Annonsera på Avpixlat

Horder av kriminella “gatubarn” i Stockholm slukar polisens resurser

Foto: Malter

Foto: Malter

SVERIGE I SPILLROR I Stockholm har horder av så kallade gatubarn från företrädesvis Marocko härjat sedan en tid tillbaka, och nu börjar situationen bli så pass allvarlig att polisen larmar om att de inte längre klarar av trycket. En polisman säger att han aldrig skulle släppa iväg sina egna barn till T-centralen och “plattan”, och Kent Ekeroth (SD) vill se hårdare lagar och straff.

Mauricio Rojas, som i kölvattnet av migrantvåldet i Köln nyligen på Twitter skrev att massövergreppen i praktiken innebär mångkulturalismens sammanbrott och frågade sig hur någon någonsin kunde tro på sådan humbug, skriver på söndagen ännu en gång om det svenska massinvandringshaveriet.

I denna text sticker särskilt en mening ut:

Ett land som präglades av en remarkabel etnisk homogenitet och en mycket stark känsla av samhörighet – allt det som folkhemmet representerade så väl – har på några decennier omvandlats till ett mångetniskt samhälle, där gemenskapsbanden människorna emellan avsevärt försvagats.

Nog har Sveriges förändrats alltid. Rojas uttalande får stöd av forskning som visar att mångkulturen slår sönder tilliten och den sociala sammanhållningen i samhället – något Sverige varit världsunikt i, men som nu sakta men säkert håller på att vittra sönder.

I Sverige har vi fått vänja oss vid att trygghetens tid är förbi. Kvinnor får hålla sig hemma efter mörkrets inbrott, i varje gathörn sitter hitresta tiggare, “ensamkommande” som egentligen är unga vuxna ägnar sig åt koordinerade massövergrepp – listan kan göras lång.

Denna nya världsordning har blivit extra påtaglig i Stockholm, där polisen nu larmar om att man går på knäna på grund av det stora antalet så kallade gatubarn som livnär sig på diverse brottslighet.

– De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här, säger han.

– Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra, säger han.

Gruppen slukar polisens resurser, som redan är ansträngd på grund av de akut behövda gränskontrollerna. Då man inte har en säker identitet på de unga männen, tas de in för att genast släppas ut igen och kan fortsätta begå brott.

Nyligen slöt dock Sverige och Marocko ett avtal om att skicka tillbaka de unga männen, som saknar asylskäl. Incitamenten för att stanna kvar i Sverige som “papperslös” är dock starka, vilket bland andra Fredrik Reinfeldt och Miljöpartiet såg till. Att dessutom upprätthålla lagar och regler har aldrig varit Sveriges starka sida – i synnerhet inte i denna kontext.

Kent Ekeroth (SD) kallar det faktum att polisen står handfallna bara för de har svårt att avgöra ålder, för löjeväckande. Han vill se snabbspår för utvisning, likt det system som finns i Norge, och att åldern i sig ska vara irrelevant.

Då dessa personer uppenbarligen klarat att ta sig hit, och klarar att begå brått, då ska de ut omedelbart oavsett, uppger Ekeroth för Avpixlat. Och vägrar Marocko ta emot dem ska de utvisas till tredje land – och går inte det ska de hållas inlåsta tills det blir möjligt alternativt självmant lämnar landet.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson