Annonsera på Avpixlat

Om jag är ett nättroll, vad för sorts troll är då detta?

insandare_150

INSÄNDARE I fredags, i bilen på väg till Stockholm, ringer mobilen. I andra änden presenterar sig en mansperson såsom varande journalist på VLT och vill att jag svarar på några frågor. Jag ber honom skicka de frågor han har till min mail så ska jag besvara dom. Han ger sig naturligtvis inte, utan fortsätter tjatet om att jag ska svara i telefon, trots att jag påpekar att jag kör bil och olämpligheten i att bli intervjuad under pågående bilkörning.

I efterhand visar det sig att han redan hade skrivit klart sin artikel, samt lagt ut den på VLT:s nätupplaga. Telefonsamtalet var alltså bara ett spel för galleriet. Han hävdar att jag under åratal ägnat mig att att sprida antisemitisk propaganda på nätet, för det hade han minsann fått tips om från så kallade “antirasister”, vars enda syfte här i världen är att likt STASI leta upp människor med Sverigevänliga åsikter och hänga ut dem för att i akt och mening skandalisera dem! Att jag dessutom var SD-politiker och medarbetare på Avpixlat försvårade ju saken betydligt enligt journalisten, för man kan ju inte ha antisemitiska SD-politiker. Nu hör det till saken att jag har ALDRIG i hela mitt liv skrivit något som kan betecknas som antisemitiskt, av den enkla anledningen att jag inte är antisemit, utan precis tvärtom. Det visste ju naturligtvis denne journalist också, men alla vet ju hur media nu för tiden hycklar, vinklar och försöker ljuga ihop historier om människor. Här kan ni lyssna på ljudupptagningen.

Av alla de inlägg jag genom åren skrivit på sociala medier, mer än 40.000 st, hade man lyckats leta upp ett där jag berättar en rolig historia om muslimer, ett där jag tycker att Sverige är ockuperat av romska tiggare, ett där jag kritiserar George Soros, ett där jag ifrågasätter Bonniers stora medieinnehav samt ett som visserligen var plumpt, men dock ett skämt, om Putin och Carl Bildt. Big deal! Av dessa inlägg drar man slutsatsen att jag under åratal spridit antisemitisk och rasistisk propaganda på sociala medier. Man kan alltså konstatera att man absolut inte får kritisera Bonniers medieinnehav eftersom de tillhör en viss etnisk grupp, och detsamma gäller för Soros, och man får heller inte skämta om muslimer. Dessa är alltså att betrakta som de “Untoutchables” eller “They-who-can´t-be-named”.

Nu råkar jag tycka att mediekoncentrationen till en och samma ägare är för stor i Sverige! Det står jag för, inget eller ingen kan få mig att ändra mig på den punkten. Att det skulle göra mig till nazist är fullständigt absurt naturligtvis, men media tar alla chanser att klistra detta epitet på människor som inte deltar i den allmänna PK-hysterin, utan som kan tänka själva. Jag anser även att George Soros är en skurk, som b la på 90-talet gav sig på Sveriges valuta. Det gör mig heller inte till nazist. Vem som äger media betyder mindre, det är koncentrationen, det alltför stora ägandet jag vänder mig emot. Det skulle kunna vara en grupp med Amish, Jehovas vittnen, frimurare, hemmafruar eller en skock med babianer, det är liksom inte det saken gäller, och det vet naturligtvis denne journalist. Annars är man otroligt snabba på att kritisera andra länder vad gäller medieinnehav. Att Berlusconi i Italien ägde både TV-kanaler och ett stort antal tidningar har alltid ansetts som förkastligt av svenskt etablissemang.

Hursomhelst så är ju denne journalist endast springpojke åt VLT:s chefredaktör Daniel Nordström, som är den som skickat sin handgångne man på mig. Denne vänstervridne chefredaktör som tagit över VLT, har stängt ner kommentarsfälten i tidningen med hänvisning till att “läsarna skriver skit”. Det är hans inställning till yttrandefrihet. Läs om detta här.

Han förföljer även människor genom att åka till deras arbetsplatser för att få dem avskedade för att de är Sverigevänner och har också lyckats med detta. Läs om fallet med Martin Alexandersson här.

Denne Daniel Nordström, som är så vänsterextrem att han inför valet 2014 blev avstängd från Sveriges Radio pga att han var för “röd”, chefar alltså på en tidning som kallar sig liberal! Har ni hört någonting så skrattretande! Nu har han bestämt sig för att försöka tysta mig genom att utmåla mig som antisemitisk på sin privata blogg. Här kan ni läsa om det fasansfulla trollet Katarina Broman. I sin text utmålar sig Daniel Nordström som en varm anhängare av “yttrandefrihet” och talar i lyriska ordalag om hur vi måste bevara den. “Det låter stort när katten skiter” vill jag lova!

Daniel Nordström är inte det minsta intresserad av yttrandefrihet. I så fall skulle han väl knappast ha stängt ner kommentarsfälten med hänvisning till att “läsarna skriver bara skit”. Sådana här ulvar som försöker klä sig i fårakläder finns det många av i Sveriges nuvarande medielandskap tyvärr och det gäller att vara uppmärksam. VLT:s arma prenumeranter, en alltmer krympande skara bör tilläggas, är ju naturligtvis helt ovetande om vad dom har att göra med. Det smyger sig liksom på dom som när grodor blir kokta och dom märker inget i brådrasket. Nu tror och hoppas han att han ska ha tystat mig. Ingenting kunde vara mer felaktigt! Tvärtom så är jag nu uppfylld av en helt ny energi, och jag ska göra vad som står i min makt för att bekämpa antidemokrater som Daniel Nordström.

Jag har självklart, helt självmant, avgått från mina uppdrag inom SD och det har jag gjort för SD:s skull. Fortsättningsvis så rekommenderar jag SD att försöka se till att nya aspiranter (och även kanske gamla) till politiska poster, inte ska skriva på sociala medier överhuvudtaget. Förföljelsen och försöken till stigmatisering kommer bara att tillta ju närmare valet vi kommer, och de kommer alltid att hitta något som de kan vrida till! Den “förfärliga” valkampanjen i USA med alla påhopp som journalister ojar sig över, kommer att framstå som rena rama västanfläkten jämfört med vad som komma skall i Sverige. Så håll i hatten gott folk, för nu är dom riktigt, riktigt rädda! För oss!

Katarina Broman
Moderator på Avpixlat

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson