Annonsera på Avpixlat

Insamling till förmån för gruppvåldtagna funktionshindrade kvinnan på Gotland

insamling-gotland

INSAMLING En insamling har startats till förmån för den rullstolsburna unga kvinna på Gotland som för ett antal dagar sedan brutalt gruppvåldtogs av ett gäng unga män – enligt uppgift asylinvandrare i kategorin “ensamkommande flyktingbarn”. Initiativet till insamlingen har tagits av Avpixlat-medarbetaren och den fria folkbildaren Jan Sjunnesson.

Efter gruppvåldtäkten anordnades en manifestation där hundratals gotlänningar uttryckte sin avsky över gärningen. Detta gillades inte av etablissemanget som skickade massor av poliser från fastlandet till ön för att kväsa de gotländska protesterna, poliser som kunde ha behövts för att skydda kvinnor från att bli våldtagna men som då lyste med sin frånvaro. Den vänsterextrema och nationsfientliga organisationen Expo har också gått ut och tagit ställning för förövarna och mot den våldtagna kvinnan och Public Service hjälper dem med detta. Man påstår att manifestationen skulle ha initierats av nazister när det i själva verket är vanliga gotlänningar och den våldtagna kvinnan själv som varit initiativtagare.

Att byta plats på förövare och offer i brottssammanhang är kännetecknande för den vänsterliberala diskursen. En mycket talande tystnad iakttas nu också från den feministiska rörelsen. En starkt bidragande orsak är att gärningspersonerna inte är svenskar. De tillhör vad som brukar kallas för “en utsatt grupp” och det är för vänsterliberaler och feminister viktigare att inte riskera stigmatisera denna grupp eller gynna Sverigedemokraterna än att stå upp för våldtagna kvinnor – även om det rör sig om en gruppvåldtäkt, även om kvinnan är rullstolsburen och extra försvarslös. Detta fall är bara det senaste exemplet på ett tystnadsfenomen som råder kring kvinnor som utsätts för invandrarvåld, vare sig det handlar om svenska offer för överfallsvåldtäkter eller invandrarkvinnor som utsätts för hedersvåld och annat kulturellt förtryck.

Så här ser det ut om man besöker Sveriges Radio P4 Gotlands webbplats – en lång rad artiklar som ifrågasätter och fördömer människors reaktioner mot gruppvåldtäkten, men inte en enda artikel som visar empati med brottsoffret eller problematiserar det ökande sexuella gruppvåldet mot kvinnor eller dess kopplingar till en ansvarslös invandringspolitik och andra kulturers kvinnosyn.

Faksimil SR.

Faksimil SR.

Vi kommer inte att få se kändisadvokater som Elisabeth Massi Fritz eller Claes Borgström sitta i morgonsofforna och berätta hur de tagit på sig försvaret för den här gruppvåldtagna kvinnan och ondgöra sig över gärningsmännen, så som vi sett dem göra i den groteskt uppblåsta karusellen kring WikiLeaks-grundaren Julian Assange, där anklagelserna om “våldtäkt” handlar om en kondom som inte användes och en annan som gick sönder, ett faktum som kategoriskt förtigs i medierapporteringen.

Av ovanstående skäl är det angeläget att vanliga medborgare visar empati och ställer upp för den gruppvåldtagna kvinnan på Gotland och inte lämnar henne i sticket så som etablissemanget nu gör. Hur du gör för att bidra med en slant till den behjärtansvärda insamlingen kan du läsa om HÄR och HÄR.

Mats Dagerlind

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson