Annonsera på Avpixlat

Expressen mörklade invandrargängens sexuella övergrepp på musikfestival

MEDIA MÖRKLÄGGER Ytterligare ett fall av mörkläggning av systematiska och kulturellt betingade sexuella övergrepp i samband med en musikfestival har avslöjats. Granskning Sverige har talat med en frilansfotograf som förgäves försökte få Expressen/Kvällsposten att uppmärksamma hur invandrargäng i samband med en musikfestival i Malmö i somras drog runt och ägnade sig åt sexuella trakasserier och övergrepp mot svenska tjejer.

Under sensommaren hölls en festival i Pildammsparken i Malmö. Fotografen Freddy Mardell var på plats och lyckades fånga övergrepp, rån och dramatiska polisingripanden på bild. Direkt efter gick han till Expressens filial i Malmö, Kvällsposten, och erbjöd dem bilderna. Tidningen brukar köpa bilder av Mardell. Men denna gång var tidningen inte intresserad. Orsak: Gärningspersonerna hade asylinvandrarbakgrund och offren var svenska tjejer.

Detta passade helt enkelt inte in i den tillrättalagda verklighetsbeskrivning som tidningen vill förmedla till svenska folket där agendan är att framställa den förda massinvandringspolitiken som berikande för Sverige och utomvästliga asylinvandrare som antingen en resurs eller som offer för rasism och främlingsfientlighet. Att framställa invandrare som gärningspersoner som begår brott som kan härledas till kulturella och religiösa värderingar från deras hemländer går helt på tvärs med denna agenda och riskerar gynna Sverigedemokraterna.

Därför sa Expressen/KvP nej till Mardells tips och bilder och valde i övrigt också att inte skicka ut någon egen reporter eller skriva om vad som pågick, trots att dessa lett till omfattande polisingripanden. Tack vare Granskning Sverige avslöjas nu Expressens mörkläggning och i klippet ovan kan var och en ta del av ett urval av de bilder som dokumenterar vad som ägde rum.

Mardell får i intervjun med GS frågan om var det var för etnicitet på förövarna. “Blandad” svarar Mardell och förtydligar att han med det menar att det fanns de som pratade arabiska, slaviska och s.k. Rosengårdssvenska. Det var uteslutande unga män med invandrarbakgrund. Offren beskriver Mardell som vanliga svenska tjejer.

I ett färskt inlägg på sin blogg kommenterar Expressens och Kvällspostens ansvarige utgivare Thomas Mattsson avslöjandet att Dagens Nyheter mörklagt liknande händelser som de ovan under en musikfestival i Stockholm i somras. Mattsson idkar ingen mediekritik utan kallar de som avslöjat mörkläggningen för “rasister” och “främlingsfientliga hatsajter”, “konspirationsteoretiker” och “mytspridare”.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson