Annonsera på Avpixlat

Funderingar om de kriminellas paradis

insandare_150

INSÄNDARE Hat är inte bra. Hatande människor vill våra politiker inte ha. Hatbrott är allvarligt och straffas hårt. Näthatande personer tolereras inte och man kan få sparken om man upptäcks vara kritisk till förd politik, alltså vara en ”hatare”. Hatande svenskar skall inte finnas till, landet tillhör ”de goda”.

Men var kan jag göra mig av med mitt hat? Jag hatar politiker som har förstört mitt liv. Mitt liv har blivit begränsat av rädslor. Efter att ha blivit utsatt för brott är jag rädd både utomhus och inne i mitt hem.

Inget ovanligt i dagens Sverige. Vi är många traumatiserade människor i det här landet numera. Vi har råkat ut för olika saker beroende på kön och ålder, men en gemensam nämnare är att vi har tappat tron på att samhället kan skydda oss. Rädslor styr och begränsar vårt handlande. Vi vänder på huvudet och tittar vem som kommer efter oss på en mörk gata. Vi låter bli att gå ut på kvällen. Vi låter bli att gå ut och jogga, fast vi har lust. Samma sak med skogspromenaden. Vi låter bli att gå till simhallen. Ni vet varför.

Det är inte bra med rädslor. Det är inte bra med hat. De äter upp människan inifrån. Men vem hjälper oss med hatet och rädslorna? Vem ger oss tillbaka vårt liv och frihet? Friheten att komma och gå och leva som man vill utan tanke på våldet och alla försiktighetsåtgärder hit och dit. Det normala, obekymrade livet har glidit oss ur händerna, finns inte mer.

En liten notis ur polisens händelserapportering liknar det som jag själv har gått igenom. En vanlig händelse numera, så vanlig att det är ointressant för tidningar att skriva om. Även polisen är knapphändig med information och verkar nästan håna offret. Det var bara en ”hen”:

2016-02-24 Rån, Stockholm

Person blivit rånad i sin bostad

Tre personer, maskerade med bandanas, har tagit sig in i lägenheten och efter att ha hotat målsägaren låst in hen i en garderob. Sedan har gärningsmännen letat igenom lägenheten, initialt är det oklart vad som stulits.

Målsägaren är mycket chockad och förs till sjukhus för kontroll.

Dörrknackning sker i fastigheten och lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning.

Hur blir denna människas liv efter det här? Vågar ”hen” vistas i sitt hem och känna sig trygg? Hur blir ”hen” av med sitt hat när ”hen” upptäcker att gärningsmännen löper fria, helt oavsett om de åker fast eller inte?

Politiker bryr sig inte om vad ”hen” tycker. ”Hen” ska hålla tyst och inte hata! Hatiska människor vill samhället inte ha. För hatiska svenskar som är onöjda med samhället är nog problemets kärna för våra styrande politiker. Och snart är vi väl ett helt ”köttberg” av traumatiserade, onöjda medborgare.

Vad ska vi göra? Flytta? Vart? Finns det något ställe dit de kriminella inte har tillträde, som de inte hittar eller inte har råd att åka till eller får slut på bensin innan de är där? De rör sig ju fritt inom landet och DE behöver inte vara rädda.

Vad tryggt Sverige har blivit!

Invandrad kvinna sedan 1980

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson