Annonsera på Avpixlat

Den hijab-beklädda tjejen på apoteket

insandare_150

INSÄNDARE Jag bor i en av Stockholms många invandrartäta förorter. När jag i olika sammanhang möter människor som invandrat till Sverige försöker jag bemöta dem på exakt samma sätt som när jag möter svenskar. Jag tror t.o.m. att jag (omedvetet) lägger på ett extra kol för att få dem att känna sig inkluderade, respekterade och uppskattade. Det kan t.ex. vara den hijab-beklädda tjejen som jobbar på apoteket eller våra två grannfamiljer som kommer från Iran.

Över två miljoner människor i Sverige är antingen utlandsfödda eller har utlandsfödda föräldrar och tyvärr ser vi ännu ingen ände på inflödet. Min högsta önskan är att svenskarna en dag ska vakna och se till att de politiska krafter som vill stoppa inflödet av välfärdsmigranter får reell makt.

Först då kan en verkligt effektiv och human flyktingpolitik komma på plats. Först då kan vi åter börja bygga ett homogent Sverige. Ett Sverige med verklig gemenskap där alla människor behandlas lika och har samma rättigheter och skyldigheter. Först då kan vi börja bygga en verklig känsla av gemenskap med varandra där den absoluta majoriteten kallar sig och känner sig som svenskar oavsett i vilket land man ursprungligen är född.

Men, ska det här bli verklighet så måste vi vanliga människor stå för förverkligandet. Som i alla andra sammanhang kan inte våra politiska företrädare, oavsett färg, genomföra förändringarna. De kan bara skapa förutsättningarna för förändring. Som alltid är det vi vanliga människor som måste stå för den faktiska förändringen om den ska bli verklighet.

Låt oss för ett ögonblick tänka tanken att Sverigedemokraterna fått absolut majoritet i Sveriges riksdag och därmed kunnat genomföra sin politik fullt ut. Vad ska då hända med de 16 % till 20 % av befolkningen som är utlandsfödda? Svaret är enkelt. De ska bli svenskar!

När det officiella Sverige kommit att behandla alla människor lika utan positiv särbehandling av utlandsfödda (läs diskriminering av svenskar) finns förutsättningarna att bygga ett homogent Sverige med genuin gemenskap och solidaritet. Men ska det bli verklighet så måste vi vanliga infödda svenskar bemöta våra utlandsfödda på ett inkluderande sätt, annars kommer ett homogent Sverige aldrig att förverkligas. Alternativet är repatriering under tvång men jag hoppas att vi är få som anser att detta är ett önskvärt och försvarbart alternativ.

Det är därför jag försöker bemöta den hijab-beklädda tjejen som jobbar apoteket som svenska. Inte förrän hon känner att hon ingår in en trygg svensk gemenskap kommer hon vilja och våga ta av sig sin hijab. Om inte som ett personligt val så i alla fall i solidaritet med sina medsystrar som tvingas bära den.

Slutligen en vädjan. Jag både förstår och känner själv djup frustration över det kaos som vanföreställningen om det mångkulturella lyckoriket skapat. Trots det vill jag uppmana er alla att avstå från förklenande epitet och utrop av typen ”ut med alla muslimer” eftersom det motverkar sitt syfte. Vi kommer aldrig kunna tvinga människor att bli svenskar, byta religion eller ändra sina värderingar. Det är sådant som sker i totalitära stater och i ett sådant land vill jag inte leva.

Aero Dynamik

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson