Annonsera på Avpixlat

Avpixlats julkalender den 9 december

julgran 2015

Dildotest och Knaakens upptäckt

JULKALENDER Mellin lämnade Grå Baronen och for hemåt men först efter att Göransson dyrt och heligt hade lovat att dyka upp på mötet med Grävlingarna dagen efter. Väl hemma hade han haft en kort diskussion med Elna angående middagsinbjudan till skåningarna. När Elna hade frågat om han var införstådd med att gå dit hade han borstat tänderna och bara grymtat något ohörbart till svar.

Nästa morgon gick han upp vid 7.00-tiden, duschade, ansade skägget och kom till jobbet en kvart över åtta. Det var töväder igen och han sken ikapp med solen och var på ett strålande humör. Han såg redan framtida löpsedlar för sitt inre: en med foto och namn på Durendal och en hel serie med hundratals näthatare från Backlash.

Efter sitt dagliga reningsbad i mängden ville han stämma av en grej med Agneta Berlin som var chef för Nöjessidorna. Hennes ställföreträdare meddelade att hon jobbade hemma för dagen eftersom de efter den stora erotikmässan i Paris planerat ett stort reportage om dildos. För att på ett något sålunda trovärdigt vis kunna betygsätta de olika vibratorerna var man ju så att säga tvungen att själv lägga hand på dem, och det var naturligtvis inte helt enkelt att göra på kontoret.

– Jahaja, du menar alltså att hon sitter hemma och stryker köttgardinerna på arbetstid? Snacka om att ta ett feministiskt initiativ. Bara det hjälper till att få upp upplagan så, utbrast han lätt road och drog småskrattande vidare upp på sitt kontor för den första kaffen och den första röken.

När han satt där, som vanligt med fötterna på skrivbordet, tangentbordet i knät och insvept i ett rökmoln tjockt som ärtsoppa och just tänkte ta upp luren och ringa till Migrationsverket angående det förestående asylboendet i Päronsvängen knackade det försiktigt på dörren.

– Kom in för fan, hojtade Mellin glatt utan att se efter vem det var.

In kom Patrick van Knaak med rynkad panna och en bekymmersam min som skvallrade om att här var trubbel att vänta. Mellin slet ner fötterna från skrivbordet och intog en lite formellare hållning. Visserligen var han chef över bygget och kunde egentligen göra lite som han ville, men Knaaken var en viktig kugge i hjulet runt Durendal och Backlash-avslöjandena och var dessutom en sådan där strömlinjeformad makrill som man inte riktigt visste var man hade.

– Nämen, Knaaken, du ser ju ut som om du sålt smöret och blivit rånad på pengarna av ett förortsgäng, utbrast han på sitt typiskt joviala sätt. Har det hänt något, vi har ju vårt möte först om en halvtimme?
– Öhhh, jo, att det hänt något, det kan man nog säga … Öhh, det är lite känsligt. Jag.
– Ut med språket då, fräste Mellin.
– Jo, det är så här att vi i vårt Backlash-grävande har fått fram en hel del intressanta namn och ..

Mellin spetsade öronen och hoppades på att Grävlingarna kanske hade fått fram någon näthatare som satt i riksdagen – helst från Verklighetsdemokraterna förstås – eller något liknande. Han hade ju emellertid ingen aning om vad komma skulle, och det Knaaken hade att berätta var nästan för bra, eller rättare sagt för dåligt, för att vara sant och äventyrade hela publiceringen av århundradets scoop.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Övriga luckor kan läsas HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson