Annonsera på Avpixlat

I rättvisans namn

Rolf Malm

KRÖNIKA Varje dag i Sverige får kvinnor sina liv förstörda av våldtäktsmän. Varje dag får privatpersoner sina bilar uppbrända. Varje dag brinner en skola. Varje dag skjuts eller misshandlas oskyldiga människor. Varje dag utbryter bråk på asylboenden. Den feministiska regeringen står handfallen. Polisen mörkar alla brott där invandrare är inblandade. Experter försäkrar oss mörkrädda att Sverige aldrig varit tryggare.

Några officiella uppgifter om gärningsmännens etnicitet får vi inte. Statistiken finns naturligtvis – att BRÅ inte redovisar den ökar ju bara misstänksamheten. Detsamma gäller de hemlighållna uppgifterna om antalet fängelseinterner med utländsk bakgrund. Mångkulturens förträfflighet ska till varje pris försvaras av de styrande.

Men andra källor – oberoende undersökningar och siffror från våra gannländer – indikerar att invandrare är mycket starkt överrepresenterade i brottstatistiken. Inte minst unga män – s.k. ensamkommande barn. Dessutom är det inte svårt att själv inse att bilbränder, skjutningar och upplopp i huvudsak sker i invandrartäta områden som i allt fler fall blir no-go-zoner dit inte ens polisen har riskfritt tillträde.

Men för brottsoffren och deras familjer blir priset högt för denna kulisspolitik. Våldtagna kvinnor blir inte trodda eller anser det meningslöst att anmäla. Få gärningsmän döms. Inga skadestånd kan utkrävas som klen tröst för ett förstört liv. De som fått sin bil uppbränd har oftast inte helförsäkring och får själva stå för förlusten. De som överlever våldsdåd får fysiska och psykiska skador för livet. Nerbrända skolor måste återbyggas med surt förvärvade skattekronor. Otryggheten på gator och torg kostar samhället och medborgarna den oskattbara, dyrköpta friheten.

Det är orättvist. Liksom att dopade idrottsmän förstör för ärligt kämpande konkurrenter är orättvist och svårt att förhindra. Nu tvingas man utesluta alla ryska friidrottare från OS för att markera att tålamodet är slut. Det drabbar även oskyldiga ryska idrottare, men leder förhoppningsvis till att det ryska friidrottsförbundet vidtar kraftåtgärder mot dopning. Detsamma gäller fotbollshuliganer. Våldsamma supporters orsakar dryga böter för hemmalaget – i grövre fall kan segern ges till motståndarlaget. Enstaka våldsverkare förstör för hela fotbollskollektivet.

På samma sätt skulle man kunna resonera om invandrarbrottsligheten. Invandrarkollektivet erbjuds en rad generösa bidrag. Etableringsersättning, etableringstillägg, barnbidrag, underhållsstöd, bostadsbidrag… sammanlagt ca 25.000 kr/mån skattefritt! Få vanliga pensionärer kommer ens i närheten av sådana inkomster.

Därför vore det rimligt att man för varje våldtäkt, bilbrand, skjutning och skolbrand räknade av någon promille från dessa generösa bidrag och förde över dessa skattepengar till en statlig brottsofferfond. Med nuvarande frekvens av våldtäkter, bilbränder etc, skulle pengarna i denna fond växa snabbt och ge brottsoffer möjlighet till ett rimligt skadestånd. I takt med minskande bidrag skulle det också sätta press på förövarnas familjer och omgivning att fördöma den brottslighet som kännbart skulle drabba deras egen ekonomi.

Jag tror nu inte att någon svensk politiker skulle våga framföra förslag i den här riktningen. Möjligen Sverigedemokraterna. Övriga skulle skrika rasism och främlingsfientlighet i falsett. Aftonbladets Anders Lindberg och Fredrik Virtanen, DN:s Peter Wolodarski, radions Täppas Fogelberg och alla de andra statsmegafonerna i det svenska sanningsministeriet skulle begära mitt huvud på ett fat om mitt förslag togs på allvar av ansvarig minister Ygeman.

Men vi kan inte låta fler kvinnor bli våldtagna. Vi måste få stopp på bilbrännarna. Skäll mig för rasism, men kom med bättre förslag. I rättvisans namn.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson