Annonsera på Avpixlat

Dror Feiler (V) dömd för våldsamt motstånd och ohörsamhet

Dror Feiler polis

GATUVÄNSTERN Våldsvänsteraktivisten och terroristkramaren Dror Feiler (V) dömdes på onsdagen till böter för att vid upprepade tillfällen ha ägnat sig åt antidemokratiska mötesstörningar mot Sverigedemokraternas torgmöten under valrörelsen och för att ha gjort våldsamt motstånd mot polisen i samband med att han skulle omhändertas och avlägsnas från platsen.

Feiler menar sig dock stå över lagen och säger i ett konspiratoriskt uttalande till media att domstolen och polisen är i maskopi med “rasisterna” som är Feilers beteckning på Sverigedemokrater och andra som önskar en mer ansvarsfull invandringspolitik. Feiler meddelar också att han rättshaveristiskt kommer att överklaga domen, trots att det är ställt utom varje rimligt tvivel att han gjort sig skyldig till vad som läggs honom till last. Det finns både film- och bildbevis på hur Feiler stör SD-möten genom att skrika i megafon och bröla i saxofon och hur han hamnar i handgemäng med polisen.

Feiler säger också till media att han “är bestört” över att vi har demokrati i Sverige och att han inte med kravaller får uttrycka sin avsky mot “rasistiska ideologier“, dvs de som tycker annorlunda än extremvänstern. Överklagandet “är en principsak” menar Feiler som anser att det är “absurt” att han “inte får skrika och spela saxofon men Björn Söder och Jimmie Åkesson får stå på en scen och tala“.

Feiler har tidigare åtalats även i Israel efter att deltagit i en invasion av landet med båtar till stöd för den terrorstämplade palestinska organisationen Hamas. De israeliska myndigheterna såg särskilt allvarligt på att Feiler deltog i invasionen eftersom han haft israeliskt medborgarskap. Han ansågs därför inledningsvis skyldig till förräderiliknande brott.

Det är oklart huruvida Feilers dom för upprepad antidemokratisk brottslighet kommer att leda till några disciplinåtgärder inom Vänsterpartiet där han är aktiv och för vilka han t o m kandiderade till riksdagen i valet (när han inte ägnade sig åt att störa SD-möten och slåss med polisen alltså). Avpixlat har sökt Jonas Sjöstedt för en kommentar.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson