Annonsera på Avpixlat

Löfvens skitprat

Rolf Malm

KRÖNIKA I ett tal vid en en rockfestival i Central Park i New York lovade Stefan Lövfen att Sverige ska se till att 60 miljoner människor i utvecklingsländerna ska få toaletter. Under en 15-årsperiod ska han satsa 20 miljarder skattekronor på projektet! Snacka om att gödsla med andras pengar och skita ner Sveriges förr så goda rykte.

Man frestas be honom spola kröken. Han verkar ju klart maktberusad. Vinglig är han i varje fall. Utan förmåga till nyktert tänkande. Desorienterad och utan förmåga att hålla rak kurs. Rundgången med transfereringar till alltfler svaga från allt färre starka tömmer raskt statskistan. Välfärdsbubblan har blivit en högfärdsblåsa. Det är magstarkt och det lär inte hjälpa att han nu av trängande behov tvingats låsa dörren till Sverigehuset och ställa vredet på ”upptaget” istället för ”ledigt”. Det lär inte lätta på trycket från alla dem som redan sitter i de svenska väntrummen och försöker hålla sig i det längsta. Snart brakar det löst på allvar.

Som det baktalade SD likt ett skumbesprutat brandlarm sedan länge förgäves försökt varna för. När Löfven stänger gränserna är det av nöden påkallat – när andra länder gör det kallar han det oansvarigt och rasistiskt. Han är en enda stor utmaning hela karln. Flammande tal, men i övrigt på sparlåga. Precis som energipolitiken – fullständigt kraftlös.

Men han har ju också lovat att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020. Övermaga valfläsk – som att be oss köpa grisen i säcken. Men nu är det kokta fläsket stekt. Men hans dasshumor kanske har som allvarligt syfte att Ifö ska behöva massanställa folk. De är Nordens största producent av VVS-porslin. Att tillverka 60 miljoner toalettstolar måtte ju kräva skitmycket folk. Kanske lågutbildade invandrare som kan urholka lönenivåerna och avträda sig anställningsskyddet. Så att de slipper gå med tiggarmuggen.

Enligt riksdagens utredningstjänst är drygt 65% av nyanlända fortsatt arbetslösa efter 15 år! Det är alltså sedan länge stopp i röret – fixar en svetsare det på fyra år? En välutbildad rörmokare vore kanske bättre på att rensa upp i systemet. Den ”svenska modellen”, som herr Löfven nu med ny panikplan från partiledningens allra innersta hemlighus tänker göra till huvudfråga i svensk politik, behöver sannerligen försvaras. Men allt han i verkligheten gör motverkar ju det gamla jämlika, homogena folkhemmet och ett solidariskt välfärdssamhälle. Det är locket på för allt förnuft.

Den feministiska regeringen söker inför nästa val strid om något som alla redan är överens om. Inte torrt på fötterna nertill – upptill kramp emot valen när det kniper säger tydligen regeringens magkänsla. Är det verkligen lösningen på regeringens förstoppning efter Miljöpartiets alltmer svårsmälta utopi-diet. Godhetstugget är inte nyttigt folkhälsan.

Men med ödeläggande torka i Afrika är ju hans löfte om toalettstolar inte vatten värd. En fis i rymden eller en piss i Mississippi kan man torrt konstatera. Man kommer att tänka på Hasse & Tages ”Bolla bolla” i revyn ”Under dubbelgöken”. Den där med den svenske statsministern som skickat u-hjälp i form av höger-pjäxor storlek 32 till Tant Zania (finns på Spotify.) En rolig känga mot svenska politikers gränslösa naivitet och överlägsna dumhet. Skillnaden är ju att det var en begränsad, betalande publik på Berns som road skrattade åt den satiren om den vite mannens nedlåtande syn på infödingar. Nu skrattar hela världen på allvar åt Sveriges statsministers obetalbara skämtlynne och illa dolda ”vi-och-dom-tänkande”.

Då hamnar vi svenskar mellan stolarna och är dom som sist får sina behov tillfredsställda. Medicinskt kallas det peristaltiska rörelser – politiskt heter det undanträngningsmekanismer. Allas lika värde devalveras i rasande takt. En ickerasifierad svensk är inte värd ett vitten.

Så kan det gå när inte haspen är på. Då kan man avslöjas med byxorna nere. Stor i orden – liten på jorden. Där vi alla vill dö enligt Gina Dirawis nya version av den svenska nationalsången. Vad är alternativet – en död i ett genusfixerat, rasifierat svenskt universum? Där tankebefriade, unga TV-stjärnor glittrar med sin naiva okunskap och förakt för sitt fosterland. Skulle hon klarat ett inträdesprov för att bli svensk medborgare? Skit samma – svenskar finns ju ändå inte.

Vore det inte bra om Löfven istället satsade på att ge de 472.086 personer som står i den svenska bostadskön en chans till egen toalett? De flesta av dem betalar ju ändå den skatt som ska finansiera hans globala, ekonomiska avlopp. Att det är en trängande olägenhet att stå sist i toalettkön leder inte till förvåning för den som har ordning i de övre regionerna. Fråga alla nyanlända som planlöst, i åratal, låses in i torftiga förvaringsutrymmen i obygden. Med usla sanitära bekvämligheter, hemlängtan, ångest, väntan och liten utsikt om att slippa ur väntrummet. Det finns inte rum nog för tillräckligt skarp kritik av detta lokalbedövade Stockholmspolitiska slumbygge på de svenska ruinerna.

Han har ju också lovat FN att ställa ett nätverk av feministiska genustänkande fredsmäklare till förfogande för att stävja konflikter världen över. Det är en gigantisk utmaning för världens första feministiska regering. För mig verkar det mer som en utmaning mot det sunda förnuftet. Hur ska en Mona Sahlin kunna motverka den islamistiska kampen mot demokratin och västvärlden? Den som indoktrinerat en invandrad, muslimsk, uzbekisk barnflicka i Moskva att hugga huvudet av värdfamiljens fyraåriga dotter och stolt i islams namn promenera runt på gatorna med sin trofé! Utropande sig som beslöjad muslimterrorist och demokratihatare.

Den som tror att svenska tokfeminister från hijabuppropet ska kunna omvända muslimska galningar måtte leva med huvudet under armen. Det gör den svenske statsministern uppenbarligen – eller är han helt avskuren från verkligheten? Det mesta han gör verkar ju helt huvudlöst. Han verkar i alla fall inte höra bruset från de allt fler ohörsamma väljare som vill spola honom som högst ansvarige fastighetsvärd. Vicevärden Romson och hennes miljöpartistiska regeringskollegor är ju dessbättre redan satta under tvångsförvaltning.

Det som inte tål att skämtas om är redan skämt. Låt mig vara väldigt tydlig med det.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson