Annonsera på Avpixlat

Kriminellt belastad ung man dömd för att ha våldtagit minderårig flicka

Svea Rikes Lag

VÅLDTÄKT En 14-årig flicka bad en 20-årig man köpa ut alkohol åt henne. När de var ensamma i ett skogsområde krävde mannen att få sex i utbyte mot att han köpte ut alkohol. Han berättade också för flickan att han suttit i fängelse för våldsbrott, vilket skrämde henne. Därefter våldtog han henne. På onsdagen dömdes mannen, som har utomvästlig asylinvandrarbakgrund, för brottet vid Kalmar tingsrätt.

En kväll i augusti 2015 möttes brottsoffret, då 14 år gammal, och den nu dömde mannen, då 20 år gammal, av en händelse i centrala Västervik. De började prata med varann, och den 14-åriga flickan frågade den unge mannen om han kunde köpa ut alkohol till henne till en fest. Samtalet ledde till att de båda beslöt att ses påföljande dag.

Nästa dag träffades de i området Skogshaga i Västervik. De promenerade en sväng medan de pratade om det eventuella alkoholinköpet. 20-åringen ska, enligt vad flickan uppgett i förhör, under denna promenad ha berättat att han tidigare suttit i fängelse för bland annat grov misshandel. Detta fick flickan att känna sig rädd för honom.

När de gått en bit in i ett skogsområde sade 20-åringen att han ville ha sex med flickan i utbyte mot att han köpte ut alkohol åt henne. Flickan svarade att hon inte ville, men var samtidigt rädd och försökte dra sig ur situationen. 20-åringen pressade henne och krävde att hon tydligt svarade ja eller nej. Innan flickan hann svara började 20-åringen göra närmanden och dra av hennes kläder. Den 14-åriga flickan vågade inte göra motstånd, utan lät mot sin vilja 20-åringen ha sex med henne.

Den 14-åriga flickan försökte till en början hemlighålla vad hon utsatts för. Så småningom berättade hon dock för en kompis och för kompisens föräldrar vad som skett, och detta ledde till att övergreppet polisanmäldes.

Den åtalade mannen, som nu hunnit fylla 21, har både i förhör och under rättegången nekat till brott. Kalmar tingsrätt bedömde dock att den 14-åriga flickans vittnesmål, i kombination med vittnesmål från personer i hennes närhet, gav en övertygande och trovärdig bild av vad som skett. Mannens vittnesmål om sina kontakter med den minderåriga flickan bedömdes inte vara trovärdigt.

Kalmar tingsrätt dömde Khalid Salim Tarabeih, född 1994, för våldtäkt mot barn till fängelse i ett år och sex månader (mål nr. B 3940-15). Khalid Tarabeih dömdes också att betala 108 000 kronor i skadestånd till den utsatta flickan. Khalid Tarabeih tycks, beklagligt nog, vara svensk medborgare, och kan således inte utvisas.

I domen framgår att Khalid Tarabeih, trots sina unga ålder, redan dömts för flera grova brott. Han dömdes under perioden mars 2011 – september 2014 för brott vid tre tillfällen. De brott han tidigare dömts för är brott mot knivlagen, misshandel, grov misshandel samt ringa narkotikabrott.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson