Annonsera på Avpixlat

Hege Storhaugs bok om invandring och islam nu på svenska

Hege Storhaug - Landsplågan Islam 737763BOK Avpixlat har tidigare, i en recension av Jan Sjunnesson, uppmärksammat den norska journalisten, författaren och islamexperten Hege Storhaugs utmärkta bok ‘Islam – den 11 landeplage‘ i vilken hon tar en närgången titt på den religionsideologi som dominerar så stora delar av den nordafrikanska, arabiska och västasiatiska världen och som de senaste decennierna också till följd av den utomvästliga massinvandringen börjat breda ut sig alltmer i västvärlden och inte minst i de nordiska länderna. Boken kommer nu i svensk översättning.

Vi kommer behöva läsa den – noga och med öppna ögon, för där finns de beskrivningar, analyser, historia och personliga intryck som alla måste känna till innan det är för sent“, skrev Jan Sjunnesson i sin recension av den norska utgåvan. Läs hela recensionen HÄR. Detta är Storhaugs andra bok om islam. I den första hyste hon förhoppningar om att denna religion genom självreformering skulle kunna gå att införliva med västerländska samhällen. Idag har hon inte kvar mycket av de illusionerna.

Storhaugs bok har hyllats i Norge och kallats bl.a. genial, stor, välskriven, spännande, viktig och norsk litteraturhistoria. Den profilerade norska samhällsdebattören Elin Ørjasæter har sagt sagt följande om boken: “Den har ändrat min syn på islam, och därmed på norsk politik“.

Här är bokens baksidestext:

Den svenska och europeiska frihetsorienterade kulturen står under allt starkare press från politisk islam. Denna form av islam är inte som andra religioner. Den är i konstant konflikt med kvinnor, judar, homosexuella, frihetsorienterade muslimer och var och en som inte underkastar sig dess doktriner.

Folk är med rätta bekymrade över framtiden, samtidigt som våra politiska ledare tiger och ljuger om islams motstånd mot frihet.

I denna engagerande bok varnar journalisten Hege Storhaug för att Europa nu är på väg in i en odemokratisk och mörk tidsepok där islams makt kommer att öka. För att bevara vår livsstil måste folket ta till motmedel.

Bokens norska titel, Islam. Den 11. landeplage, anspelar på föredraget “Kristendommen – den tiende landeplage” som den från blasfemi frikände Arnulf Øverland höll år 1931. Hege Storhaug uppmanar oss att våga använda det som Øverland kallade Den första mänskliga rättigheten: Yttrandefriheten.

Efter att boken publicerades i Norge för ett halvår sedan har Sverige dragits in i vågen av islamistisk terror genom attentaten i Bryssel. Samtidig etableras det fler och fler moskéer och vi ser allt fler kvinnor i hijab på våra gator. Denna bok ger dig svaret på varför detta sker.

Boken släpps på svenska i slutet av maj men kan förhandsbeställas redan nu. Det gör du HÄR.

Relaterat

Bokrecension: Hege Storhaug ‘Islam – den 11 landeplage’

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson