Annonsera på Avpixlat

Cirkus Sverige – Del 2/2

Rolf Malm

KRÖNIKA Invandrarcirkusens tält visade sig obehagligt dyra men obeboeliga. Det tiger man helst om. Munkorg gäller för alla bitska utskällare av blandkulturen. Största möjliga tyssstnad ska råda i bananrepubliken. Efter de sannings-ägande politikerna vaggar tidningsankorna i gåsmarsch med sina påstått sannings-sägande ledare. Författar ofattbart enögda artiklar med gåspennor och apar efter de komiska politikerclownernas glättade världsbild.

Papperstigrar som håller käften om verkligheten och inte tar notis om lejonparten av de allt mer hörbara, oroliga inbyggarna. Inte en käft har förtroende för dessa spökskrivare med inbyggda skygglappar och tyglade med dressyrbetsel. Vilda hästar kan inte få dem att förorda massimilering och naturalisering som FN:s flyktingkonvention faktiskt påbjuder för att göra tillkommande folk mer lika svenskar i det nya hemlandet. Dessa antirasistiska rasister gör hellre lik av svenskar än att dödförklara mångkulturen – dessa zom bin utsugande mördarkryp i samhällskupan. Svärmande för drömmen som blev rena mardrömmen för mer vakna arbetare i det svenska, nu rökta bisamhället.

För dessa dödgrävande journalister är det liksom mer opportunt att likt liemän ge sig på de svenska gräsrötterna än att odla den ärvda kulturens rötter. De inser inte att de gräver sin egen grav. De är gräsliga tivoliutropare som gör svart till vitt i varje kriminalreportage. Som konsekvent trixar och pixlar sanningen i sina spalter. Som stort uppslaget aldrig ser andra sidan av saken och med krigsrubriker ropar ut sitt svenskförakt på sina cirkusaffischer som löpande klistras upp för att knocka fler läsare till politisk medvetslöshet.

Kväljpressens löpsedlar är som springnotor från samhällsansvar och anständighet. Man blir spyfärdig när de kräks upp sina sura uppkastningar och lögner. Det går inte att koma ifrån – ständigt avsomnad är den sakliga, hedervärda, grävande journalistiken, vilket förebådar att drakarnas jakt på lösnäseköpare blir deras självmordssnara hädanfärd och gravsättning. Det historiska eftermälet lär inte bli hedrande för alla dessa vanhedrande, trojanska cirkushästar.

Cirkus Sveriges högtalare ljuder lika falskt. Radio- och TV-tablåerna bjuder publikfriande mest på sockervadd, popcorn och uppblåsta ballonger. Glassiga fredagsmys, lättuggat lördagsgodis och uppskalade banala musikfester under ledning av Cirkus Sveriges nya rasifierade, sockersöta stjärnskott avskärmar effektivt den betalande publiken från de växande orosmolnen. Mellon det lättsmälta serveras mer hårdkokta, svårsmälta debatter som mer blir som harmlösa debakel med färdiglagade åsikter som enda rätt. Panem et circenses – bröd och skådespel till folket föregick ju också romarrikets fall.

Den nye cirkusdirektören Löfven ropar ut sina attraktioner till cirkusorkesterns falska fanfarer och trumvirvlar. Men tomma tunnor skramla mest – det är tunnsått med nya tankar när man dunkar in sina vallöften. Det är bara narrspel för galler- i- et gammalt politiskt korrektionsfängelse från Orwells 1984. Den första feministiska akrobatgruppen ska utan skyddsnät och livlinor rädda världsfreden. Som luftartister på världsarenan kasta sig ut i fredligt krig mot muslimska knivkastare, otämjda ryska björnar, amerikanska otyglade bufflar, spränglärda islamister, terroriserande IS-krigare och människojagande afrikanska rovdjurshannar.

Det lär bli en strapatsfylld störtdykning från den svenska trapetsen. Höga ideal i fritt fall under ledning av den politiska jonglören och lindansaren – cirkusprinsessan Margot Wallström – som helt tappat greppet och balansen. Hon som likt en feministisk don Quijote i damsadel ska rida an mot ondskan. På slak lina – stöttad av sin Sancho Panza – rikets fattiga riddare i nöden – och hans pansargeneral Arnstad. Blindgångaren som av sossestaben ständigt inkallas för att leda försvarets repövningar mot den lede fi.

Trots ivrigt trumpetande från omvärlden ser inte de svenska beslutsfattarna elefanten i rummet. De ser inte längre än snabeln räcker, befattar sig inte med integration och fattar inte tydliga, alltmer påträngande och våldsamma tecken på mångkulturens oändligt dyra pris för ett eländigt misskött land. På oläsligt nyspråk är varje olösligt problem bara en utmaning. När arbets-slöheten och lägre löner ska kamoufleras som statliga lönebidrag och uppskattade ROTavdrag är vi på ruinens rand.

Det tar hus i helvete när bostadsbristen ska lösas med barocka tankar om barackstäder och de gamlas för stora pensionärsvillor. En fjärran hägring och en optisk villa för att förvilla den bostadsköande lokalbefolkningen. Vi är nu jumbo i de flesta välfärdstabellerna. Det lär inte gå att ta igen på gungorna vad man förlorat på invandrar-karusellen.

Nu roterar regeringen i eftertankens kranka blekhet. De har inte fattat pudelns kärna och tvingas nu som skamsna cirkushundar göra en hel pudel. Nu ska de i ett patetiskt dödsryck rädda den svenska modellen med ett homogent folk och nationell självkänsla. Lägga sig platt för den tidigare så fördömda SD-politiken. I platt fall har den svenska modellen tynat bort sedan 30 år och det krävs nog mer än konstgjord andning och den socialdemokratiska defibrillatormaskinen för att rädda den från sotdöden. Det ser liksom mörkt ut för Sverige.

Änna fullsatt i väntrummen. Men likväl – knö dej in å låt hjätat va mä som vi göteborgare säger.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson