Annonsera på Avpixlat

Avpixlats julkalender den 12 december

julgran 2015

Kvällskuriren blir mångkulturell

JULKALENDER In kom en oerhört vacker, smärt ebenholtsfärgad kvinna i 35-årsåldern med fasta bröst och en stadig bakdel. Mellin log lite menande bak ryggen på henne medan han lotsade henne i Knaakens riktning som en dålig far sin dotter till den väntande brudgummen.

När Knaaken tog henne i hand lyste han upp som en parkbänksalkis som precis varit och pantat veckans tomburkar, inhandlat en flaska Skeppet på systemet och låtit de första befriande räddningsbåtarna segla ner i halsen. Efter att ha utbytt lite artigheter tackade Carole för sig och lämnade dem ensamma för att diskutera planen mot Göransson vidare. När Carole lämnade kontoret sade Mellin beundrande över hennes gungande bakdel:

– Kolla på de där, va. Du vet vad brasilianerna säger om en yppig bakdel, va? ”One for you, one for me”, log han som en hungrig varg med lätt glasig blick.

De hade båda två lite svårt att komma tillbaka till ämnet. Mellin var tvungen att ta en omväg över Sydamerika och prisa Brasilien som land i allmänhet och dess kvinnliga befolkning i synnerhet vilken han kallade ”Brasiliens viktigaste tillgång efter fotbollsspelare och kaffebönor”. Han passade också på att ladda om snuggan för en ny rök och ringde till Marie efter mer kaffe.

Mellins plan vad gällde Göransson gick ut på att de helt enkelt fortsatte granskningen. Knaaken fick i uppgift att kontakta sitt nätverk utanför tidningen, den så kallade Assess-gruppen (förkortat ASS), som hade levererat informationen efter ett dataintrång i Backlash databas. Parallellt med vidare informationsinsamling av Göranssons kommentarer på Backlash skulle Knaaken via samma organisation också sammanställa ett team som fick i uppgift att dyka upp hemma hos Göransson och konfrontera honom med kameran i högsta hugg.

Det överhängande hotet om att det kunde komma ut vilken dag som helst och att därmed Göranssons karriär skulle vara över borde lära honom en läxa och få honom att sluta upp med sitt fritidskommenterande. Att publicera själva avslöjandet var det till Knaakens förtret naturligtvis aldrig fråga om. Till det var Mellin alldeles för blödig även om han aldrig visade den sidan utåt. Han såg ju fortfarande en fadersgestalt i Göransson och skulle aldrig sätta honom på pottan på det viset. Dessutom skulle det inte se så bra ut för Kvällskuriren. Det förstod den tämligen nyanställda Knaaken som tidigare hade jobbat som reporter på ”Stoppa pressarna” men lockats över av Mellin just för att ta tag i granskningarna av internetanvändare.

Efter mötet gick Knaaken tillbaka till sitt kontor på 3:e våningen för att ta kontakt med ASS som hade levererat informationen om Backlash-användarna. Det var en ökänd gruppering på yttersta vänsterkanten som förstås hade riktigt skitigt mjöl i påsen. Knaaken hade emellertid inga hämningar vad gällde samarbete med dem.

Han var en streber och en opportunist som var beredd att ta till nästan vad som helst som skulle kunna hjälpa honom ett pinnhål högre upp i karriären. Hans sikte var inställt på att ta över Göranssons redaktörsstol på Politik, en ambition som i och med provanställningen av brasilianskan hade fått ytterligare näring. Slutmålet var förstås att någon gång peta Mellin som chefredaktör och med radikala vänstermetoder se till att den dalande upplagan gick uppåt igen.

Ändamålen helgade medlen, ansåg han, och han hade därför inte särskilt dåligt samvete över att han hade dragit Mellin vid näsan vad gällde hela historien om Göransson. I själva verket var det han själv, med hjälp från ASS, som både hade skapat Göranssons användarnamn och kopplat ihop det med Göranssons privata e-mailadress. Självklart var det också Knaaken och andra från ASS som hade skapat alla Backlash-inläggen i Göranssons namn.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Övriga luckor kan läsas HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson