Annonsera på Avpixlat

Ärligt talat herr statsminister

Rolf Malm

KRÖNIKA Vid riksdagens frågestunder hör man ofta ansvariga ministrar, inte minst statsministern, säga sig vilja vara väldigt tydliga med än det ena, än det andra. Eftersom jag aldrig uppfattar någon tydlighet tar jag mig rätten att skapa min egen frågestund med herr Löfven här på detta fria forum.

Herr talman:

1. Statsministern har lovat att Sverige ska ha den lägsta arbetslösheten inom EU år 2020. Tror han verkligen på att detta är möjligt? Dels beror det ju på vad andra länder åstadkommer och hur de redovisar sina siffror. Men framförallt ska denna låga arbetslöshet fixas samtidigt som alltfler jobb ersätts med datorer och robotar, vi har ett ständigt ökande antal mycket långvarigt arbetslösa migranter, stor inhemsk arbetslöshet, en skola i fritt fall och akut bostadsbrist där eventuellt nya jobb finns och svår brist på studentbostäder. Dessutom stor, av Miljöpartiet orsakad, osäkerhet om den för vår tunga industri så helt avgörande frågan om billig och säker energitillförsel. Blir det kol från Tyskland och gas från Ryssland när kärnkraften läggs ner i förtid?

2. Statsministern brukar säga att invandringen på sikt är lönsam för Sverige. Men den kostar lågt räknat 250 miljarder kronor årligen. Förmodligen väsentligt mer om alla invandrarrelaterade kostnader öppet redovisades. En rejäl tårtbit av Sveriges BNP på drygt 4 000 miljarder. Efter 15 år i Sverige arbetar bara 34% av invandrarna! Med vilka pengar ska invandrarnas pensioner betalas i framtiden? Varför föra de svenska skattebetalarna bakom ljuset med denna ständigt upprepade myt om den vinstgivande invandringen? Har vi inte nog med fattigpensionärer redan nu?

3. Statsministern regerar ju med stöd av Miljöpartiet. Om detta nu verkligen är ett stöd. Miljöpartiet har utvecklats till en alltmer verklighetsfrånvänd, utopistisk, principlös sekt. Deras enda motiv för att, trots uppgivandet av sina allra heligaste kor, sitta kvar i regeringen är att ni socialdemokrater annars skulle fatta ännu sämre beslut! Är det en lämplig samarbetspartner? Gynnar det socialdemokratin och svenska folket? Enligt en lång rad opinionsmätningar ligger Miljöpartiet någon procent över riksdagsspärren – Sverigedemokraterna är i samma mätningar största eller näst största parti. Men bland journalister är Miljöpartiet överlägset största parti – Sverigedemokraterna är inte representerade alls. Demokrati eller demokratur?

4. Statsministern lovade nyligen i ett tal i New York att Sverige ska se till att 60 miljoner människor i u-länder ska få vatten och sanitet. Detta till en kostnad av 20 miljarder kronor. Samtidigt tas alltmer pengar från biståndet för att bekosta invandringen i Sverige. Västra Götaland får t.ex nu mer biståndspengar än Mocambique – Sveriges största mottagarland. För mig verkar det som att ta från fattiga med ena handen för att ge till andra fattiga med den andra. Dubbelmoral kallas det oftast. Totalt är biståndet nu 43 miljarder kronor. Exakt lika som de svenska försvarskostnaderna.

5. Bostadsbristen i Sverige är katastrofal. 400 000 människor står i bostadsköerna. Tage Erlander fick 1966 frågan om vad ett ungt par skulle göra i den tidens brist på bostäder. Han blev svarslös – liksom du och din bostadsminister är idag. Men Erlander såg till att det byggdes en miljon bostäder under de följande tio åren. Ni byggde dyra tältläger för flyktingar. De visade sig obeboeliga i vintersverige. Ni vill bygga oerhört oekonomiska barackstäder för att bereda plats för de allt fler invandrare som nu bor i bristfälliga asylboenden, i hälsovådliga husvagnar eller i demoraliserande trångboddhet i storstädernas gettoområden. Inträngda i det gamla miljonprogrammets hyreshus. Som nu akut kräver renoveringar på minst 500 miljarder kronor. Hur tänker ni lösa detta?

6. Det byggs inga murar i mitt Europa, ropade statsministern storordigt för inte så länge sedan. Strax därefter gjorde han just detta. Sverige ledde dominofallet av den fria rörligheten och begynnande förfall av asylrätten. Land efter land följde Sveriges exempel. Regeringen skyller lappkastet på att ingen kunnat förutse den historiskt stora invandringen under 2015. Jo – rader av såväl internationella som inhemska organisationer och experter hade länge högljutt varnat för detta. Via Sverigedemokraterna hade också en stor och växande del av svenska folket insett farorna för det svenska välfärdssamhället. Men alla dessa röster avfärdades överlägset som rasistiska och främlingsfientliga. Den humanistiska stormakten hade råd var ert svar. Nu – i eftertankens kranka blekhet – skyller regeringen nesligt sin brist på förutseende på alla andra länder som inte tog sitt ansvar. Vilket ansvar? Ansvaret för det folk som valt dem eller ansvaret för alla andra folk – utom just det inhemska?

7. Sverige har aldrig varit tryggare påstår regeringens talesmän. Även de som bara läser och tittar på statsmedias pixlade och censurerade nyhetsrapportering inser hur befängt detta påstående är. Inte en dag går utan nya mord, skjutningar, sprängdåd, bil- och mordbränder, kvinnoöverfall, åldringsrån, upplopp mot blåljuspersonal, misshandel, vapen- och narkotikasmuggling, stölder, butiksrån, hot mot socialarbetare, hedersbrott, vägpirater, kontokortsstölder, ficktjuvar och vandalisering. Otaliga flyktingar lever illegalt under jorden. Vi har flest våldtäkter i världen! Gatugäng av hemlösa småpojkar gäckar polisen. Polisen hinner inte med. I ny undersökning har 42% av tillfrågade fått mindre förtroende för ordningsmakten. Samtidigt överväger 8 av 10 poliser att säga upp sig i protest mot dåliga arbetsförhållande och okunnig ledning. Hur ska detta lösas?

8. Enligt undersökningar anser 88% av svenskarna att det är omöjligt att förena islam och demokrati. 2% tror att det är möjligt. En stor majoritet anser att det är fel att det byggs moskéer i Sverige. 69% av svenskarna tycker att skärpta flyktingregler är bra. Men regeringen säger sig jobba för att så snart som möjligt åter öppna gränserna.

Striden mellan islam och kristendom har pågått i årtusenden. Misstron mot och rädslan för muslimer är djupt rotad. Nutidens oändliga islamistiska, groteska våldsdåd minskar inte rädslan för denna barbariska kultur. Men islam får inte kritiseras i Sverige. Då kallar ni oss islamofober. Vi ska istället undergivet på alla sätt anpassa oss till denna främmande våldskultur. I regeringen råder mycket islamvänliga åsikter. Där finns islamister som Mehmet Kaplan m.fl. Er partisekreterare Carin Jämtin föreslår t.o.m att vi ska införa muslimska helgdagar i den svenska almanackan. Som ersättning för första maj, nationaldagen, påsk och jul kanske? Regeringens samordnare mot terror är Mona Sahlin – genuint islamvänlig och ofattbart enögd. Efter terrordåden i Bryssel anser hon att detta inte har med islam att göra! Var går gränsen för ren stupiditet?

Sveriges utrikesminister är allmänt otydlig men tydligt arabvänlig och nu portförbjuden i Israel. Varför driver ni i denna fråga en politik som så radikalt skiljer sig från svenska folkets uppfattning? Detta, herr statsminister, är den verkliga ödesfrågan! Hur många oskyldiga offer för terrordåd i islams namn krävs för att ni ska fördöma denna människofientliga kultur och rädda vår egen från undergång?

Fler än jag skulle nog vilja få väldigt tydliga svar på dessa frågor. Välkommen att svara här på Avpixlat. Vi vet ju att ni frekvent läser våra sidor. Här har du chansen att övertyga ett antal miljoner otrogna väljare om att du är på rätt väg.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson