Annonsera på Avpixlat

Självrannsakan efterlyses

Rolf Malm

KRÖNIKA Under lång tid förnekade politiker, debattörer och media att den generösa, svenska invandringspolitiken var en tickande bomb. Med detaljstyrd censur avfärdades alla varningssignaler som rasism, invandrarfientlighet, islamofobi och höger-populism. Det snabbast växande partiet försågs med naziststämpel och uteslöts genom DÖ från politiskt inflytande. T.o.m. själva språket censurerades. Med en svensk motsvarighet till det orwellska sanningsministeriet ersattes besvärande ord och företeelser med nyspråk.

Ord som volym, problem, assimilering, kulturkrock, svensk kultur bannlystes och serietidningar, barnböcker, bakverk, godisförpackningar fick ändra innehåll eller namn. Svenska folkets förtroende för de styrande var fortfarande relativt högt och majoriteten litade på att de folkvalda visste vad de gjorde och hade läget under kontroll. Den stora invandringen och mångkulturen skulle på sikt bli lönsam, men under tiden hemlighöll man hermetiskt de skenade kostnaderna för denna politik. De kallade Sverige för en humanitär stormakt och positionerade landet som det mest välkomnande och frikostigaste landet i världen.

Då hade man viss förståelse hos väljarna. 31% av folket ville att vi skulle ta emot fler flyktingar. Nu tycker 13% så. Då tyckte 34% att färre flyktingar skulle komma. Nu tycker 60% så. Då hade 48% lågt förtroende för regeringen. Nu är de 65%. Miljöpartiet, som vill ha obegränsad invandring har tappat större delen av sina väljare och dess språkrör har lägst förtroende bland partiledarna. Sverigedemokraterna, som i princip vill stänga gränsen, slåss om att vara det största partiet.

De styrande folkvalda är alltså fullständigt i otakt med medborgarna!

Hur länge kan ett land tvångsstyras av verklighetsfrämmande politiker? En liten grupp extremt välavlönade personer med exklusiva pensionsförmåner. Hårt hållna av partipiskor. All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Så står det i grundlagen. Men det tycks som om folket glömt sin makt.

Vi accepterar att invandringen tvingar regeringen att låna ofantliga belopp i vårt namn. Vi accepterar att staten i princip har övergett en av sina huvuduppgifter – försvaret av landet. Vi accepterar att den svenska skolan förfallit till en av de sämsta i världen. Vi accepterar att alltfler pensionärer tvingas leva på svältgränsen. Vi accepterar att svensk sjukvård går på knäna. Vi accepterar att vi har en järnväg som inte håller vare sig tider eller säkerhetsnivå. Vi accepterar att det nästan är omöjligt att hitta någonstans att bo. Vi accepterar att brottsligheten skenar. Detta beroende på att invandrare är starkt överrepresenterade i brottsstatistiken.

Beroende på varifrån de kommer begår de uppemot 400% fler brott än svenskfödda. Polisen klarar inte längre sin uppgift, allt färre brott klaras upp, alltfler ärenden avskrivs, allt längre tid tar det för polisen att svara på larm om brott. I alltfler utanförskapsområden kan de inte ens riskfritt operera. Våldtäkter, skjutningar, mord, mordförsök, rån, bränder, narkotikabrott och skadegörelse sker dagligen och stundligen.

Men politikerna påstår att Sverige aldrig varit tryggare. De vägrar erkänna att svensk polis är i kris. De gör väldigt lite för att lösa bostadskrisen, skolkrisen, vårdkrisen, pensionskrisen och alla de andra kriser som vi vanliga medborgare ser som synnerligen viktiga.

Hur länge ska de tillåtas ignorera folket? Hur länge ska de få censurera verkligheten? Det är dags att de erkänner sina katastrofala missbedömningar och sitt oärliga lurendrejeri. För var dag blir det för gemene man alltmer uppenbart att de ägnar sig åt önsketänkande och strutsbeteende. För Guds skull – ta ert ansvar som hedervärda personer! Vi står inför gigantiska problem – men ingen bot utan sjukdomsinsikt.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson