Annonsera på Avpixlat

Kvinnlig föreståndare har sex med migranter på asylboende

Mörby Hotell och Vandrarhem, numera asylboende och enligt uppgift skådeplats för sexuella kontakter mellan personal och migranter.

Mörby Hotell och Vandrarhem, numera asylboende och enligt uppgift skådeplats för sexuella kontakter mellan personal och migranter.

ASYLBOENDEHAREM Den kvinnliga föreståndaren på ett asylboende på Öland har haft sexuella relationer med ett flertal olika asylsökande män på boendet. En av männen var tidigare misstänkt för att ha misshandlat hennes son. Mannen är nu djupt besviken på kvinnan och har hotat henne och barnen efter att kvinnan inlett en ny relation med en annan asylsökande.

Det privata boendet drivs av Faroy AB som också driver flera andra asylboenden runt om i Sverige. Eftersom boendet är privatägt hävdar Migrationsverket att man inte har något att säga till om när det gäller sexuella kontakter mellan personal och asylsökare. Det är enligt verket företaget som har ansvaret för sin personal och för ordningsregler. Inga generella riktlinjer finns, enligt Migrationsverket, beträffande att personal på asylboenden inleder sexuella kontakter med asylsökande.

Detta är heller inte första gången som kvinnan haft sex med asylsökande då hon varit anställd på asylboenden. Enligt välunderrättade källor som Avpixlat talat med, sparkades kvinnan från ett asylboende just därför att hon inlett en sexuell relation med en asylsökande man där. Källan berättar för Avpixlat att ansvariga på boendet ansåg att det var högst olämpligt att inleda sexuella relationer med de asylsökande och kvinnan skildes därför från sin tjänst.

Officiellt lades dock locket på och formellt hette det dock att kvinnan hade “samarbetssvårigheter”. Avpixlat har sökt den tidigare chefen för det boendet, men han uppger att han inte vill uttala sig om tidigare personal eller händelser.

Kvinnan fick kort efter avskedet en ny tjänst på samma boende, som då hamnat under ny regi. Denna gång anställdes hon som föreståndare för det till asylboende omvandlade Mörby hotell och vandrarhem i Mörbylånga på Öland. Den sexrelation med en asylsökare som hon tidigare haft och sparkats på grund av kunde nu återupptas.

Det var ingen hemlighet, vare sig på boendet eller i samhället Mörbylånga, att kvinnan inlett en sexuell relation med en av de asylsökande. De två flörtade frekvent med varandra på Facebook och helt öppet med varandra på asylboendet. Förhållandet mellan de två varade i knappt ett år.

Relationen och flörtandet ska dock ha skapat en del missnöje på boendet, berättar en person med insyn i saken. Andra asylsökande har vittnat om att föreståndaren behandlade dem på ett helt annat och sämre sätt än den man som hon hade en sexrelation med.

Kvinnan valde då att låta den asylsökande älskaren spendera mer tid i hennes privata hem där hon lever med två små barn som är 4 och 7 år gamla. Personer nära kvinnan reagerade över att hon lät en asylsökande få vara del av hennes privata liv med små barn, och de kritiserade kvinnan för detta. Kvinnan ansåg dock att kritiken var obefogad och hävdade att det var problemfritt att som chef på ett asylboende ta hem klienter för att ligga med dem och att låta dem umgås med hennes små barn.

Misshandlade sonen

Så problemfritt blev det emellertid inte. Av skäl som inte är helt utredda ska den asylsökande mannen/älskaren en dag ha gett sig till att misshandla kvinnans son. Mannen ska enligt vittnen ha kastat in sonen i ett staket så att två tänder lossnade och läppen sprack. Skadorna blev så pass allvarliga att sonen kommer att behöva operera läppen för att återställa den. Kvinnan har till bekanta hävdat att det skulle röra sig om en olycka.

En polisanmälan upprättades om misshandel. Trots bevis och flera vittnen så inleddes aldrig någon förundersökning mot den asylsökande mannen. Inte heller tycks lämpligheten i sexkontakten mellan föreståndaren och den asylsökande mannen ha utretts i samband med incidenten. Avpixlat har tagit del av handlingar i ärendet och vidtalat åklagaren som menar att det finns skäl att tro att ett brott begåtts. Varför utredningen ändå lades ner har Avpixlat inte kunnat få svar på.

Strax efter detta lämnar kvinnan mannen och inleder ganska omedelbart en ny relation med en annan man från Syrien på samma boende. Vilket efter ett tag nådde fram till den förste mannen som kvinnan haft en relation med. En källa berättar för Avpixlat att den pakistanske mannen reagerade starkt över detta och har framfört trovärdiga hot mot kvinnan och hennes barn.

Hon är besatt av männen

En person som känner kvinnan privat och som Avpixlat har pratat med berättar att kvinnan förändrats sedan hon började arbeta med asylsökande. Hon berättar att kvinnan nästan verkar besatt av att få uppmärksamhet från männen på asylboendet och spenderar all sin tid där.

– Hon är besatt av männen och de av henne.

Samma källa berättar att kvinnan låtit sina barn sova över på asylboendet tillsammans med de asylsökande och att barnen ibland får utföra enklare sysslor som att dela ut mat och hålla ordning på boendet. Barnen ska även ha lämnats helt ensamma långa stunder utan någon form av översyn på boendet medan kvinnan förlustat sig med sin asylsökande älskare.

Även detta vittne bekräftar att kvinnan bjuder hem asylsökande män till sin privata bostad och anser att detta påverkar barnen negativt. Hon berättar att barnen är oroliga över att okända män finns hemma i huset och att barnen många gånger varit modfällda.

Avpixlat har sökt den kvinnliga föreståndaren som avfärdar alltsammans som rykten och att “folk gillar att prata mycket“. Hon uppger för Avpixlat att hon aldrig haft några relationer med asylsökande, varken sexuella sådana eller i någon annan form. Då Avpixlat nämner att det finns dokument, skärmdumpar och bilder på henne och mannen, säger hon bestämt att det inte kan stämma.

Att hon skulle ha haft asylsökande hemma i sin privata bostad är inte heller korrekt, hävdar hon. När vi säger att det finns vittnen som kan styrka detta, säger hon igen att det inte stämmer. När Avpixlat i fortsatt samtal med kvinnan tar upp misshandeln och polisanmälan, säger hon sig inte känna till att hennes son ska ha misshandlats eller skadats på något sätt. Hon säger att hon inte har någon kännedom om en polisanmälan eller något ärende överhuvudtaget.

Kvinnan förnekar konsekvent det material och de bevis som Avpixlat lägger fram och avfärdar det hela som rykten och totala felaktigheter. På frågan om hur lämpligt det är att hon arbetar som chef på ett asylboende och är inblandad i relationer med asylsökande, svarar kvinnan med tystnad.

Avpixlat har även sökt högsta ansvarig chef för Faroy AB via e-post och telefon men hittills utan resultat.

Roger Sahlström

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson