Annonsera på Avpixlat

Nya uppgifter om “ensamkommandes” sexuella massofredanden mot svenska tjejer under konsert 2015

We are Sthlm kollage

MIGRANTVÅLDET Igår skrev vi om hur media förtigit händelser i Stockholm 2015, liknande dem i Köln under nyårshelgen, där ett stort antal afghanska så kallade “ensamkommande flyktingbarn” under festivalen “We are Sthlm” gick till gemensam attack mot unga svenska tjejer som de utsatte för diverse sexuella trakasserier. Dagens Nyheter har under söndagen hamnat i rejält blåsväder sedan det visat sig att tidningens ledarskribent Hanne Kjöller tipsats och först sagt sig vilja skriva om saken men sedan vägrat pga ovilja att framställa “ensamkommande” i en annan roll än den föreskrivna utsatta offerrollen.

En psykolog som bevittnade de omfattande och samordnade sexuella trakasserierna under konserten kontaktade Kjöller. Psykologen berättar att Kjöller blev mycket intresserad av att skriva om saken – ända tills det stod klart att gärningspersonerna inte var etniska svenskar utan i stället asylinvandrade s.k. ensamkommande flyktingbarn. En polis som Kjöller efter tipset varit i kontakt om händelsen bekräftar att DN valt att lägga locket på till följd av gärningspersonernas “obekväma” härkomst. Dagens Nyheters ledning har under söndagen varit ute bl.a. i sociala medier där avslöjandet blivit en snackis, och meddelat att man avser att komma med en förklaring till varför man valt att tiga istället för att tala. Det hela är särskilt pikant eftersom tidningen häromdagen gick ut med hög svansföring om hur fel och farligt det var av svenska medier att mörka motsvarande händelser i Köln under nyårshelgen

Det fanns en person som hade ryggrad nog att skriva om händelserna redan då de inträffade. Författaren och föreläsaren Tommy Deogan, vars bror Tony mördades i ett bråk fotbollshuliganer emellan 2002, gick efter en tid i Centerpartiet över till Sverigedemokraterna vars partikansli han numera arbetar på.

Den 16 augusti inleder Deogan blogginlägget “Fientlighet föder fientlighet – svenskar tjejer utsatta för rasism av trakasserier!” med:

Stefan Löfven höll idag sitt sommartal i Stockholm, i det talet citerade han, ironiskt nog, Judinnan och författarinnan, Eisel Weisel: “Du skall icke stå stillatigande”…

Ändå är det precis just detta vi gör, år efter år – så länge jag kan minnas. I fler frågor, men jag tänker främst på den konstant aktuella frågan om “rasism”. I en svarande debattartikel ifrågasatte jag också om vi i Sverige verkligen har full koll på vad rasism egentligen är? Det skriks “rasism” och “rasister” så fort någon vädrar en annan åsikt än den, “mainstream”-politiskt korrekta. Exempelvis av att älska allt som heter könsneutralt, älska allt som heter homosexualitet, älska tiggare, älska vår integration – som även i mina och många såväl invandrares som flyktingars ögon kan vara en av de mest misslyckade. Den synen som också endast talar om rasism som om det vore en Svensk uppfinning på export i världen – som endast Svenskar kan vara. Men den rasism som jag själv och väldigt många känner till, har sett, upplevt samt stött på kanske mer i livet, samt under hela uppväxten i en invandrartät förort till Stockholm är den lika råa rasismen emot svenskfödda. Inte minst svenskfödda tjejer!

Den så kallade “omvända rasismen” är det dock få som talar om, konstaterar Deogan som menar att synen på svenska kvinnor i de segregerade förorterna är som “smutsiga”, “lösaktiga” och “horor”.

Deogan var tidigare själv med och anordnade festivalen, som tidigare hette “Ung08”. De hade ständiga problem med att locka dit just svenska ungdomar då killarna blev rånade, misshandlade och utsatta för hot och tjejerna utsatta för sexuella trakasserier, våldtäktsförsök och kränkningar.

Under årets festival anmäldes uppemot 300 anmälningar om sexuellt ofredande -och trakasserier under fem dagar, av dessa var 100% av offren/ målsägarna svenska tjejer. 95% av gärningsmännen var Afghaner – detta enligt säkerheten och polisen på plats. Igår kväll fick även vi – jag och Jeanette – så dela denna verklighet när en närstående ung tjej utsattes för grova sexuella ofredanden. Vad som skiljer sig från tidigare år är att denna problematik – rasism – uppgick till hela 70% av all problematik på festivalen, tidigare har denna problematik delats med annan men inte varit så dominerande som i år. Under hela festivalen utmärkte sig ett större gäng med Afghanska ungdomar genom att sexuellt ofreda samt trakassera svenska tjejer, oftast i skydd av mörkret.

Deogan påpekar vidare de dubbla måttstockarna, där invandrade gärningsmän i princip ges frikort att göra vad som helst och de så kallade feministerna stillatigande ser på – men hade det varit svenska män som legat bakom kan vi bara ana de hysteriska reaktionerna.

Det är inte ett dugg konstigt att SD växer, konstaterar Deogan, som redan då förutsåg att partiet skulle bli Sveriges största.

Sverige i allmänhet kan inte förvänta sig att få någon respekt så länge respekten för oss själva och stoltheten över såväl nationen som folket är någonting “fult”.

Sverige och svenskar kan inte vara de som måste anpassa sig till världens alla problem, alla som flyr till Sverige ifrån världens alla olika problem måste anpassa sig till ett liv i Sverige – som Svensk!

Ska vi ha en mångkultur i Sverige, måste vi även både våga samt kunna prata om de problem som uppstår, oavsett från vilket håll.

En början kan vara att även Stefan Löfven och resten av vänstern inte står stillatigande – vilket är precis det han och dem gör i denna fråga, som de facto är ren – rasism.

Deogans text är väl värd att läsas i sin helhet.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson