Annonsera på Avpixlat

Hur mycket jihadism tål Sverige? (del 2)

Björn Norström

KRÖNIKA Jihadism och terrorism handlar om en högre kallelse, en övertygelse, kanske till och med om rent och djupt hat mot västvärlden och allt vi står för, våra värderingar och livsstil. En kallelse och ett hat som går långt bortom familj och löften om jobb och terapi.

Löftet om paradiset, otaliga oskulder och martyrskap lockar naturligtvis betydligt mer än ett jordeliv som en skattebetalande ”knegarsvenne” inskriven på regelbundna gruppterapimöten. Detta förstår inte det politiskt korrekta Sverige.

För att fundamentalt förebygga, inte bara stoppa i sista minuten genom övervakning, jihadism och terrorism måste man således hitta något som lockar mer än paradiset, oskulder och martyrskap, vilket verkar vara en mer eller mindre omöjlighet eftersom jordelivet för vissa människor helt enkelt inte kan konkurrera med sådana lockelser. När döden inte skrämmer utan snarare istället anses vara en belöning kan inte ens löfte om arbete och terapi omvända den mest övertygade jihadisten.

Risken för återfall för en återvändande övertygad jihadist måste därmed anses vara hög eftersom denna inte uppnådde sitt mål att nå paradiset i sitt första försök. Ett ivrigt nytt försök, kanske på “hemmaplan” dessutom, kan därför inte uteslutas.

Risken för återfall för pedofiler anses vara mycket hög. Därför ska man inte belöna en utsläppt pedofil med direkt och oövervakad närhet till barn, liksom man inte ska belöna återvändande stridsvana och fundamentalt känslobedövade och hjärntvättade jihadistfanatiker med fritt spelrum ute på gator och torg och på arbetsplatser. Skulle Sahlin även belöna återvändande nazister från Ukrainakonflikten och även Breivik med samma förmåner?

Ett lågbetalt jobb på snabbrestaurang löser inte problemet med blodtörst som sitter djupt rotat i jihadistens DNA, speciellt inte för jihadisten som dessutom hoppade av grundskolan eller vars grundskolebetyg inte leder någon annanstans än till just snabbrestaurangen. För denne är det paradiset som gäller och det finns bara en väg dit – jihadism! Vägen som livslång skattebetalande “knegarsvenne” leder snarare till helvetet i jihadistens föreställningsvärld.

Att förebygga jihadism och terrorism kräver att en individs högsta övertygelse och kallelse måste överges. En människa som är stöpt i övertygelsen och kallelsen att jihadism och terrorism är den allra högsta äran att delta i, i jordelivet, kan sannolikt aldrig bli ”botad” från sin jihadism.

Att jihad och terrorism dessutom fanatiskt predikas i vissa moskéer runt om i västvärlden underlättar inte heller det förebyggande arbetet. I hur många moskéer detta sker vet vi inte. Säkert fler än vi anar dock. Mörkertalet är stort.

Den brittiska dokumentärfilmen Undercover Mosques är ett skräckexempel på vad som sker inom Europas gränser och bakom våra ryggar och som ökar risken för just jihadism. Det finns ingen anledning att tro att det är annorlunda i Nordamerika. Dock är antalet muslimer och muslimsk invandring betydligt lägre i Nordamerika än Europa, vilket logiskt minskar risken för jihadism och terrorism.

Situationen kring jihadism och terrorism i Europa ser betydligt mer dyster ut än den i USA. Flera europeiska länder har en invandrad muslimsk befolkning kring tio procent, även Sverige, och som dessutom växer snabbt genom höga födelsetal och fortsatt stor muslimsk invandring.

I USA ser det helt annorlunda ut. USA som land har endast 0,84 procent muslimer. Delstaten med störst andel muslimer är Virginia med 2,6 procent, vilket är en fjärdedel jämfört med Sverige. Delstaten med minst andel muslimer är Montana med 0,03 procent. Dessutom är majoriteten av invandringen till USA kristen, inte muslimsk.

Min delstat Vermont har straxt under 0,05 procent muslimer. Det är därför föga förvånande att Vermont än så länge inte har haft någon jihadist som krigat i Mellanöstern. Vivalla med några tusen invånare har fler jihadister i absoluta tal än hela New England i nordöstra USA med sina 16 miljoner invånare. Det bor även betydligt fler muslimer i lilla Sverige i absoluta tal än i hela New England.

Som referensram, Kanada har drygt tre procent muslimer och betydligt högre krav, formella som informella, än Europa på att invandrare ska anpassa sig till det det västerländska samhället och samtidigt lägga “barbariska” seder och bruk som könsstympning, kvinnoförtryck, hedersvåld och månggifte bakom sig. Europa islamiseras i en rasande takt jämfört med USA och Kanada. Att det finns en korrelation mellan antalet muslimer och antalet jihadister är svårt att förneka. Ju mer islamisering desto fler jihadister. Europa med Sverige i spetsen bevisar just det.

Sverige med 9,5 miljoner invånare har 55 muslimska utanförskapsområden där polisen inte längre har kontroll, vilket i USA rapporteras i media som muslimska no go-zoner. New England med nästan dubbelt så stor befolkning, vilket inkluderar Boston vars storstadsområde har mer än dubbelt så många invånare än Stockholm, har inte ett enda muslimsk utanförskapsområde som polisen inte har kontroll över, alltså inte en enda muslimsk no go-zon. Sålunda, ju mindre islam, desto färre antal muslimska no go-zoner och desto färre antal jihadister. Simple! Case closed!

Eftersom jihadism inte är ett existerande fenomen i Vermont kan därför Vermonts politiker fokusera tiden, energin och skattemedel på skolor, välfärd och andra kritiska samhällsfunktioner, och inte på att försöka omvända allt fler återvändande jihadister. I Sverige råder det motsatta. Jihadism står allt mer i fokus i den svenska debatten där skattemedel kommer att ösas över problemet samtidigt som resurser tas från andra samhällsfunktioner, som därmed blir lidande.

Grupper ställs mot grupper, jihadister mot pensionärer och skolbarn där jihadisterna prioriteras eftersom dessa i det politiskt korrekta Sverige anses vara “offer och berikning med spännande erfarenheter” medan pensionärer och skolbarn anses vara en belastning och kostnad av samma verklighetsfrånvända falang.

Jag har aldrig hört journalister, politiker eller folk i allmänhet i Vermont sörja frånvaron av jihadister och terrorister i delstaten. Tvärtom, här gläds man över att den “berikningen” inte infunnit sig.

Jag gissar att till exempel även länder som Japan och Uruguay med i princip obefintlig islam känner samma sak, länder som sannolikt inte ångrar att de hållit islam borta när de ser skräckutvecklingen i Europa. I verklighetsfrånvända Sverige är sådana tankegångar rasistiska, islamofobiska och främlingsfientliga, men vermontare, japaner och uruguayare struntar i vad det politiskt korrekta Sverige tycker om den saken.

Jag kan se ett framtidsscenario där européer i allt större utsträckning migrerar från Europa till länder där islam inte fått fotfäste än. Detta för att kunna leva i harmoni och fred och inte i mitten av ett religiöst krig och konstanta konflikter mellan muslimer och andra grupper, vilket nu är verkligheten i Europa, konflikter som bara lär öka i takt med fortsatt massinvandring och en tilltagande islamisering av Europa.

Lilla sekulära Sverige är nu genom fruktansvärt oansvarig invandringspolitik direkt indraget i ett internationellt religiöst krig där krigarna växer upp och formas i svenska förorter. Samtidigt lägger landet alla sina ägg i Mona Sahlins korg eftersom hon uppenbarligen är expert på jihadism och på ett mirakulöst sätt tror sig kunna dämpa jihadisternas blodtörst och återställa dessa terrorister till fredliga skattebetalare genom arbete och terapi.

Att vägra jihadisterna återinträde i landet, kräva assimilation av invandrare och samtidigt framförallt minska volymen på invandringen är dock helt otänkbart i landet som blivit ett internationellt skräckexempel.

Örebropolitikern Rasmus Perssons förslag om att som kollega påtvinga svenskar en krigstränad, krigsbedövad och västhatande islamsk fanatiker med mord, terrorism, våldtäkter och otaliga brott mot mänskligheten som meriter, är även ett direkt hot mot arbetstagare och arbetsgivare och samhället som helhet. Om vi verkligen vill förebygga jihadism finns det bara en garanterad väg – att minska invandringen från muslimska länder eftersom det är just därifrån en strid ström av jihadister och terrorister kommer.

Det kan helt enkelt inte förnekas. Länder kan varken lagstifta bort eller förbjuda en kallelse och övertygelse som jihadism eftersom jihadism verkar vara den absolut högsta kallelsen för vissa, där fru, barn, arbete och ett bekvämt liv i västvärlden helt förkastas i dess namn.

Lösningen på att svensk polis inte klarar av terrorism eller jihadism ligger inte heller i mer resurser, utan i att minska riskerna, vilket i konkreta termer främst betyder minskad invandring.

P.S. Jag läste nyss att Rasmus Persson dragit tillbaka tanken om att belöna jihadister med arbete men det förändrar inte att Sverige spenderar allt mer tid och resurser på importerad jihadism, tid och resurser som naturligtvis tas någon annanstans ifrån, där verksamheten blir lidande.

Dock visar det sig uppenbarligen att återvändande “örebroare” som deltagit i jihad redan fått gräddfil in på arbetsmarknaden. Den ena handen i Örebros kommun vet tydligen inte vad den andra handen i samma kommun sysslar med. Kaoset och desperationen verkar vara total i Örebro kommun, och även snart i din kommun om inte denna galenskap tas hand om på allvar och utan politiskt korrekta filter.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson