Annonsera på Avpixlat

Avpixlats julkalender den 10 december

julgran 2015

Grå baroner mot ”black niggers”

JULKALENDER Efter att först ha flugit upp ur stolen som stucken av en argsint humla hade Mellin snart satt sig igen. Han satt nu hopsjunken med händerna för ansiktet. Knaaken var inte säker på om de tårar han trodde sig se berodde på uppriktig ledsamhet eller förorsakades av ren och skär ilska.

– En gång till, bad Mellin som verkade fullständigt bragt ur fattningen. Säg det en gång till är du snäll. Ansiktet var högrött och han kippade efter andan som en fisk på torra land.
– Alltså, det är i princip lett i bevis till hundra procent att det är han. Vem skulle annars kalla sig för ”Graybarons_against_blackniggers” på Backlash, ha skrivit en massa rasistiska kommentarer och ha backlash-kontot kopplat till Göranssons privata mail-adress?

Mellin bad honom lämna honom ensam. De var tvungna att skjuta upp mötet förstås. Han behövde ta sig en funderare på hur de skulle gå vidare.

När Knaaken hade gått bad han Marie att stryka mötet och blocka alla samtal under den närmsta timmen. Han bestämde sig för att ta en rask promenad längs med Kungsfjärden och påbörjade den genom att ta trapphuset ned till parkeringen. På vägen ner skymtade han Göransson på kontoret men hade inte för avsikt att tala med honom just nu.

Han tog en promenix ut mot färjeläget där han stannade och observerade färjorna som lade av här och puttrade över till det östra grannlandet. Han kunde inte låta bli att tänka på hur det skulle vara att bara skita i alltihopa här, köpa en biljett med hytt och bara segla bort från allt – om än bara för ett par dagar. Det skulle vara skönt att slippa kontoret, de rasistiska Verklighetsdemokraternas allt större framgångar, julstressen, middagen med skåningarna och att ständigt fundera på Roland Durendal.

Problemet var att Durendal nu började röna sådana framgångar att det pratades om honom överallt. Mellin hade bett Knaaken att aktivera alla möjliga dubiösa granskningsgrupper på vänsterkanten för att avslöja Durendals verkliga identitet och presentera hans huvud på ett fat. Knaaken hade försäkrat honom om att han skulle kunna pryda löpsedlarna med Durendals ansikte före jul, vilket Mellin innerligen hoppades på.

Men trots tipset från ”Stoppa Pressarna” gick det framåt i snigelfart och såg i nuläget inte speciellt lovande ut. Och till råga på allt kom allt krångel med Göransson också, suck.

Humöret som hade varit så gott på morgonen var nu fullständigt under isen. Frågan var om det var mödan värt att överhuvudtaget jobba vidare i dag. Kanske han skulle ta ledigt resten av dagen och gå på simhallen och basta eller något liknande. Wellness kanske? Thai-massage?

Han grunnade fram och tillbaka medan han med fundersam min sakta gick tillbaka till kontoret.
Just när han kommit fram till ingången i tidningshuset slog det ner som en blixt från en klar himmel. ”Ja, just det”, utbrast han högt. Där var svaret på hans böner. Nu visste han exakt hur han skulle gå tillväga med Göransson, och lösningen var så enkel att det nästan var pinsamt att han inte hade kommit på den med en gång.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Övriga luckor kan läsas HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson