Annonsera på Avpixlat

När mångkulturens murar rämnar

Joakim Mårtensson

KRÖNIKA En blind grottsalamander kan se att det mångkulturella experimentet fullständigt har havererat. Trots det kan man naturligtvis fortsätta att leva i mörker vilket verklighetseskapisterna inom kulturetablissemanget och politiken nästan unisont har valt att göra. Deras försvar av en naiv illusion har i decennier varit så rabiat och ideologiskt förbländat att det har blivit en del av deras personlighet. Att byta sida skulle för dem vara detsamma som att ta avstånd från sig själva.

Deras skinkspretande underdånighet mot islam har gjort att de redan underkastat sig koranens dogmer och intagit en frivillig roll som rättroende moralpolis. De påminner om Gestapo-medarbetarna som under slutstriderna i Berlin fortfarande sprang omkring och knackade dörr i sin jakt på judar trots att det var uppenbart att det inte skulle bli någon ”Endsieg”.

Samtidigt skjuter fosterlandsvänliga rörelser upp som svampar ur jorden runtom i Europa. De består av människor som har förstått att det inte går att konstbefrukta ett modernt demokratiskt västerländskt samhälle med förstenade idéer från 600-talet. I stället måste vi kämpa för att bevara våra kulturella rötter innan det är för sent. Men det räcker inte. Demokrati är en sifferexercis. För att vi ska vinna måste det gå upp för majoriteten att vi befinner oss i en konflikt mot en hierarkiskt tänkande motståndare som inte är intresserad av samexistens.

Det löser sig av sig själv. Den aldrig sinande invandringen från muslimska länder kommer snart att bli för mycket även för de mest invandringsvurmande 87-orna. För när mångkulturen tränger in på husknutarna kommer de flesta av dem att utföra en 180-gradig handbromsvändning så att det skriker om däcken. Sedan kommer de helt ogenerat att gasa på i motsatt riktning utan att titta tillbaka i backspegeln.

Vi får hoppas att måttet är rågat för dem så snart som möjligt. Tiden för en demokratisk lösning på våra länders kulturella utmaningar börjar rinna ut. Släng in en liten finanskris i ekvationen och plussa ihop den med den vardagsterrorism som sveper över Europa och det fullständigt onödiga mångkulturella experimentet kommer att sluta med en krasch.

Även för makthavarna börjar det bli uppenbart att de har manövrerat in sig i en återvändsgränd som de inte kan backa sig ur. De förbereder sig redan på att mångkulturens murar snart kommer att rämna. Så gick till exempel den tyska regeringen nyligen ut och uppmanade sina medborgare att hamstra varor så att de klarar basförsörjningen i två veckor utan samhällets hjälp. Rekommenderade förnödenheter på hamsterlistan är bland annat:

  • Vatten (28 liter)
  • Spannmål, spannmålsprodukter, bröd, potatis, pasta och ris (totalt 4,9 kilo)
  • Grönsaker och baljväxter (helst inkokta eller konserver – 5,6 kilo)
  • Mjölk och mjölkprodukter (3,7 kilo)
  • Frukt och nötter (3,6 kilo)
  • Fisk, kött, ägg eller längre hållbart äggpulver (2,1 kilo)
  • Fetter och olja (0,5 kilo)
  • Andra saker som socker, sötningsmedel, honung, marmelad, mjöl eller ravioli kan man bunkra “efter behag“

(För den som är intresserad och kan tyska finns hela listan här).

Regeringsföreträdare betonade förstås att det inte alls handlade om att man skulle förbereda sig på något ”inbördeskrig” utan bara var en uppdatering av civilskyddsplanen från 1989.

Enligt den tyska regeringen är en traditionell konflikt, det vill säga ett krig mot främmande makt, inte att vänta men kan inte uteslutas helt och hållet. Däremot varnar man för attentat, katastrofer eller ett så kallat hybridkrig som bland annat kan slå ut datorer och stora delar av logistiken. Mot bakgrund av terrorattackerna i München och Würzburg är det inte frågan om ett nytt attentat sker utan snarare när och var.

Trots det väljer även Tysklands journalister att stoppa huvudet i sanden. Franz Josef Wagner är en sådan fredsskadad verklighetsförnekare som ingen skulle ta på allvar om han inte vore opinionsbildande ledarskribent på Bild-Zeitung. I en av sina dagliga vishetskolumner ger han uttryck för att han inte kommer att bry sig om listan. Han har ju en vietnamesisk restaurant med utsökt wan-tan-soppa i närheten och dessutom en Aldi runt hörnet.

Han orkar inte se det självklara sambandet mellan fungerande logistik och tillgängligheten till färska råvaror i charkdiskar och restaurangkök. Inte heller verkar han känna till att livsmedelshyllorna i våra städer i princip gapar tomma bara efter ett par dagar utan påfyllning. Med sin uppmaning till ”ett förråd av mänsklighet” i stället för livsmedel visar han sig dela världsuppfattning med många av sina svenska kollegor: Ondskan är avskaffad, det finns inget att oroa sig över, festen kan fortsätta.

Den tyska civilskyddsplanen omfattar inga vapen förstås. Det skulle ju vara helt otänkbart att staten uppmanade medborgarna till att försvara sig själva mot terrorister och annat fyle. Men är det inte ganska självklart att man i en nödsituation måste värja sina livsmedelsförråd från mindre insiktsfulla landsmän som inte har bunkrat upp med Ramen-nudlar och Knorr-konserver i källaren? Det är därför en lågoddsare att efterfrågan på vapen kommer att öka i takt med rättsstatens och det civila samhällets accelererande förfall – oavsett om det är i Sverige, i Tyskland eller i andra EU-länder.

Det är ganska enkelt att få tag på skjutvapen i något av internets mörka skrymslen och vrår nuförtiden, till exempel på Darknet. Men man behöver inte ens gå så långt för att få tag i kulsprutor och handgranater. Det är inte särskilt känt, men i det gränslösa Europa finns numera oregistrerade krigsvapen samt ammunition för att beväpna miljontals män.

Efter murens fall 1989 hamnade stora delar av NVA:s vapenförråd i händerna på de tidigare gränsvakterna. Registret över vapenägarna försvann som av en händelse, så ingen vet riktigt var dessa vapen nu befinner sig. Dessutom är en massa vapen efter Balkankriget på vift någonstans i Serbien. Albaniens vapenförråd blev plundrade när regimen kollapsade 2007 (ca 270 000 automatvapen). Dessa finns nu i privata händer, och i Albanien sker nu fler dödsskjutningar per år än i USA.

I Europa finns numera också runt 50 miljoner muslimer – ett tal som dagligen ökar, dels genom fortsatt invandring, dels genom barnafödande. Egentligen skulle de muslimska männen bara kunna inta horisontalläge, bränna av så ofta som möjligt och låta den demografiska utvecklingen ha sin gilla gång. Efter ett par generationer skulle de vara i majoritet och kunna ta över våra demokratier på fredlig väg. Men alla muslimer är inte gjutna i samma form. Bland de män i vapenför ålder som vällde in över gränserna förra året finns det tillräckligt många otåliga IS-kämpar som vill forcera en kalifatagenda med jihad för att tvinga våra demokratier ner på knä så snart som möjligt.

I Sverige finns det uppskattningsvis 600 000 – 700 000 muslimer. Internationell forskning pekar på att mellan 5 % och 10 % kan betraktas som radikala och att 52 % anser att det är viktigare att följa sharia-lagar än svensk lagstiftning. Sverige har därför taskiga kort på hand om vi skulle utsättas för ett hybridkrig eller ett uppror från islamska extremister. För ett lyckat övertagande skulle det antagligen räcka med 1 000 motiverade islamister med tillgång till insmugglade automatvapen och ammunition från containrar utplacerade på strategiskt lämpliga platser i landet.

Vad har vi att sätta emot vid ett sådant scenario? Tja, vi har inget civilförsvar, inga värnpliktssoldater och tomma mobiliseringsförråd. Som motkraft återstår endast ett hemvärn på 22 000 man och runt 28 000 poliser från en poliskår som befinner sig i fullständig upplösning under riksvomeringschef Dan Eliasson.

I Sverige finns 619 000 personer med vapenlicens (för jakt, målskytte eller samling). Tillsammans innehar de cirka 1,8 miljoner licenspliktiga vapen eller vapendelar. Det känns bra, men är det verkligen en folkuppbådsarmé vi ska förlita oss på vid ett radikalislamskt angrepp mot ursprungsbefolkningen?

Sammantaget ser Sveriges framtid mörkare ut än en kamerunsk avbytarbänk. Den blir inte heller ljusare genom dialog, korvgrillning eller för att stenkastare får praktisera hos polisen. Det enda hoppet består i att vänsterliberalerna snarast tillfrisknar från sin islamapologetiska form av Tourettes syndrom. De måste sluta med att torpedspy innehållslösa begrepp som ”rasist”, ”fascist”, ”nazist” i parti och minut mot folk som redan har verkligheten som utgångspunkt för sitt handlande.

Det är dags för dem att avsluta sin flört med dödskulten islam och gå över till vår sida om vi ska lösa vår tids största utmaning på demokratisk väg. När mångkulturens murar rämnar kan det redan vara för sent.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Fler krönikor av Joakim Mårtensson hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson