Annonsera på Avpixlat

Mord och inga visor

Rolf Malm

KRÖNIKA Varför gör regeringen inget vettigt mot den galopperande brottsligheten i Sverige? Trots ändlösa rapporter om skjutningar, mord på öppen gata, handgranat-attacker, rån, inbrott, våldtäkter, våld mot blåljuspersonal, bilbränder, brända skolor och asylboenden, misshandel, alltfler no go-zoner, flödande narkotikahandel, hot mot tjänstemän etc försöker man inbilla oss att Sverige är tryggare än någonsin. Regeringens härolder i form av t.ex estradören Magnus Betnér, brottsprofessor Jerzy Sarnecki et al ropar mitt i våldsvågen att detta är en falsk syn på verkligheten. Men varför ska vi inte lita på vår egen uppfattning av verkligheten?

Kan det ha att göra med att utlandsfödda står för en oproportionellt stor del av alla dessa brott? Det är ju inte politiskt korrekt att påstå slikt. Det talar ju mot den av politikerna lovordade mångkulturen. Den som skulle berika kulturmörkret i vårt land och säkra våra pensioner. Istället har vi naivt importerat omvärldens problem till det tidigare jämförelsevis trygga folkhemmet. Men detta historiska misstag kan naturligtvis aldrig erkännas av ansvariga politiker. Därför kan de inte heller lösa problemen – det förutsätter ju nämligen att man erkänner orsakerna. Fredrik Reinfeldt har det kanske enskilt största ansvaret för situationen i Sverige – men han fortsätter mot allt förnuft att påstå att stor invandring enbart är positiv och lönsam. Det är han numera alltmer ensam om att tycka. Den invandrarkritiska nättidningen Breitbart News är t.ex. nu ett av de mest lästa medierna i den engelskspråkiga världen. Man satte nyligen rekord med 240 miljoner sidvisningar och 37 miljoner unika besökare! De håller inte med herr Reinfeldt.

Enligt Elisabet Höglunds månadsvisa redovisning begicks under september i år fler våldsbrott än någonsin. 15 mord, 44 mordförsök, 58 grova misshandelsbrott , 62 fall av misshandel, 16 mordbränder. Antalet bilbränder, våldtäkter och fall av sexuellt ofredande kan ingen längre hålla koll på. Mörkertalet är stort. Antalet anmälda sexbrott mot kvinnor fördubblades på tre år. 60% på allmän plats, 70% av förövare mellan 16 och 24 år. Våldtäktskurvan följer dock närmast exakt kurvan över antalet beviljade uppehållstillstånd. Turister varnas nu för att besöka Sverige! Sverige är sannerligen fantastiskt!

Var tionde elev i utanförskapsområde sympatiserar med religiösa extremistorganisationer! Var fjärde ung svensk tycker inte att demokrati är viktigt! Det är fasansfulla, alarmerande uppgifter. Vad får eleverna lära sig på historielektionerna? Vi sitter på en krutdurk. Det var ju detta som Mona Sahlin skulle motverka. Men hon ägnade sig åt annat och insåg tydligen inte vilket oerhört ansvar för Sveriges framtid hon fått. Varför fick hon detta avgörande ansvar? Klokt folk borde ju ha insett att hon var extremt olämplig.

“Fåfäng gå lär mycket ont” säger bibelordet. Men sysslolöshet med generösa bidrag är vad som erbjuds ungdomar i utanförskapsområden. Med bristfällig svenska, trångboddhet, lågutbildade föräldrar och traumatiska upplevelser i bagaget klarar de inte skolan – hur lågt kraven än sätts. Att skaffa ett jobb är närmast omöjligt. Då är det enklare att fördriva tiden med narkotikahandel, inbrott, rån och klanstrider. Det är tufft, men ger pengar till tunga guldkedjor, dyra bilar och respekt. Den “humanitära stormakten” gör en pyramidal otjänst både mot sig själv och invandrarna. Välment kravlöshet är vägen till katastrof för ett land.

I den situationen är det inte underligt att man blir tilltalad av extrema, religiösa locktoner. Via koranskolor, moskéernas imamer och skickliga IS-värvare blir man en del av kampen mot västerlandet. Tillgången på vapen är obegränsad. Allt från handeldvapen till tunga militära skjutvapen, handgranater, och sprängmedel är lätt tillgängliga. “Otrogna” ska förgöras med alla medel. Hundratals svenska ungdomar har rest till Syrien för att kämpa för IS. En del har återvänt fysiskt oskadda – som hjältar för de radikaliserade ungdomar som numera inte reser till fronten utan stannar hemma som femtekolonnare i kampen för världskalifatet.

Många blir shariaväktare som hårdhänt ser till att islams lagar följs i de svenska getton som blir alltmer autonoma, islamska, växande öar i samhället. Dit svenska myndigheter, polis och journalister inte har tillträde. Här gäller sharialagar, hederskultur och kvinnoförtryck. Trots att vi här har religionsfrihet, som ju också innebär frihet från religion. Allt detta väl underhållet av generösa, välmenta men naiva stöd via skattemedel och feministiska politikers behov av att demonstrera sin förfelade godhet. Hur dessa feminister cyniskt kan stödja en brutalt kvinnoförnedrande ideologi som islam är bortom allt förnuft.

De har i skattebetalarnas namn påtagit Sverige ett enormt försörjningsansvar. Med dubbel bokföring och kraftigt minskad välfärd för svenska folket har man med en gigantisk desinformationskampanj än så länge lyckats dölja detta för en majoritet av väljarna. Bara den ökande brottsligheten kostar allt inräknat svindlande summor och oerhört lidande för brottsoffren. Uppvaknandet lär bli hemskt. Som att vakna ur en mardröm som visar sig vara verkligheten.

Vi kan inte leva på den bostadsbubbla som blåses upp med billiga lån. Det är till detta bankerna numera lånar ut pengar. Inte till industriproduktion, forskning och infrastruktur. Utan produktion och export blir vi snart ett nytt Grekland. Sveriges ekonomi är urstark påstår vår finansminister. Men istället för att försvara vår tradition av att vara på innovationernas och teknologins framkant bekymrar hon sig över hur man ska kunna få fram fler enkla jobb för outbildad arbetskraft! En uppgivenhetens politik som är dömd att misslyckas.

Tecknen på det ökande förfallet är många. Det militära försvaret är närmast nedlagt. Polisen är i kris. Liksom sjukvården. Järnvägen är utsliten – etc, etc. Men sedan 2014 har antalet anställda på Migrationsverket ökat med 60%. Nu är man över 8000 anställda med en lönekostnad på 43 miljarder om året! Men polisen och försvaret har stor personalbrist. Antalet poliser per invånare är detsamma som på 80-talet. Idag finns cirka 18.000 poliser. Enligt EU-snittet borde de vara 30.000 med tanke på befolkningsökningen. Det finns områden i Sverige där en enda polispatrull ska täcka ett område som motsvarar hela Danmark! Polisorganisationen är dessutom i uppror mot sin högste chef och den omorganisation han är satt att genomdriva. Alltfler poliser slutar beroende på dåliga löner och närmast omöjliga arbetsförhållanden. Högarna med ouppklarade brott och nedlagda anmälningar växer lika fort som den ökande rättsosäkerheten.

Oviljan att erkänna att ökad brottslighet har samband med ökad invandring kan belysas med Vetenskapsrådets bidragsbeslut fram till 2019. 65 miljoner delas ut till projekt om antirasism. Inte en krona till forskning om integration. Året efter att 165.000 “flyktingar” kommit hit tycker man att några skattekronor borde avsatts för forskning kring integration, utanförskap, jihadism etc. Men det tyckte inte högst ansvarige Gustav Fridolin under vilken Vetenskapsrådet lyder. Det är de infödda svenskarna som ses som problem – inte invandrarna.

Herr regeringschef – nu behöver vi radikalt handfasta åtgärder. Inte mer av till intet förpliktigande fraser och dimridåer. Inte mer av Orwellska, förskönande omskrivningar av den bistra verkligheten. Nu behövs ord och inga visor.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson