Annonsera på Avpixlat

Förödelse vid sju koordinerade muslimska terrordåd i Paris

paris_slaughter

FRANKRIKE Precis i enlighet med vad Avpixlat (till skillnad från all svensk mainstream-media) igår rapporterade att IS precis hade hotat med så utfördes nu under fredagkvällen flertalet omfattande muslimska terrorattacker runt omkring i Paris, med höga antal civila döda.

Vid ett sjukhus ska en man beväpnad med en kalasjnikov ha öppnad eld och mördat åtminstone 18 civila i anslutning till en restaurang, och flera därtill skadades. Strax därpå utbröt skottlossning i närheten av nationalarenan Stade de France där även två olika självmordsbombare ska ha slaktat mängder av fransmän genom att utlösa sina sprängladdningar, samt ytterligare en fjärrutlöst sprängladdning ska ha dödat ännu fler. Fler än hundra fransmän hölls samtidigt gisslan i minst en konsertlokal i Bataclan i Paris, varav minst 118 ska ha avrättats kallblodigt och metodiskt en efter en innan polisen hann ingripa. Ännu en massavrättning av slumpmässigt valda civila fransmän ska ha inträffat strax därefter på en tunnelbanestation i anslutning till ett köpcentrum.

På CNN talar man om hur IS-terrorister lätt kan slinka med i den pågående folkvandringen till Europa. Enligt uppgifter kan attentatsmännen ha kommit till Frankrike just på det här sättet.

Enligt vittnesuppgifter från Bataclan skanderade gärningsmännen det muslimska stridsropet “Allahu akbar” innan de började skjuta och dödade de första 15 personerna på konserten.

Enligt uppgifter senare på kvällen är minst en av de döda svenskar, och även en ytterligare svensk är skadad.

Frankrike meddelar vid midnatt att man fullständigt har stängt gränserna till landet och samtidigt inför undantagstillstånd. Militärer finns utposterade på gator och torg. Utegångsförbud råder – senaste gången detta skedde var då nazisterna marscherade i staden under andra världskriget.

Under tiden har SVT, vilka började rapportera om terrordåden först två timmar efter att de hade skett, större delen av natten intervjuat tyckare från huvudsakligen Vänsterpartiet och Miljöpartiet, vilka bland annat som följd av de omfattande muslimska terrordåden har föreslagit att beredskapsbrandmän nu borde tas in för att stödja polisen i arbetet med att ta in ännu fler oidentifierade asylsökare från tredje världen i Sverige. Man dryftade även teorin att rockbandet som spelade på den konsert där den största massakern ägde rum kanske skulle kunna ha någon slags koppling till terrordåden.

Även Cecilia Wikström (FP) intervjuades senare, och fokuserade då i en total skymf mot offren för den muslimska terrorismen sitt framförande på att “mörka krafter” nu riskerar få komma till tals i debatten, och att detta kan “hota asylrätten”, vilket hon absolut inte tycker kan få ske.

romson parisattacker

Åsa Romson (MP) har lite “egna” prioriteringar – tweeten togs bort efter ca 30 minuter.

Apropå Åsa Romsons och den övriga Rödgröna regeringens prioriteringar så har vi tidigare denna vecka även kunnat rapportera att SÄPO varnar för allt fler muslimska terrorister bland de asylsökande i Sverige, att en asylsökare i en snyftartikel egentligen var Al Qaida-ledare, samt att Sverige låter alla kända och avslöjade IS-terrorister bland asylsökarna stanna i Sverige på fri fot i alla fall, eftersom man anser det omänskligt att skicka tillbaka dem till “ett land som det är krig i”.

Slutligen släppte IS idag en svenskspråkig propagandafilm som manar svenska muslimer till terrormassmord på icke-muslimer. I filmen medverkar minst åtta “svenska” muslimska terrorister.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson