Annonsera på Avpixlat

Migrationsverkets handläggare gillar jihadistpropaganda

Samiyah M Warsame

Samiyah M Warsame

ISLAMISERING / MUSLIMSK TERRORISM En kvinnlig handläggare på Migrationsverket hyllar “svenska” jihadkrigare och IS-terrorister på Facebook. Hon skrev dessutom under ett upprop på den militant vänsterfeministiska sajten Feministiskt Perspektiv mot vänsterpartisten Amineh Kakabaveh som svurit i vänsterkyrkan genom att problematisera det kulturellt och religiöst relaterade kvinnoförtrycket i de invandrartäta förorterna.

Det är Ivar Arpi, bl.a. ledarskribent på Svenska Dagbladet, som i ett inlägg på sin Facebook-sida uppmärksammar hur en av Migrationsverkets handläggare, Samiyah M Warsame, på Facebook bl.a. gillat och hyllat “svenska” jihadkrigare i Örebro. Warsame är också en av undertecknarna av ett upprop på den militant vänsterfeministiska (och genom presstöd skattefinansierade) sajten Feministiskt Perspektiv riktat mot den vänsterpartistiska riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh.

Felet (ur ett radikalfeministiskt vänsterperspektiv) Kakabaveh gjorde var att hon satte strålkastaren på det kulturella och religiösa kvinnoförtryck och hedersvåld som håller stora delar av den kvinnliga befolkningen i Sveriges invandrardominerade bostadsområden i ett järngrepp. Enligt den radikalfeministiska doktrinen, utarbetat av bl,a. Feministiskt Initiativs chefsideolog  Gudrun Schyman är alla män talibaner och det går inte att särskilja en enskild svensk mans misshandel av sin hustru från det organiserade, strukturella och kulturellt/religiöst sanktionerade hedersvåld som tillämpas i flera utomvästliga kulturer och som via massinvandringen fått fäste även i Sveriges invandrardominerade områden.

För de FI-anhängare som driver extremistsajten Feministiskt Perspektiv är det så angeläget att relativisera det invandrade hedersvåldet att man inte drar sig för att ha samröre med islamister vars agenda här sammanfaller med radikalfeminismen i ambitionen att vittvätta islam från alla anklagelser om att ha en särskilt djupt rotad problematisk kvinnosyn. En av dessa är  alltså Samiyah M Warsame som, när hon inte undertecknar artiklar på Feministiskt Perspektiv, hyllar “svenska” jihadkrigare på Facebook.

Än mer anmärkningsvärt är att Warsame till vardags också är handläggare på Migrationsverket. En muslimsk fundamentalist som sympatiserar med väpnad jihad och terrorism har satts att avgöra vem som ska få asyl och uppehållstillstånd i Sverige. Detta i ett läge då Säpo och experter på terrorism varnar för en kraftigt ökad risk för att muslimska terrorister tar sig in i Europa genom att utge sig för att vara flyktingar. Sällan har väl uttrycket “sätta bocken som trädgårdsmästare” illustrerats så tydligt i sinnevärlden.

Avpixlat har sökt Migrationsverket för en kommentar.

Exempel på Samiyah M Warsames jihadhyllningar på Facebook:

Samiyah M Warsame fb 01

Örebro (Vivalla) har haft stora problem med jihadresor till Syrien och Irak. Samiyah M Warsame ser dessa terrorister som hjältar

 

Samiyah M Warsame fb 03

Samiyah M Warsame ser inget problematiskt med att gilla denna flagga.

 

Samiyah M Warsame fb 02

Den ena dagen undertecknar Samiyah M Warsame debattartiklar på Feministiskt Perspektiv, den andra dagen hyllar hon IS-terrorister.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson