Annonsera på Avpixlat

Sverige må aldrig falla

insandare_150

INSÄNDARE När jag var liten ville jag se hela världen. Utforska det som doldes av mina barnaögon. Nyfiken på det jag inte ännu förstod. Men när åldern kom i kapp mig, insåg jag att min plats på jorden är här, i mitt kära land.

Detta land som jag har spenderat hela mitt liv i, min barndom och ålderdom. Min första kärlek fann jag en sensommar i Sverige, medan jag arbetade som butiksbiträde i en fiskebutik på Gotland. Min första kyss var på en svensk kulle och min älskade ligger begravd under den svenska jorden, så som våra förfäder. Detta är mitt land, ett land jag har betalat skatt till under decennier. Ett land jag har slitit för med tunga lyft inom industrin. Sverige är mitt land. Sverige är svenskarnas land.

Jag känner stolthet över mitt land, min nation. En journalist skrev att jag inte har någon rätt att göra det, för det är bara en slump att jag föddes här. Må så vara. Det var kanske en slump att just jag blev svensk och föddes i detta fagra land. Möjligtvis har jag inte någon rätt att känna stolthet över det. Men jag kan inte hjälpa det.

Detta anrika land, med dess historia som sträcker sig från vikingarna till stormaktstiden. Detta progressiva land, som är en fristad för de som behöver skydd från världens faror. Jag är stolt över mitt Sverige, som inte hatar på vare sig homosexuella eller judar. Som behandlar kvinnor med värdighet. Ett land vars kultur inte uppmuntrar hedersförtryck, utan öppenhet och tolerans.

Sverige har hamnat fel på senare år, så väldigt fel. I vår tolerans tillät vi intoleransen att slå rot. I vår strävan att vara goda, bjöd vi in misär och förtryck. En kvinna kan inte längre vandra säkert under mörkrets inbrott. En homosexuell gör sig bäst att hålla sin sexualitet gömd från främlingar. Judar jagas bort från Malmö och vårt land sätts i lågor med jämna mellanrum.

Sverige var en gång mitt land, men jag känner inte längre igen mig. Den feministiska regeringen har tillåtit fundamentalism i våra förorter, där kvinnor skyls och homosexuella häcklas. Den feministiska regeringen ser på med tystnad medan svenska kvinnor far illa, medan svenska män bespottas. Den feministiska regeringen har tagit mitt land ifrån mig. Detta land jag har slitit för, spillt svett och blod för. Detta land jag har älskat med hela mitt hjärta.

Kära läsare, det är ännu inte försent. Processen kan omvändas. Vårt land kan räddas. Sverige må aldrig falla, medan svensken är vaken. Det är dags att vakna. Vakna och ryta ifrån. Det är dags att återigen känna stolthet över vårt land. Våra kullar och skogar, våra sjöar och berg. Det är dags.

Innan jag vilar bredvid min käraste under den svenska jorden, vill jag att du ska minnas dessa ord: ”En svensk tiger” ryter högst, när han väl är vaken.

Ryt med mig och Sverige må aldrig falla.

Sven, pensionär

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson