Annonsera på Avpixlat

Antirasister och feminister i jakt på Marcus Birro

dispatch birro

DISPATCH INTL Henrik Johansson från ”Inte rasist men” och Lovisa Sundman från Researchgruppen ligger bakom flera mobbnings- och hatkampanjer mot människor. Men eftersom de har ”rätt värdegrund” får de mobba människor som Marcus Birro tills de knäcks. Inget är smutsigt nog för dessa två som använder alla till buds stående medel för att tysta oliktänkande.

Syftet med deras drev är att få en person ur balans och spåra ur. De ger sig inte förrän personen ifråga har bett om ursäkt, lagt ner sina aktiviteter eller försvunnit från jordens yta. Jag har själv varit utsatt för Johansson & Sundmans mobbning. Jag vet precis hur det är att sitta i skottfältet för dessa två människors metoder. Det är inte roligt. Det får mobbningen från min barndom att framstå som ganska trevlig.

Någon de älskar att kasta sig över och spotta på är Markus Birro. I går hamnade han återigen i rampljuset sedan han hade ätit lunch med sverigedemokraterna Mattias Karlsson och Linus Bylund. Tydligen var detta en så pass omvälvande händelse att Expressen satte ett antal reportrar på nya Birrogate, och Johansson & Sundman var inte sena att haka på. Birros brott? Att han valt att äta lunch med människor som Johansson & Sundman ogillar. Nu skulle hela internet göras medvetna om detta.

Det är inte första gången dessa två drar igång osmakliga och hatiska drev mot Birro. Under åren har de startat eller medverkat i massor av Birro-häcklande trådar på Twitter.

Syftet är ett – att knäcka människan i fokus för deras hat. Jag hoppas att de inte lyckas med Birro, men sent i går kändes det farligt nära. Efter en Facebookuppdatering blev många oroliga för att Birro befann sig på självmordets rand.

En sammanfattning av alla sjuka saker som skrevs kan ni läsa här.

Det är två sorters aktivister som tydligast syns i flödet: antirasister och feminister. Vi talar inte om barn eller unga med dålig koll på medmänskligt beteende. Vi talar om vuxna, till och med medelålders, människor som dessutom har mage att påstå sig representera det ”goda” i samhället. På fullaste allvar menar de sig ha en korrekt människosyn. Envar som läser deras attacker kan dock se att det är ren och skär ondska som får deras fingrar att knacka ner hatiska rader.

Det som gör det hela mer än osmakligt är att Henrik Johansson och Lovisa Sundman först går till hårt angrepp mot Birro, och när han sedan vacklar försöker de framställa sig som medmänniskor som bryr sig om hans hälsa. Det är äckligt att se. I månader gör de sitt bästa för att knäcka honom och när det önskade resultatet är nära, vänder de på kuttingen och låtsas värna om hans hälsa.

Lovisa Sundman försökte rädda situationen genom att skriva lite om självmord, vilket bara gjorde saken värre eftersom hon fortsatte sitt skenheliga angrepp på Birro. Hon försökte uttrycka någon form av ånger, men alla ser att det bara är ett spel. Det finns gott om källor där Lovisa Sundman skrattat åt en annan persons självmordsförsök.

Henrik Johansson försökte på kvällskvisten leka riddare genom att visa oro för Birro på Twitter.

Hur är dessa två människor funtade? Inser de inte att deras hat mot enskilda individer kan få konsekvenser? Jag ser en uppenbar brist på moral och etik från dessa antirasister och feminister. Denna brist försöker de kompensera genom att ständigt försöka övertyga andra om att de har en överlägsen moral och etik. Deras mentala mognad stannade av någon gång på högstadiet. Barn har svårt med gränser och låter inte sällan människans inneboende elakhet svämma över – mobbare får ju en omedelbar behovstillfredsställelse när andra barn skrattar åt deras offer och ser upp till mobbarna.

Johansson & Sundman har drabbats av mobbarhybris. I flera år har de drivit eller medverkat i kampanjer mot oliktänkande – som lett till att folk har förlorat sina jobb och inkomster, sina vänner och sitt sociala liv. En del har blivit misshandlade och jag känner själv till minst två fall där personer mått så dåligt att de hamnat på psykakuten efter Johansson & Sundmans ”goda drev”.

Problemet är att så få har ifrågasatt ”Inte rasist men” och Researchgruppen. Precis som skolgårdens mobbare har deras ego växt i takt med berömmelsen och de tror sig nu kunna bete sig hur som helst.

Om Sverige varit ett sunt land hade journalister på de större medierna börjat granska ”Inte rasist men” och Researchgruppen, avslöjat dem som de mobbare och angivare de är och så hade deras saga varit all. Men journalisterna skyddar dem och använder dessutom deras ”avslöjanden” som grund för artiklar.

Jag har försökt nå Johansson & Sundman för en kommentar, men inte fått något svar. Jag vill gärna veta vad som motiverar dem att dra igång hatkampanjer mot enskilda individer. Men jag är rätt övertygad om att deras svar skulle bli något i stil med att de bara attackerar ”ondskefulla” människor och därför gör ”rätt”.

Låt mig då påminna er om att de tyskar som var övertygade nazister ansåg sig göra rätt när de utrotade ”ondskefulla judar”. Kommunisterna som mördade ”folkets fiender” i sin ideologis namn ansåg också att de gjorde rätt. IS-krigarna är helt säkra på att Allah applåderar när de skär huvudet av Allahs fiender.

Så alla ni normala människor som fortfarande kan skilja mellan gott och ont – hur långt ska vi tillåta att detta går? Jimmie Åkesson sjukskrev sig, Marcus Birro vacklar och många andra har redan tappat greppet. Ska någon behöva dö innan ni ser att den verkliga ondskan i samhället bubblar bland de grupper som kallar sig antirasister och feminister? Det är dags att sluta hylla mobbarna och ställa sig på deras offers sida.

Våga vara medmänniska!

Roger Sahlström


Artikeln publicerad med benäget tillstånd av Dispatch International.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson