Annonsera på Avpixlat

Några konkreta förslag

John Gustavsson

KRÖNIKA Nyligen i en krönika så efterlyste Jan Sjunnesson konkreta förslag som den Sverigevänliga rörelsen kan driva istället för att bara jämra oss över den senaste bilbranden, våldsbrottet eller stenkastningen. Jag instämmer helhjärtat i detta, och av den anledningen tänker jag nu ta initiativet och tillägna denna krönika åt att presentera tre konkreta förslag:

Belöna de som anger islamister. En majoritet av muslimerna stöder inte ISIS. Det är givetvis fler som gör det än massmedia vill framställa det som, men de är fortfarande en minoritet. Dock har man som muslim inget större incitament till att ange ISIS-anhängare/medlemmar. Till att börja med så finns det så många av dom att i princip varje muslim har minst en islamist i släkten, vilket gör att man skapar en konflikt inom familjen genom att ange sitt eget kött och blod. Vidare så riskerar man att misshandlas eller rent av dödas av revanschsugna islamister som vill ge igen på ”förrädare” – vi bör komma ihåg att islamisterna hatar västvänliga muslimer mer än icke-muslimer, då dessa ses som quislingar.

När jag säger belöna, så menar jag rent finansiellt. Egentligen skulle man kunna utlysa skottpengar på islamisterna, men jag är själv inget större fan av lynchmobbar, så detta kan ses som ett mer praktiskt alternativ: Om du kan bevisa att någon har islamistiska sympatier (via exempelvis ljud/videoinspelning, skärmdump, brev osv.) så får du till exempel 30 000 kronor, skattefritt (det exakta beloppet kan diskuteras) – och självklart gäller detta oavsett om du är muslim eller inte. Detta skulle göra det nästan omöjligt för grupper som ISIS att rekrytera då angivare finns runt varje hörn. Hur ska du rekrytera någon till ISIS utan att samtidigt ge denna bevis för att du är med i ISIS, för vilket denna person kan ange dig?

Det är onekligen så att ISIS grundar sin ideologi på koranen, och islam är som religion förkastlig. Men trots detta finns det, hur motsägelsefullt det än må vara, muslimer som inte lever och tycker på det sätt islamisterna gör – muslimer som ser koranen som ”inspirerad” av Gud men inte som ett dokument man bör följa bokstavligt, och som förkastar shariah helt och hållet. Man måste inte tycka att det är logiskt, men hur som helst är de viktiga allierade i kampen mot islamisterna.

Om en icke-medborgare ertappas med sådana sympatier bör denna deporteras. Om en medborgare ertappas, bör denne i första hand registreras (inklusive fingeravtryck etc) och övervakas (det vill säga, telefonen buggas, internetaktivitet övervakas etc) eller fängslas om personen är medlem i en grupp såsom ISIS. Människor med islamistiska sympatier skall ej tillåtas arbeta inom offentlig sektor, eller inom något yrke där man har kontakt med barn. Och på tal om kontakt med barn…

Islamistiska sympatier bör vara en grund för att förlora vårdnaden. Det är inte direkt någon nyhet att islamister tenderar att ha många barn. Detta gäller i och för sig religiösa i största allmänhet (kan jag intyga som uppväxt i Pingstkyrkan), men när det gäller islamister utgör deras prokreation en potentiell framtida samhällsfara – barn som uppfostras av islamister, är självklart mer sannolika att själva bli islamister. Islamister är som föräldrar mer benägna att begå övergrepp mot sina barn, och detta gäller i synnerhet döttrar. Trots detta så tillåts islamister uppfostra barn. Du kan bokstavligen vara medlem i ISIS utan att det leder till att dina barn blir omhändertagna. Detta måste vi givetvis ändra på: Få saker skulle vara så avskräckande för islamister som att tappa vårdnaden och tvingas se sina barn uppfostrade av de otrogna. Vidare skulle få saker skicka en så tydlig signal om att Sverige inte längre kommer att vara en oas för dessa slödder.

Självklart skulle man behöva bevis för sådana sympatier, vilket för oss tillbaka till mitt första förslag, och självklart är det en långsam process att omhänderta tusentals barn. Men bara att hotet om omhändertagande finns kan säkerligen få många att hålla sig i skinnet.

Tvinga alla nyanlända och icke-medborgare att signera ett ”samhällskontrakt”. Inom etablissemanget hävdar man ofta att invandrare begår brott för att de inte vet hur man ska bete sig; vi måste bara ”utbilda dom”. Detta gäller i synnerhet sexualbrott; tydligen vet förövarna inte att det är fel att tafsa på tjejer, de förstår inte att det är olagligt att utsätta även obeslöjade tjejer för gruppvåldtäkter, och de har aldrig lärt sig att de faktiskt inte äger sina ogifta döttrar/syskon.

Lösningen är dock väldigt enkel: Låt alla nyanlända (och alla andra icke-medborgare) så kallade flyktingar skriva under ett kontrakt redan vid första registrering med migrationsverket där de intygar att de känner till och lovar att följa svensk lag och agera i enlighet med västerländska värderingar (kontraktet kommer självklart att lista dessa i punktform samt ha en särskild betoning på behandling av kvinnor). Självklart måste kontraktet finnas tillgängligt på alla möjliga språk.

Ingen kan därefter säga att ”jag visste inte att stenkastning var olagligt”, ”jag trodde hon ville ha sex me mig, varför annars gå ut utan slöja?”, ”Får jag inte sälja min dotter till hennes farbror? Det hade jag ingen aning om” etc.

Nu kanske någon invänder att ett sådant kontrakt inte lär minoriteterna varför de inte ska begå brott, men det är också det som är poängen: I en nationalstat så lyder man lagen, inte för att man förstår den, utan för att lagen är lagen. Vi kan väl inte tillåta att folk bryter mot alla lagar de inte begriper sig på? Sedan är det självklart bra att undervisa om västerländska värderingar och svensk kultur i allmänhet, men oavsett om man förstår varför en lag finns så måste man följa den. Begriper man inte det, så har man inget i det här landet att göra och bör utvisas. Varför inte inkludera medborgare bland de som måste skriva under kontraktet? Kort sagt för att de inte kan utvisas, och för att det skulle etablera en farlig föregångare (tänk vilka sorts kontrakt medborgare i framtiden kan tvingas skriva under…).

I framtida krönikor kommer jag lägga fram ytterligare förslag som syftar till att göra Sverige till en så ovänlig miljö som möjligt för islamister och göra det omöjligt för dem att organisera sig. Förhoppningsvis kan detta skrämma bort potentiella framtida islamister, samt kanske till och med övertyga redan inkomna sådana att det är dags att åka hem. Och om nu någon från SD skulle råka läsa detta så vill jag bara hälsa att jag står till förfogande för konsultuppdrag.

John Gustavsson

Fler krönikor av John Gustavsson hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson