars karantän. Alla båtflyktingar förvisas till flyktingläger på Stillahavsön Nauro.

Nya Zeeland har som mål att genom invandring öka befolkningen med 1 procent om året. Man har ett poängsystem som graderar ansökningar efter utbildning, nytta för landet, utbildning för jobb med arbetskraftsbrist etc. Man har erbjudit sig att ta emot ytterligare 20 (!) flyktingar från Syrien.

Sverige skiljer sig alltså fullständigt från de flesta andra länder. Vi har snarare blivit ett avskräckande exempel för andra länder – som nu gör allt de kan för att inte hamna i samma prekära situation genom att upprepa Sveriges misstag.

De nya Moderaterna med Fredrik Reinfeldt i samarbete med Miljöpartiet kan alltså anklagas för att med missriktad välvilja göra världens 65 miljoner flyktingar den största otjänst. Reinfeldts personliga hat mot Jimmie Åkesson blev en dyr affär för svenska folket. Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket förstörelse. Nuvarande regering fortsätter i samma spår – även om verkligheten och alltfler SD-sympatisörer tvingat den till tillfälliga begränsningar i den överoptimistiska och ansvarslösa asylpolitiken.

En för den ledande makteliten otänkbar tanke är väl att den tysta revolutionens felröstande folkmassor faktiskt kan ha rätt!

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson