Annonsera på Avpixlat

Gängslagsmål, hustrumisshandel och sexövergrepp mot barn på asylboenden

Migranter löper amok i Grekland

ASYLRELATERAD BROTTSLIGHET Den grova brottsligheten på landets asylboenden fortsätter i oförminskad omfattning. Under de senaste dygnen har bland annat ett par större gängslagsmål samt misstänkta sexövergrepp mot en pojke i tioårsåldern rapporterats.

Antalet våldsincidenter och annan grov kriminalitet på landets många asylboenden är nu så omfattande att Avpixlat knappt hinner med att rapportera om allt som sker. Det bör dessutom nämnas att de händelser Avpixlat tar upp sannolikt bara utgör en bråkdel av det verkliga antalet begångna brott. Avpixlats rapportering om den asylrelaterade kriminaliteten bygger i huvudsak på information från polisens webbplats och från mainstream-media, och flertalet anmälda brott uppmärksammas troligen aldrig i dessa forum.

På torsdagskvällen slog personal på asylboendet Signalisten i Västerås larm till polisen om misstänkta sexövergrepp på boendet. En pojke i tioårsåldern tros ha utsatts för upprepade våldtäkter. Övergreppen misstänks ha pågått sedan i december.

Enligt lokaltidningen VLT är polisen ytterst förtegen om ärendet. Man vill inte uppge om fler än en person tros ha förgripit sig på pojken, och man vill heller ej berätta om någon misstänkt pekats ut. Pojken uppges ha fått hjälp av sociala myndigheter.

På fredagskvällen drabbade två grupper av asylsökande samman i ett större bråk på ett asylboende i västmanländska Hällefors. Polis tillkallades. En av de inblandade i bråket fick föras till sjukhus med smärtor i en axel. Polisingripandet ska, enligt lokala Nerikes Allehanda, ha resulterat i flera anmälningar om misshandel och olaga hot. Det finns dock inga uppgifter om gripanden. Lokaltidningens rapportering innehåller ingen information om vare sig de inblandades identiteter eller om vad som låg bakom våldsamheterna.

Vid 01.30-tiden natten mot lördag greps en 25-årig asylsökande man på ett asylboende i Glava, strax söder om Arvika, misstänkt för hustrumisshandel. 25-åringen ska ha misshandlat sin fru, bland annat genom att dra henne i året. 25-åringens nationalitet/etnicitet uppges inte i polisens rapportering, och man uppger ej heller om det tros ha funnits något specifikt motiv till misshandeln.

Strax före kl. 14 på lördagseftermiddagen larmades polis till ett asylboende i Tyringe, ett samhälle beläget utanför Hässleholm i Skåne. På asylboendet pågick ett större slagsmål med åtminstone fem inblandade.

Tre 21-åriga män greps för att ha misshandlat och mordhotat en 24-åring. Även en 23-årig man ska ha blivit misshandlad vid samma tillfälle. men det är oklart vem som utövade våld mot 23-åringen. Polisens rapportering innehåller varken någon information om de inblandades nationaliteter/etniciteter eller om vad som tros ha legat bakom händelserna.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson