Annonsera på Avpixlat

SD-väljare baserat på livserfarenheter

7-sd_ny_3b

INSÄNDARE / FRÅN SJUKLÖVERN TILL SD Jag tillhör de lyckliga 40-talisterna! Född och uppvuxen i ett underbart Sverige av svenska föräldrar som ömt vårdade det de fått i arv av min farfar och mormor. Mina föräldrars målsättning var att jag och mina bröder skulle få det bättre än de själva haft det.

Pappa var hård mot oss när det gällde att sköta sina studier och alltid uppträda korrekt, speciellt mot äldre. Ibland tyckte vi att han var för tuff och då ”klagade” vi hos mamma – men det hade vi inte mycket för, hon hade samma inställning som pappa! Att lära sig ett yrke, jobba hårt, vara ärlig och skötsam var liksom hederskodex för oss. Min far använde uttrycket ”Den som icke jobbar skall icke heller äta”, jag och mina bröder har fått gå och lägga oss utan kvällsmat för vi kom inte hem i tid eller gjort det vi skulle! Men vi överlevde och lärde oss att passa tiden och sköta våra sysslor.

Hur gick det då för oss bröder? Vi har alla lyckats i livet! Familjer, inte rika men väl beställda, vi saknar egentligen ingenting (kanske våra arbeten) men vi ”extraknäcker” lite då och då på våra forna arbetsplatser – vi fick det bättre än våra föräldrar. Vad är då vår målsättning – jo, densamma som våra föräldrars. Men, kommer vi att lyckas? Det ser inte alltför ljust ut!

I mitt arbete fick jag förmånen att arbeta i olika länder, det blev över 20 länder sammanlagt under mina verksamma år. Allt från kortare perioder om 5-6 månader till upp till 5 år i vissa fall. Att kultur och religion påverkar oss människor olika är fullständigt klart. Även när det gäller människors sätt att se på sina arbeten och ta ansvar för sina uppgifter.

Européer är relativt likasinnade, om du är katolik eller protestant gör ingen skillnad. Kanske är sydeuropéer lite makligare i sitt tempo jämfört med oss nordbor, men det är marginellt.

Afrikaner – här syns tydligt en större skillnad mot nordbor. Ansvarstagandet och logiken är märkbart sämre än vad nordbor presterar. Löften är inget man skall ta för givet att de hålls. Skillnader mellan kristna och muslimer är uppenbar. Mutor i olika former kan hjälpa dig i många fall, när du stöter på problem.

Asiater. Sammanfattningsvis kan de beskrivas som arbetsnarkomaner – av den värsta sorten! Det går inte att få stopp på dem! Om man visar lite respekt för dessa människor så får man hundra gånger mer tillbaka. Mina allra bästa vänner är asiater! Och jag älskar dem alla! Mina bästa år har jag tillbringat i Asien – och jag vill avsluta mina dagar där.

Indien och Sri-Lanka. I mångt och mycket likartat med Europa – de flesta är ansvarstagande och pålitliga i sitt arbete. Det är relativt lätt att arbeta tillsammans med människor i dessa länder. Jag har alltid upplevt att bli väl behandlad och bemött där.

Mellanöstern är ett kapitel för sig. Om du vill bli isolerad och utfrusen ska du flytta dit! Allt du lärt dig om demokrati, ”människors lika värde” (som är djävligt poppis nu) rätten att fritt uttrycka sin åsikt och religionsfrihet – allt detta kan du stoppa upp någonstans när du sätter din fot på detta territorium! Är du inte muslim är du ingenting! Så enkelt är det! Om du inte tror mig – åk till Riyadh och gå ner på stan i kortbyxor. Eller, låt tjejen köra bilen. Varför inte en kall öl i baren? Hela livet styrs av en bok – Koranen, och ytterst är det chefen (Allah) som bestämmer vad som ska hända dig och ditt liv. Du har inget ansvar och kan inget förändra i ditt liv.

Vad har detta med SD att göra? En hel del! Vill vi (som fortfarande kan tänka, inte tror på allt som gammelmedia presenterar och anser att många folkvalda är olämpliga ledare) att landet skall överflödas av människor som styrs av en dryga tusenårig bok? Ett gott råd är att aldrig ge en muslim ett finger – för då tar han hela armen! Och blir de tillräckligt många i Sverige så tar dom hela landet.

Om vi nu behöver invandring för att säkra vårt framtida välstånd – vilka skulle vara de mest lönsamma att ”importera” månne? Bara att välja i ovanstående lista!

Politik har aldrig intresserat mig. Har under alla mina år alltid röstat på ett av de största partierna, Soffliggarna. Tro’t eller ej, första gången jag var i en vallokal var 2010! Jag började bli fundersam på vad Sverige är på väg – tänker stollarna vid makten ge upp vårt vackra och väl fungerande land till en arabliga?
Nej, nu har det ta mej tusan gått för långt!

Den Sura men Livserfarne Gubben

Övriga insändare i vår serie “Från sjuklövern till SD” hittar du HÄR.

Vill du också dela med dig av din historia om vad som fick dig att byta från ett sjuklöverparti till Sverigedemokraterna? Skicka in din berättelse till oss så publicerar vi den.

– Avpixlatredaktionen

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson