Annonsera på Avpixlat

Goodbye Södermalm

insandare_150

INSÄNDARE Det finns inget som tyder på att volymerna som kommer till Sverige minskar. Den överenskommelse som S/MP och M (Aliansen) har gjort nyligen är i realiteten helt verkningslös. Syftet var enbart att ge intryck på opinionen att man gör något än att verkligen genomföra konkreta resultat. Dvs. ren skär teater och skickligt förmedlat av media och framför allt SVT. Inga kritiska eller intelligenta frågor men mycket drivet förpackat mot medborgarna av SVT.

Den politiska eliten, som vet EXAKT vad de gör, kommer att fortsätta nuvarande inflöde och öka det. Nästa år får vi räkna med ca. 600 000 invandrare. Kostnaden för detta på årsbasis är ca. 438 miljarder (lågt räknat). Det kommer att innebära långt mer än en kraschlandning. Alla samhällssystem kommer att totalt bryta samman.

Att den politiska ledningen vet om detta råder ingen tvekan om. Varför de klart styr åt detta håll kan man spekulera om. Det finns 3 kanske 4 rimliga svar på den frågan. Men helt klart är att PK-eliten har en klar och tydlig agenda och målsättning, en total kollaps för det svenska samhällssystemet. Man har som Fredrik Reinfeldt säger nu kommit “halvvägs”.

Det finns många subtila tecken på hur PK-eliten förberedder sig på det förestående sammanbrottet. T.ex. omorganisationen av SÄPO. SÄPO sorterar och rapporterar nu direkt till statsministern. Detta är ett proaktivt steg av PK-eliten för att skaffa en “egen” vakt/skyddsstyrka inför den extrema turbulens som förväntas. En annan är omorganisationen av polisen som lämnar många frågetecken (och utropstecken) även om bilden inte är lika klar här. Ett annat tecken är att det blir alltmer tydligt att Stefan Löfven bara är en frontfigur med ett väl inövat rollmanus (ordning och reda, lika värde, ett samhälle mm).

Besluten och riktningen tas högre upp. Detsamma gäller AKB, man kan notera att hon alltid håller sig till skrivet manus. En sak är mycket trolig, för att inte säga säker, det är att Fredrik Reinfeldt tillhör den inre gruppen som sätter agendan.

Det är lika intressant som beklagligt att se hur många agerar “nyttiga idioter”. Som bara använder hjärtat men totalt har kopplat bort hjärnan. Vidare är det beklämande att se hur många som vet bättre men inte vågar göra sin röst hörd för att inte bli uthängd av SVT eller DN eller utsättas för den stenhårda disciplinen i S och M. Det är som med tandläkarbesöket. Det blir inte bättre av att vänta.

Det är fascinerande att se hur PK-eliten slussar in invandrarna i det svenska samhället. Man sätter en norm där det mesta är gratis, tandläkarbesök, tågresa, inträden, bostad. Inga motprestationer eller krav. Även om detta är till viss del förståeligt så blir det svårt att bryta längre fram.

Det ruckar också i grunden det samhällskontrakt som den vanliga medborgaren har med samhället. I förlängningen blir detta en enorm förmögenhetsomfördelning. När det går för långt så går det överstyr och då vägrar de som betalar och inte blir behandlade på lika villkor att vara med längre. Det finns klara tecken på detta redan och det accelererar fort nu.

Det som är mest oroande är vad som kommer efter kollapsen. De många hundratusentals invandrare som utlovats stora sociala förmåner, sjukvård, arbete, bostad etc. kommer att se hur detta desintegreras mitt framför ögonen på dem. Glöm inte bort att de har riskerat livet och betalat stora pengar för att komma in i det svenska välfärdssystemet. De har stora förväntningar. Det kommer framgent stå klart för dem att de mer eller mindre har blivit lurade. Pengarna tog helt enkelt slut (efter plundring av det mesta).

I det läget vill jag inte vara en journalist eller politiker och definitivt inte tillhöra PK-eliten. De miljoner invandrare kommer då att transformera sina förhoppningar och förväntningar till besvikelse och sedan till raseri. När den “massan” börjar röra på sig gäller inga samhällsregler längre. Vi ser redan de första tendenserna. Lägg därtill den uppdämda besvikelse, frustration, ilska och oron från den inhemska befolkningen som nu kommer att få fritt utlopp.

Det kommer att bli våldsamma sammanstötningar mellan olika fraktioner. Framför allt representanter för media (SVT och DN) som utlovat en helt annan verklighet kommer att få mycket stora problem ända ner på det personliga planet. I denna totala anarki gäller det att försöka skaffa mat för dagen och inga samhällsregler gäller.

Framtiden för Sverige är nattsvart. Min bedömning efter en gedigen lateral analys är att hela Sverige kommer att bli en “No go zon” under några år efter sammanbrottet. Det kommer inte bli något val 2018, vårt samhällssystem kommer att bryta samman innan dess. PK-eliten har säkert med i planeringen att de skall införa undantagstillstånd någon gång slutet 2017 eller början av 2018.

Jag tror dock att PK-eliten har underskatt det monster som man är på väg att släppa lös. Man tror att man skall kunna kontrollera det (det finns givna kontrollpunkter) men det är en övertro på sig själv. Hela samhället kommer i ett “kaostillstånd” vars utgång är omöjliga att förutsäga och kontrollera. Inte bara den vanliga invånaren (invandrad som etnisk) kommer att dras med i fallet, även PK-eliten och det mesta av ilskan och frustrationen kommer framför allt riktas åt det hållet.

Man kan undra om de förstår vidden av detta. Den inre cirkeln av PK-eliten (40-50 personer som sätter agendan) vet naturligtvis om detta och har garderat sig, frågan är bara om det räcker. Även här kommer det att bli ett otäckt scenario när stora delar av den ordinarie PK-eliten lämnas åt sitt öde av det inre blocket.

Vad som kommer ut efter detta är svårt att sia om. Man kan ha funderingar på allt ifrån en invasion (av främmande makt) till att Sverige slits isär i ett antal autonoma områden. En sak som är trolig, ja nästan säker, är att Stockholms betydelse som huvudstad och rikets centralpunkt kommer att vara över. Mycket av det som händer är i grunden en förfinad form av korruption (googla korroption i sin vidare bemärkelse), centrat för denna korruption ligger i Stockholm, närmare bestämt i Södermalm.

God natt Sverige och “goodbye” Södermalm!

Ludvig Lend

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson