Annonsera på Avpixlat

Svineri på tyska badhus – invandrarmän bajsar och onanerar i poolerna

Den ståtliga simhallen Johannisbad i tyska Zwickau har drabbats av stora problem sedan asylsökande gavs möjlighet att gå och simma gratis. Foto: Jens Strauß

Den ståtliga simhallen Johannisbad i tyska Zwickau har drabbats av stora problem sedan asylsökande gavs möjlighet att gå och simma gratis. Foto: Jens Strauß

ASYLINVANDRARE PÅ BADHUS Kiss och bajs i poolerna, onanerande män i bubbelpoolerna, och grupper av unga män som försöker ta sig in i damernas omklädningsrum. Detta är några av de problem som drabbat badanläggningarna i tyska Zwickau sedan man erbjudit asylsökande möjlighet att gå och simma kostnadsfritt.

Zwickau är en tysk stad med c:a 100 000 invånare, belägen i delstaten Sachsen, inte långt från gränsen mot Tjeckien. Zwickaus offentliga badanläggningar drivs av en organisation kallad Städtische Bäder (ungefär “Stadens Bad”). Den 19 januari lämnade Städtische Bäder en rapport till stadens ledning gällande situationen på två av stadens badhus. Innehållet i rapporten fick rikstäckande uppmärksamhet i Tyskland, då tidningen Der Bild tog upp innehållet i en artikel.

I rapporten från Städtische Bäder beskrivs den kaotiska situation som uppstått på två av Zwickaus badanläggningar, “Johannisbad” och “Glück-Auf-Schwimmhalle”, sedan man gett asylsökande möjlighet att gå och simma gratis.

I rapporten berättas bland annat att ett större sällskap asylinvandrare, både vuxna och barn, den 9 januari besökte Glück-Auf-Schwimmhalle. Tydligen kunde ingen i sällskapet simma, och hela gruppen uppehöll sig därför i barnpoolen. Innan gruppen skulle lämna badhuset avslutade flera av dem sitt besök med att bajsa i poolen.

Det berättas vidare att manliga asylinvandrare blivit påkomna med att onanera och få utlösning i bubbelpoolen. Vid åtminstone ett tillfälle ska detta beteende ha dokumenterats av en övervakningskamera. Den man vars offentliga onani fångades på film kastades ut från badhuset. Han ska dock senare ha återvänt i sällskap med en grupp kamrater, och då tvingat sig in i lokalerna för att hämta sin mobiltelefon, som han av misstag lämnat kvar.

Städtische Bäder rapporterar också att asylsökande getts möjlighet att simma gratis, men att de förväntas betala för att basta. Många av de asylsökande uppges dock strunta i detta krav. När personalen på badanläggningarna försöker ta betalt för bastun uppges de asylsökande bara skratta och tvinga sig in i bastuavdelningen utan att betala.

Avslutningsvis berättas att asylsökande män antastat kvinnor i poolerna och försökt tränga sig in i damernas omklädningsrum. I rapporten sägs att de asylsökande männen först och främst “måste informeras om de regler som gäller på badanläggningarna, och att de måste lära sig hur man beter sig gentemot kvinnor och flickor i baddräkt“.

Situationen på badhusen i tyska Zwickau lär knappast komma som någon överraskning för den som följt rapporteringen om likartade incidenter på svenska badanläggningar.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson