Annonsera på Avpixlat

Hur feminismen kapades av kulturmarxism och islam

Tania Groth vid For Friheds demonstration i Köpenhamn, 2015

Tania Groth vid For Friheds demonstration i Köpenhamn, 2015

ISLAM Tania Groth, talesperson för danska islamkritiska gruppen For Frihed, höll ett intressant tal under den svensk-danska Frihetsturnén i Skåne i slutet av juli. Det har nu översatts från engelska.

För videoinspelning av detta tal, se YouTube och originalet på engelska på För Frihet med alla hennes tal i Sverige, hittills fyra:

Jag står här i dag för att berätta om varför jag förkastar en feminism som har blivit till ett monster som jag inte längre känner igen.

Feminismen har radikaliserats och är möjligen nu ett av västvärldens största problem. Med säkerhet spelar den en stor roll i Sveriges nuvarande elände.

Feminismen har, istället för att vara befriande, blivit ett gissel. En nästan militant elitistisk ideologi. En  en gång positiv idé har blivit galen. Och det skadar oss mer än vi kanske tror. Bland flera negativa egenskaper har den skapat en kultur av självhat bland män som gör dem oförmögna att nu stå upp och skydda sitt land när det behövs som mest.

Det sedan åratal stolta lejonet i vapenskölden för Sveriges Nordic Battle Group hade en erigerad penis. Rasande på denna manliga symbol klagade en grupp av kvinnliga soldater och skickade in sitt klagomål till EU-domstolen – och svenska politiker som redan var feminiserade intill okunnighet  skickade samma till sin domstol – som villigt bort den felaktiga lemmen. Lejonet var kastrerat. Bokstavligen kastrerat.

Nu kan jag inte låta bli att jämföra denna kastrering med den svenska staten idag. Sveriges män har nu blivit kastrerade och feminiserade och ses i huvudsak som ofarliga. Uppenbarligen är det ett farligt tillstånd eftersom de är oförmögna att skydda Sveriges kvinnor och unga flickor under den mest fruktansvärda kris med massvåldtäkter i modern tid.

Feminism handlar inte längre om kvinnors rättigheter utan är ett avsiktligt marxist-feministiskt maskineri som satts igång för att rasera den västerländska civilisationens tempel.

Den danska debattören Iben Thranholm skrev nyligen – och det är svårt att inte hålla med henne:

“Bristen på manlighet i den europeiska kulturen gör dem maktlösa inför det politiska och kulturella kaos som har eskalerat tillsammans med ökad invandring.”

Och jag också helt överens med henne när hon skrev att “bristen på manliga dygder är den bakomliggande orsaken till problemen med invandringen.”

Och i själva verket är detta vad denna invasion av mestadels muslimska invandrare var menad att göra.

Försvarare av islam hävdar att islam har kapats av våldsamma extremister. En 10 minuters läsning av vilken islamisk skrift som helst kan visa för de som bryr sig om att läsa att detta inte är sant. Islamisk jihad är central dogm för islam.

I själva verket är det feminismen som har kapats, tillsammans med dagens grupper för judars och svartas rättigheter. Kapade av marxister, som använder äkta historiska orättvisor angående kvinnors rättigheter och svartas rättigheter och även Förintelsen, för att bedriva en kommunistisk agenda. Feminism idag är kvinnofientlig och bedriver bondfångeri för islam, precis som Soros-finansierade falska judiska grupper som “J street” , låtsas handla om judarnas rättigheter medan de arbetar mot Israel. Och “Black Lives Matter” arbete för att skapa hat mellan vita och svarta människor i Amerika och utanför.

Sverige var en gång både ett folk och ett land som hade en stjärnstatus runt om i världen. Ett folk som hade skapat det perfekta samhället av jämlikhet och frihet. Och det var så och det var hyllat och firat över hela västvärlden. En slags supermakt. Inte en militär supermakt, inte ens en ekonomisk supermakt med tyngd för att kasta runt.

Men en supermakt av det slag som skapar legender. Det perfekta samhället gjord av jämlikhet, frihet och ekonomi – där allt gick upp i en perfekt och högre helhet.

En berättelse lite som kung Arthurs Camelot. En berättelse nästan för bra för att vara sant – och tydligen har det varit just så.

Och ändå har nu, mitt systerland Sverige, cancer – och den växer. Dess kärleksaffär med den av marxister kapade feminismen har förstört en sund jämlikhet och gjorde det sjukt med en oförtjänt moralisk överlägsenhet, så att nu säger till och med Norge att de inte kommer att ta några svenska flyktingar när grannlandet slutligen kollapsar.

Denna cancer kallas feminism. Eller ska jag säga kulturmarxism som nu har smittat alla nivåer i samhället, eftersom denna feminism verkligen inte har någon likhet med den feminism som den en gång var – eller tänkt att vara.

Som ursprungliga feminister bör det reta oss alla.

I sin linda och senare betydde feminism något bra. Den innebar lika rättigheter och lyfte upp kvinnors ställning i samhället – inte som den är nu när den slår och klämmer till andra människor, oavsett om de är män – eller kvinnor av ditt eget slag eller andra.

Och konstigt nog verkar islam att vara undantagen från det marxistiskt-feministiska angreppet på våra kulturer.

Och varför är det så?

Eftersom den modern feminismen, liksom homosexuella rättighetsgrupper, stödgrupper för alternativa sexuella praktiker, svarta folkgrupper, judiska grupper och andra för många att nämna, faktiskt har stulit sin moraliska auktoritet från de grupper de låtsas att representera.

När vad många av dem istället i verkligheten är George Soros finansierade, kulturmarxistiska murbräckor mot den klassiska civilisationen, och är uttänkta för att använda den moraliska auktoritet som vi själva gett dessa grupper beroende på deras tidigare svårigheter, som vapen mot hela vår kultur, rättssystem och organisationsprinciper .

Detta är inget mindre än ett krig som utkämpas mot vårt innersta väsen.

Kom ihåg orden från den berömda palestinska mördaren och islamska konvertiten, Carlos “Schakalen”.

“Endast en koalition av marxism och islam kan besegra USA”.

Vi kan ersätta USA med västvärlden för det gäller fortfarande.

Feminismen användes för att kvinnor skulle stå för sina rättigheter som kvinna, inte kastrera sina män och ignorera sina systrar i svåra situationer. Den innebar jämlikhet, inte överlägsenhet. Den innebar en kollektiv frihet, inte bara frihet för vissa.

En gång i tiden kämpade starka skandinaviska kvinnor, de verkliga feministerna, länge och hårt för jämställdhet, och vi här i Skandinavien uppnådde jämställdhet.

Detsamma gällde över hela världen i demokratier för de olika grupper som fick kämpa för lika möjligheter i samhället i stort.

Den amerikanska medborgarrättsrörelsen, till exempel under Martin Luther King. En man som i dag skulle kallas “högerextremist” av dagens vänster.

När vi börjar förstå att alla dessa grupper är kapade, och inte islam som i själva verket är trogen sina historiska principer av våldsamma erövringar och brutal kontroll av andra kulturer och folk, inser vi den bekväma samstämmigheten mellan moderna feministiska grupper och islam.

Samma med Black Lives Matter, som aldrig bekämpar problem när äkta orättvisa begås gentemot svarta eftersom det skulle skapa ett bättre samhälle. De orsakar bara upplopp när en polis skjuter en svart man och kanske hade fog för det – för detta kaos kommer att förstöra våra samhällen – och omfattande förstörelse av våra samhällen är deras mål.

De är inte annorlunda än feministiska grupper som skapar fientlighet mot infödda  svenskar  och bortser från eller minimerar de fasor som muslimer begår mot svenska kvinnor, som massvåldtäkter, mord.

Den svenska politikern Barbro Sörman sade nyligen: “Det är mycket värre när svenska män våldtar kvinnor än när invandrare gör det. Jo, du förstår, att när svenskarna våldtar,  gör de det trots att  de tror på jämställdhet”.

Och plötsligt faller allt på plats.

Moderna identitetsgrupper är inkräktare som stjäl den moraliska auktoritet som svagare grupper fått på grund av tidigare orättvisor mot dem, i syfte att beväpna sig  mot riktiga liberaler.

Mina damer och herrar, vi är inte högerextrema. Vem vet ens vad det längre innebär .  Vi är de som vill att västvärlden ska blomstra.

Vi är de verkliga liberalerna som Thomas Jefferson och de stora liberala filosoferna i Europa som John Locke, Voltaire, Kant och James Mill.

Moderna feminister är falska feminister – låtsasfeminister – eftersom de har gjort det helt klart att de inte bryr sig om vad som händer med andra kvinnor. Istället gör de kvinnor till mål för islamisk aggression och sedan skylla de resultatet på det mest rättvisa landet i världshistorien.

De gör bokstavligen kvinnor till offer och förstör kvinnors rättigheter – tillsammans med resten av våra rättigheter – om de vinner.

Tillsätt islam och du har en dödlig cocktail.

Kvinnor över hela Sverige trakasseras, antastas och våldtas i en aldrig tidigare skådad takt av muslimska  män som inte har någon kulturell respekt för kvinnor. Det har blivit fasansfull normalitet. Detta ses  knappt ens som nyheter numera och inte är längre förvånad.

Kvinnor som våldtas, knivhuggs, antastas, trakasseras av muslimer ska skyddas  av vansinniga strategier som gummiarmband med texten “Tafsa inte”.

Denna  galna “strategi” är häpnadsväckande – och ungefär lika användbar som den tyska strategin att hålla migranter på en armlängds avstånd. Faktiskt mindre användbar eftersom dessa muslimer för det mesta inte läser svenska.

Men egentligen, om du behöver ett armband för att tala om för dig att inte sexuellt antasta någon, kommer ett armband inte att göra det och det är löjligt att tänka så. Som det visade sig vid den senaste musikfestivalen där 5 kvinnor våldtogs och 45 var sexuellt trakasserade hade vissa av invandrarmarodörerna  själva  “Tafsa inte” armband!

Vi är mitt i den värsta tänkbara situationen, den perfekta stormen. Medan marxister förklädda till feminister har förföljt och förtalat, i huvudsak kastrerade,  svenska män, har inkräktarna, mestadels unga muslimska män , inte glömt sin manlighet och de tar, precis som alla inkräktare, vad de vill – obehindrat. De ser en mjuk nation av mjuka män och en mjuk regering som är ovillig att ta itu med problemet.

Vi nyttiga idioter ser inte hur kulturmarxisterna använder berättelser om hederliga människorättsgrupper som vapen, vilket har  gett dem ett smörgåsbord av mjuk kvinnlighet – och det finns ingen kvar att kämpa för dig eller för att skydda dig eller din kultur och dina lagar – eftersom du har tagit de flesta som kunde ha bekämpat angriparna ut ur spelet!

Återigen är detta ingen tillfällighet.

Islam är marxisternas främsta vapen som kan riva ner vår fredliga och samarbetsvilliga civilisation. Islam är den perfekta mördarmaskinen. Och med den oheliga alliansen mellan den av marxister kapade feminismen, beväpnade falska  grupper för svarta och andra mestadels falska identitetsgrupper, kan vi nu se kanten på stupet.

Det är heller ingen tillfällighet att vänstern kräver säkra utrymmen, ”safe spaces”,  mot förnuft och åsikter de inte delar, utan aktivt försöker att  förstöra riktiga säkra utrymmen för kvinnor såsom damtoaletter, omklädningsrum eller skolduschar.

Dessa riktigt säkra utrymmen för kvinnor har förstörts genom dekret i stora delar av västvärlden redan. Och grupper som påstår sig vara feministiska grupper är delvis ansvariga.

Återigen faller allt på plats när man inser att avsikten var att dekonstruera oss.

Jag är här för att be er att ni tar bort slöjan av okunnighet och få er att se. Jag ber er att stå upp för svenska värderingar och svensk kultur och att skydda dem med era liv – att kämpa för dem. Och jag ber er att förkasta den falska feministiska berättelsen med sina lögner och manipulationer och ta tillbaka er stolthet för era respektive kön och för att hylla dessa skillnader. Eftersom män och kvinnor är olika! Vi har olika styrkor och förmågor och de är båda lika viktiga och båda behövs.

Mina damer och herrar –  det är dags att bestämma sig och dessa val kommer att få konsekvenser.

Inte bara för oss själva, men för våra barn och de villkor under vilka vi som ett folk kommer att existera.

Den typ av val som våra förfäder har utkämpat blodiga krig.

Existentiella val.

Denna konflikt är på väg in i en ny fas. Och vi borde alla vara beredda att göra vår del oberoende av vilken del som kan det kan vara.

Mina damer och herrar –  detta vansinne måste  att stoppas!

Eftersom ett krig utkämpas mot oss – och vi måste erkänna detta.

Och ta inte bara mina ord för allt detta! Var nyfiken, läs om kulturmarxismen och läs om vänsterns agenda för att  dekonstruera våra samhällen, förstöra vår kultur och våra värderingar.

Hela vår framtid beror på detta, särskilt eftersom er regering driver denna destruktiva agenda.

Om våra kulturer och folk ska överleva är det dags att vakna upp.

Mina damer och herrar, tack för er tid.

Översättning: Jan Sjunnesson

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson