Annonsera på Avpixlat

CNN: Belgien kan vara “failed state” pga muslimsk massinvandring

IS per capita

EUROPAS FÖRSTA FAILED STATE Muslimsk invandring föranleder tveklöst massiva problem, inte minst terrorism, vilket Belgien och Frankrike nyligen upplevt. Den globala nyhetssajten CNN frågar nu om Belgien blivit en s.k. “failed state” som ett direkt resultat av massinvandringen från muslimska Mellanöstern.

För några månader sedan publicerades ett par insändare i Avpixlat där skribenterna frågade om Sverige håller på att bli en “failed state” och de officiella kriterierna analyserades. CNN är nu alltså inne på samma linje men om Belgien, något som annan media redan tidigare spekulerat i.

Anledningen att just Belgien utpekas som en eventuell “failed state” är att landet helt enkelt inte kan koordinera och hantera den massiva invandrade muslimska terrorismen som frodats under en längre tid och som nu är bortom kontroll med bland annat flera no go-zoner.

I Belgien talas såväl franska som holländska där polisen i dessa två distinkta delar helt enkelt inte lyckas samarbeta och koordinera arbetet kring terrorismen. Avsaknaden av koordinering och samarbete mellan dessa två regioner är inget nytt men har tidigare varit under kontroll då landets problem varit hanterbara.

Den invandrade muslimska diasporan har dock fullständigt exploaterat detta samarbetsproblem och inser att de erbjuds en fristad att radikaliseras och planera terrordåd i. Molenbeek, som anses vara ett terroristmecka i västvärlden där såväl Paris-terrorister som Bryssel-terrorister befann sig, är ett exempel på just ett sådant område. Muslimsk invandring och dess konsekvenser har alltså lett till att Belgien kan anses vara en modern “failed state” i hjärtat av Europa.

Detta är dock helt förväntat eftersom vi kan argumentera att hela den muslimska världen är en enda “failed state” och att massinvandring från dessa regioner rimligtvis leder till detsamma i de nya länderna, även utanför den muslimska världen.

Även i Sverige är situationen liknande som i Belgien avseende muslimska enklaver där radikalisering och terrorism frodas, vilket bland annat manifesterats av att minst en av Bryssel-terroristerna har kopplingar till Sverige. Såväl Belgien som Sverige ligger i världstoppen vad gäller IS-terrorister per capita. Sverige anses ha fler sådana per capita än till och med Palestina samt flera länder i Mellanöstern.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson