Annonsera på Avpixlat

SVT:s polisfientliga drev fortsätter


Videoklipp från SVT. Inslaget återges här med av SVT för ändamålet tillhandahållen inbäddningsfunktion.

POLISFIENTLIG MEDIA Som Avpixlat rapporterade på torsdagen drog SVT igång ett polisfientligt drev mot en erfaren polishandledare i Skåne. Detta pga att en polisaspirant, Nancy Mashoun, en dubbelt inkvoterad som kvinna och som invandrare, hört av sig till SVT och svärtat ned handledaren som hämnd för att hon blivit underkänd. På fredagen fortsätter SVT att hetsa mot handledaren.

I två nya artiklar berättar SVT att de genom hårda påtryckningar nu har lyckats få handledaren avstängd från att utbilda aspiranter. Man blåser också upp en förtydligande tillagd rad i en PM som vore det “urkundsförfalskning” och “falska handlingar” och kokar på denna spik ihop en soppa om att Skånepolisen skulle ha fabricerat bevis mot Nancy Mashoun för att få bort henne från kåren. Inom rättsväsendet borde det vara särskilt noga med att upprätthålla principen om att någon skall anses oskyldig tills dess motsatsen bevisats. Men när den svenska mediekratins inkvisitörer uttalar sin dom över någon gäller inte detta.

Den nu avstängde handledarens chef, Malmös polismästare Stefan Sintéus, som på torsdagen valde att prisge sin medarbetare till medievargarna, fortsätter på fredagen att böja rygg inför SVT:s fortsatta drev och ta deras parti i stället för sin kollegas. En annan chefsperson, Börje Aronsson, kommissarie som handlägger disciplinärenden på polismyndighetens region syd, resonerar likadant och vidgår att han nu drar igång en internutredning hos åklagare efter krav från SVT.

Nancy Mashoun, underkändes på flera grunder. De flesta väljer SVT av strategiska skäl att tiga om. Det enda delskäl man väljer att offentliggöra är en grovt vårdslös fortkörning som Mashoun gjort sig skyldig till och dömts för men som SVT utan skälig grund försöker framställa som ett justitiemord, iscensatt av Skånepolisen för att bli av med Mashoun. En rejäl konspirationsteori med andra ord.

Det framgår också av SVT:s artiklar att Nancy Mashoun i stället för att försöka tillgodogöra sig utbildningen valde att lämna in en rad anmälningar och klagomål mot sin handledare som hon ansåg inte uppvisade ett tillräckligt mjukt, vänligt och dialoginriktat uppträdande mot de invandrarkriminella gängen i området. Mellan raderna kan man utläsa att Nancy Mashoun av allt att döma uppträtt som en haverist och sökt sig till polisutbildningen i syfte att ställa till med problem med en identitetspolitisk agenda att utmåla polisen som rasistisk.

Detta är en dramaturgi som vänsterliberal allmänmedia, där SVT ingår, älskar – den onda fascistiska polisen som utan anledning trakasserar ungdomar i invandrarområden bara därför att de är invandrare och som agerar likadant mot en aspirant också bara därför att hon är invandrare. Naturligtvis har SVT även blixtinkallat sin favoritkriminolog Jerzy Sarnecki för att legitimera att handledare anklagas, åtalas, döms och straffas utan att höras.


Videoklipp från SVT. Inslaget återges här med av SVT för ändamålet tillhandahållen inbäddningsfunktion.

Drevinitierande artikel på torsdagen, två uppföljande artiklar på fredagen för att hålla igång drevet. Nu saknas bara ett nytt pekoral på SVT Opinion på lördagen av Jonas Hassen Khemiri till försvar av Nancy Mashoun och de utsatta ungdomarna i Rosengård som Twittervänstern kan del x antal tusen gånger så är den nu tillfälligt avstängde handledarens öde beseglat för gott och hans liv och karriär förstörd.

Det är sådant alla vi som har en TV-apparat betalar tvångsavgift för.

Relaterat

Polisfientligheten inom Public Service fortsätter

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson