Annonsera på Avpixlat

Avpixlats julkalender den 16 december

julgran 2015

En brunstig noshörningshanne

JULKALENDER Göransson verkade ha återfått medvetandet och tog till orda:

– Vi kan gärna snacka om det här, men låt mig först hämta min morgonrock och mina glasögon.

Medan Göransson vände sig bort från dem utbytte Polstjärna och Tex en konspiratorisk blick som betydde att ”allt går enligt plan”. Göransson avlägsnade sig och återkom efter ett tag iklädd glasögon och en fotsid gråaktig morgonrock som verkade ha sett sina bästa dar någon gång på sjuttiotalet.

Nere på bottenvåningen log Knaaken i mjugg. ”Fan, till och med hans morgonrock är grå”, tänkte han och skakade sakta på huvudet, ”vilken jävla pajas.”

Sen gick allt oerhört snabbt. Ur morgonrockens innandöme drog Göransson fram ett basebollträ och höjde det som ett samurajsvärd och drog sedan till så att det tjöt genom luften. Slaget träffade Polstjärna på vänsteraxeln. Det lät som om nånting krasade till, och han föll framstupa och blev liggande på knä som en nyklubbad sälunge framför tröskeln. Tex ryggade automatiskt ett steg tillbaka och stötte till kameramannen som fick ta ett steg framåt för att hålla balansen. Överraskningens element och våldsamheten från Göranssons sida fick ögonen på Polstjärna att lysa av ren skräck och dödsångest när han snabbt reste sig upp igen.

– Era jävla svin! skrek Göransson. Ni ska nog fan få era guppys varma, kom igen bara! Satans STASI-fasoner.

Nästa slag träffade kameran sidledes. Kraften i slaget fick den att flyga av kameramannens axel och susa genom luften. Som en helikopter som fått stjärtrotorn bortsprängd roterade den ett par varv innan den med ett högljutt kras slog i backen. Göransson ryckte nu fram positionerna och kastade sig med ett blodisande stridsvrål och med full kraft ut ur lägenheten med morgonrocken som en flygande mantel efter sig och basebollträet i högsta hugg igen. Slag efter slag ven igenom luften men träffade inget.

”Helvete! Den grå hämnaren slår tillbaka” tänkte Knaaken förfärad där han följde händelsernas förlopp på än så länge tryggt avstånd. Det var helt klart att ”Operation Lucia” höll på att gå överstyr och hade väldigt få likheter med amerikanarnas lyckade insats i Pakistan. ASS-gruppen hade precis bevisat att de inte var några Navy Seals, tänkte han innan feeden från kameran slocknade.

I tumultet halkade Tex på golvet men lyckades snart ta sig upp på benen igen och stod nu närmast Göransson. Han och de andra försökte fly fältet framför den vilt svingande Göransson som verkade ha tappat besinningen fullständigt. Alla fyra retirerade nu i lätt hukande ställning baklänges mot trappan som gäss på rad. Ytterligare ett slag susade mot Tex tinning. Han var tvungen att kasta sig handlöst bakåt för att undgå svingen som skulle kunna vara dödlig om den träffade. Basebollträet snuddade hans nästipp och slet av honom tomtemasken till hälften innan det kraschade in i väggen där det slog ut en bit av murbruket och samtidigt gled Göransson ur händerna.

Vapenlös stormade Göransson nu fram som en brunstig noshörningshanne som försvarade sitt revir. I brist på tillhygge fann han nu ingen annan råd än att ta till sitt mäktigaste kroppsvapen: buken. Han tog ett skutt som en badmintonboll med spänd mage mot inkräktarna och träffade Tex i bröstet vilken stöp som en bowlingkägla och utlöste en kedjereaktion: Tex träffade Polstjärnan som i sin tur tumlade baklänges och träffade kameramannen som träffade assistenten. Strike för Grå Baronen! De försökte krampaktigt hålla fast i varandra vilket gjorde att de drog med varandra i fallet ned för trapporna där de landade huller om buller på nästa avsats som ett jamaicanskt lag i fyrmansbob som tränat på is för första gången och flugit av banan.

Avsatsen bromsade fallet, och de lyckades ta sig upp på fötter igen. Skrikande alla möjliga okvädingsord flög Göransson nedför trappan med öppen morgonrock och killerkaggen guppade för varje steg som en tunna till havs vid hårt väder. Gruppen rusade i fullständig panik nedför resten av trapporna mot befrielsen utomhus. När de kom ned på bottenvåningen var Knaaken redan försvunnen.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Övriga luckor kan läsas HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson