Annonsera på Avpixlat

10-åring ofredades på badhus – kompenserades med fribiljett

BADHUSÖVERGREPPEN En 10-årig tjej slets ur vattnet på badhuset Arenabadet i Skövde av en okänd utländsk man i 25-års åldern. Hör hennes egen berättelse i klippet ovan. Badhuset förnekar att liknade saker skett tidigare och tycker det räcker med att kompensera familjen med en fribiljett till badhuset.

– Min dotter älskade att bada. Det är hennes grej, det är det vi alltid gjort när hon fått bestämma, berättar mamman för Avpixlat. Men nu är det mest förknippat med stress och oro för henne.

Mamman berättar att de var tveksamma till att åka till badhuset den dagen efter allt familjen läst om övergrepp på andra badhus i Sverige. Men de kände att de inte ville låta sig påverkas eftersom de vill leva normala liv och istället vara försiktiga och försöka ha så mycket koll som möjligt. Men plötsligt så händer det som de hoppas inte ska hända. De ser en okänd utländsk man hålla hårt om dottern på ett olämpligt sätt.

– Jag får panik och sliter min dotter ur hans händer. Det är en förälders värsta mardröm. Jag och min sambo tog genast kontakt med personalen på badhuset och berättade vad som hänt. Deras svar fick mig att häpna.

– Allt de sa till oss var att de skulle hålla koll på killen och det invandrargäng han tillhörde. Personalen sa att de inte kunde inte kasta ut dem, trots att jag och min dotter kunde peka ut vilken ung utländsk man det handlade om och vilket sällskap han tillhörde.

Mamman berättar vidare för Avpixlat att hon var ordentligt upprörd när de senare lämnade badhuset. Hon ville prata med personalen om vad som skett men upplevde att hon bemöttes med ett ganska stort ointresse. Mamman säger att hon flera gånger upprört berättade för personalen vad som hänt och att personalen slutligen gav familjen en fribiljett.

Mamman uppger att hon frågat personalen om liknade saker hänt tidigare på badhuset och att personalen ska ha sagt att de aldrig hört talas om eller sett något liknande innan.

– Det tynger mig detta. Det här förstörde verkligen för min dotter. Det som hände har tagit ifrån henne glädjen med att bada. Hon har älskat att bada och hon lärde sig att simma när hon var tre år. Det som skedde har absolut påverkat henne och hon pratar ofta om det hemma och i skolan. Hon mår okej men det märks att hon är stressad och oroad.

Mamman beskriver hur dottern numera kan få panik när de går i affärer eller rör sig ute bland människor. Hon håller mamman krampaktigt i handen eller klänger oroligt i hennes kläder.

– Som förälder tänker man alltid det värsta. Vad ville mannen göra med min dotter? Ville han föra bort henne, våldta henne, dränka henne, vad var han ute efter? Tankarna går hela tiden om detta och man får inga svar.

Mamma menar att hennes dotters vittnesmål måste ut till allmänheten. Politiker, journalister och ansvariga måste få veta vad som händer på badhusen. Därför tror jag på att sprida detta via alternativa medier. Det är där saker sprids och sanningen kommer fram, berättar hon.

– Det är därför jag släpper videon med min dotter. Jag vill varna andra, kanske till och med rädda ett barn.

Det är inte första gången övergrepp skett på badhuset i Skövde. 2015 slet en man av en flickas kläder på badhuset, en händelse mannen dömdes för. Att personalen förnekar att liknande incidenter inträffat tidigare stämmer alltså inte med verkligheten.

Den senaste tiden har det också skett otaliga övergrepp på andra badhus i Sverige. En majoritet av förövarna har varit asylsökande och “ensamkommande barn” från kulturer med tvivelaktig kvinnosyn, både vad gäller kvinnans ställning och vid vilken ålder man anser en flicka vara sexuellt villebråd. Ansvariga för badhus eller politiker verkar inte villiga till att förstå allvaret i det hela och upprepar mantrat om att Sverige är tryggare än någonsin.

Roger Sahlström

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson