Annonsera på Avpixlat

Ängsligt efter polisuttalande om “ensamkommande”

Polis

ÄNGSLIGHETENS STORMAKT Efter att polisen i Värmland konstaterat det alla redan vet – att det nästan uteslutande är så kallade “ensamkommande flyktingbarn” som ligger bakom den explosionsartade sexualbrottsepidemin de senaste månaderna – blev det ängsligt värre och en privatperson har gjort en JK-anmälan.

“Det råder ingen tvekan om vilka som tar sig dessa friheter. Gäng med sju–åtta killar tillhörande gruppen ensamkommande barn”, skrev polisen i en dygnsrapport på lördagsmorgonen.

Att det förekommer gäng som sexuellt trakasserar och våldtar unga kvinnor på festivaler tycks inte vara fullt så allvarligt som att tala klarspråk om vilka förövarna faktiskt är, enligt den privatperson som nu anmält Värmlandspolisen till JK – väldigt symptomatiskt för “den humanitära stormaktens” inofficiella spelregler.

I brittisk media fortsätter man att syna den tragiska utvecklingen i Sverige. I en artikel som publicerades på måndagen har man bland annat intervjuat ett av offren för den importerade sexualbrottsepidemin.

‘The groping was at first a bit innocent. Just a touch on the bottom. Something that you can do by mistake in a big crowd of people. But it became worse and worse after that. The one touching me was becoming more and more rough every time.

She said that the boys around them were about 17 or 18-years-old but ‘those standing behind me were not from a Swedish background.’

‘They were probably immigrants. I hate to say it. But it is the truth,’ she said.

‘I have reported this to the police, but it feels like a drop in the ocean. I saw girls that came crying from the audience, including an old childhood friend who is two years younger. She cried so much that it broke my heart.

Nationalekonomen Tino Sanandaji kommenterar idag JK-anmälan:

Sverige samlar exakta uppgifter om misstänktas bakgrund och brukade redovisa det, senast 2005. Det är dock numera regeringens formella linje att skattefinansierad statistik ska hållas hemligt. Justitieministerns surrealistiska argument är att Sarneckis forskning har bevisat att invandrares brott beror på ”uppväxtmiljö och levnadsvillkor” och att det därför är onödigt att redovisa statistik:

”Regeringens utgångspunkt är att Brås resurser bör användas till att ta fram kunskap som kan göra skillnad för rättsväsendets arbete och för Sveriges befolkning. Befintlig forskning visar att människors uppväxtmiljö och levnadsvillkor är avgörande för brottsligheten.
Mot bakgrund av tidigare studier ser jag inte att ytterligare en rapport om registrerad brottslighet och individers ursprung skulle tillföra kunskap med potential att förbättra det svenska samhället, och jag har därför inte för avsikt att ge Brå något sådant uppdrag”

Jerzy Sarnecki och andra kriminologer har tillgång till data om exempelvis andel våldtäktsmän som har bakgrund i muslimska länder, men har valt att inte redovisa det. Det är en demokratiska skandal att regeringen och kriminologer vägrar redovisa skattefinansierad data samtidigt som de utnyttjar mörkret de skapat till att förneka invandrares överrepresentation. Det går exempelvis inte att utvärdera Sarnecki påstående om invandrares överrepresentation i våldtäkt då siffrorna är hemliga. Är det normalt? Skulle vi acceptera om nationalekonomer hemlighetsstämplade inflationsdata som de själva har tillgång till?

Att kräva att regeringen slutar censurerar statistik så att vi kan ha en informerad debatt är mycket viktigare än meningslösa symboldebatter om vattenkanoner, batonger och utvisning.

Tidigare i år frågade Kent Ekeroth (SD) regeringen ifall de avsåg beställa en ny utredning om invandrares och invandrares barns brottslighet i enlighet med rapporterna 1996 och 2005. Svaret blev nej.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson