Annonsera på Avpixlat

“Taharrush” – årets ord 2016?

Björn Norström

KRÖNIKA I kölvattnet av nyårsnatten där migranter från Mellanöstern och Nordafrika planerade, organiserade och utförde sexuella massövergrepp mot kvinnor, där även Malmö uppenbarligen men föga förvånande kan visa sig vara centrum för detta, kan det redan nu endast några dagar senare vara dags att utse årets ord 2016 – nämligen “Taharrush”, eller “gängvåldtäktslek”.

Innan ni börjar läsa krönikan om denna invandrade muslimska “gängvåldtäktslek” som nu trendar i Europa och Sverige, uppmuntrar jag er att beskåda ett par filmer från Egypten som visar hur taharrush-“leken” går till så ni i alla fall virtuellt får uppleva den fulla effekten och “berikningen” av “leken” i fråga.

På grund av den massiva muslimska invandringen av framförallt unga testosteronfyllda män, har jag här på Avpixlat ett antal gånger varnat för just även invandring av det strukturella gängvåldtäktsfenomenet som tillhör muslimsk kultur. Nu har jag alltså även bevisats rätt i detta ämne, precis som jag tidigare gjort angående invandringens negativa påverkan på till exempel skolresultaten.

Strukturella sexuella massövergrepp mot kvinnor är en vanlig företeelse i vissa utomvästliga kulturer. I till exempel El Salvador i Sydamerika använder kriminella gäng systematiskt gängvåldtäkter som ren krigsföring mot såväl andra gäng som mot myndigheter. I dessa fall handlar det om till exempel styrke- och maktutövning samt hämnd och territorium.

I andra kulturer såsom Indien, där gängvåldtäkter också är ett vanligt fenomen, har de kopplingar till kastsystemet, alltså systemet som rangordnar olika människogrupper. I bottenskrapet av detta kastsystem lever gruppen som på engelska kallas “dalits”, eller “daliter” på svenska. Daliterna finns även representerade i ytterligare några sydostasiatiska länder.

Daliterna befinner sig alltså i bottenslammet enligt den rådande kulturen i fråga och anses till och med av vissa att befinna sig helt utanför kastsystemet, alltså en grupp som i princip inte anses ha något människovärdighet alls. Daliterna förväntas därmed att vara underkastade alla andra grupper och ska på grund av deras rangordning inom kulturen “tjäna” alla andra grupper. Som del av denna införstådda “betjäning” ingår påtvingad sex,  även gängvåldtäkter.

Daliternas ställning i Indien påminner om sydostasiatiska kvinnors ställning i Mellanöstern, alltså rangordning längst ned på totempålen, vilket ger den infödde mannen rättigheten att i princip begå sexuella övergrepp på kvinnan. Detta sanktioneras dessutom på alla nivåer i dessa samhällen eftersom den utsatta gruppen till stor del anses sakna människovärdighet. Därför anser sig indiska män ha rätt att våldta en lokal dalit på samma sätt som män i Mellanöstern anser sig ha rätt att våldta en sydostasiatisk arbetskraftsinvandrare.

I den indiska gängvåldtäktskulturen manifesteras den unkna synen på daliter till exempel genom att förövaren efter våldtäkten dessutom lägger skulden på det kvinnliga våldtäktsoffret. Ett par av de gängvåldtäktsfall som svensk media rapporterade om, samma media som samtidigt mörklägger invandrade gängvåldtäkter i Sverige, handlade just som daliter där gärningsmännen skuldbelade offren för våldtäkterna. Våldtäktsoffret anklagas för att vara klädd för provocerande eller för att ha befunnit sig på ”fel plats vid fel tillfälle”. Det är enligt gärningsmännens mening helt enkelt kvinnans fel att hon våldtogs.

En av huvudgärningsmännen i ett av de indiska gängvåldtäktsfallen beskriver detta i en intervju med BBC. Han beskriver även att inom kulturen i fråga finns det ingen plats för kvinnor, vilket kraftigt påminner om muslimsk kultur där kvinnor också har en betydligt lägre värdighet. Det finns alltså paralleller mellan indisk gängvåldtäktskultur och den muslimska dito, den senare som nu även migrerat till Europa och Sverige.

Dessa typer typ av skuldbeläggande visar sig vara en del av en större våldtäktsstruktur, alltså ett kulturfenomen, och ingen isolerad engångsföreteelse. Denna struktur har nu med storm erövrat det sovande och naiva Europa genom en fullständigt oansvarig och kvinnofientlig migrationspolitik.

För att begripa vad som pågår måste vi begripa arabisk kultur och ett viktigt arabiskt begrepp, nämligen “taharrush”, vilket löst kan översättas till “gängvåldtäktslek” där araber “firar” evenemang och högtider genom att begå gängvåldtäkter.

Genom migration anländer, historiskt och i nutid, såväl nya kulturfenomen som nya ord. Enligt Urban Dictionary, vilket är ett lexikon som ger definitioner av ord och hur de framförallt används i folkmun och i slang – alltså av vanligt folk på gator och torg, är “taha“, alltså första hälften av ordet “taharrush”, kopplat till just “kåthet” och härstammar från Bagdad i Irak, alltså av arabiskt ursprung.

Enligt nya uppgifter inom tyska myndigheter så kan nyårsnatten, där  invandrad arabisk kåthet flödade och föranledde massiva sexuella övergrepp mot kvinnor, vara ett fall av just taharrush. Den franska versionen av Wikipedia omnämner även just “taharrush” i samband med nyårsnattens sexuella gängvåldtäkter.

Fenomenet, eller ”leken”, kan liknas med det som i USA kallas ”knock-out game” där syftet med ”leken” är att någon ska överraska en aningslös person genom att slå ned personen, helst med ett enda slag mot ansiktet. Sedan utmanas andra att göra precis detsamma. Det kan även liknas med de olika typer av utmaningar som sprids via social medier, vissa positiva såsom Ice bucket challenge, andra destruktiva som just knock-out game.

Taharrush är tyvärr i Europa och Sverige för att stanna eftersom det är en central del av den invandrade unga, manliga kulturen, precis som skamvåldet. Att det dessutom är just unga arabiska män som till stor majoritet anländer lär bara öka risken.

I grunden och inom denna kontext bygger gängvåldtäkter på minst två vanliga orsaker. Det ena är en styrke- och maktkamp, ett slags krig, vilket i El Salvador kan vara mellan såväl olika gäng som mellan ett gäng och myndigheterna. Detta är nog något vi inte får utesluta i samband med vågen av organiserade gängvåldtäkter i Europa.

Nyårsnatten kan således röra sig om en styrke- och maktkamp, alltså ett slags krig, med europeiska myndigheter och befolkningen och viljan bland migranter att visa vem som besitter den yttersta makten – migranter eller det europeiska civilsamhället. Eftersom det var organiserat får vi i alla fall inte utesluta detta alternativ.

Att en av gärningsmännen öppet hånade Tyskland och Angela Merkel efter nyårsnatten är ett tecken på att det kan handla om just en styrke- och maktkamp, eller kanske rent av ett form av krig där europeiska kvinnor offras i syfte att visa styrka och makt samt att ”vinna mark”. Att håna sin motståndare efter ”segern” är vanligt, såväl inom sport som krigföring. Att invandrare krigar mot den infödda befolkningen är inget nytt, inte ens i Sverige.

Innan DN började med sin ”agendasättande” journalistik, alltså innan Peter Wolodarski tillträdde som chefredaktör, publicerade tidningen en artikel som påpekade just att invandrare krigar mot svenskar genom rån.

Även den unkna kvinnosynen, i samband med våldtäkter, som är del av unga invandrares kultur bekräftas av DN i en artikel som publicerades innan Wolodarski tillträdde. I artikeln framgår det att det för invandrare är betydligt mer acceptabelt att våldta en svensk tjej än en arabisk tjej och att samtidigt skulden läggs på den svenska tjejen som blir våldtagen. Detta invandrade muslimska fenomen speglar alltså det vi ser i Indien i samband med våldtäktskulturen där. Byt ut svenska tjejer mot ”daliter” och muslimska män mot indiska män så är det resterande ungefär detsamma.

DN publicerade även en artikel av Mauricio Rojas om att kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet, även den innan Wolodarski förstörde DN. På liknande sätt kan vi sammanfatta att invandrat kulturarv även ligger bakom gängvåldtäktsfenomenet, något som även Adam Cwejman skrivit om i Göteborgs-Posten. Jag har otaliga gånger skrivit om att gängvåldtäkter i Sverige är ett invandrat kulturarv, så jag är glad att någon i mainstreammedia nu äntligen vågar påpeka den verkligheten. Skammord, som till exempel Pela och Fadime blev offer för, är ett annat exempel på ett invandrat barbariskt kulturarv.

Att judar förföljs och jagas bort från såväl Malmö som hela Frankrike, homosexuella från förorterna och tjejer numera gängvåldtas under organiserade former, fenomen som direkt kopplas till samma gemensamma nämnare – muslimsk invandring, handlar kanske inte bara om antisemitism, homofobi och en unken kvinnosyn isolerade från varandra utan kanske även om strukturell maktutövning och kontroll, en slags vapenlös form av muslimsk terrorism mot det västerländska civilsamhället.

Kanske kommer historien att utse den gångna nyårsnatten till den nya kristallnatten i Europa om man bara byter ut nazismen och judar mot muslimsk kultur och kvinnor. Man borde nog inte helt utesluta den möjligheten i alla fall med tanke på hur välplanerade och organiserade dåden under nyårsnatten förefaller att vara. Ett amerikanskt ordspråk lyder “hope for the best and prepare for the worst”. Detta ordspråk borde man nog fundera en hel del på i det större sammanhanget med islams och muslimsk kulturs snabba framväxt inom Europa och de påtagliga diverse ökade hoten som blir allt mer uppenbara och konkreta på gator och torg.

Oavsett om det handlar om en styrke- och maktdemonstration, en ”lek” eller en kombination av båda, så tror jag tyvärr att den massiva manliga, unga migrationen från Mellanöstern har introducerat ett nytt kulturfenomen i Europa och som även i folkmun kan komma att bli årets ord 2016, nämligen ”taharrush” – gängvåldtäktslek.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson