Annonsera på Avpixlat

Vi måste ha en j***a massa röta en j***a massa gånger!

Björn Norström

KRÖNIKA Efter de islamska terrordåden i Paris har amerikansk och kanadensisk media konstaterat att antalet muslimer i Europa ökar kraftigt och att antalet och andelen muslimer växer betydligt snabbare i Europa än i Nordamerika och Australien. Till skillnad från Europa har USA, Kanada och Australien inte alls samma frikostiga invandring från tredje världen, i synnerhet inte från muslimska länder. Inte heller har de samma frikostiga och attraktiva bidragssystem för invandrare som länder i Europa, vilket dock är en annan historia. Dessa skillnader leder till att Europa kommer att behöva mycket mer röta än Nordamerika och Australien i framtiden.

Ett antal medier i både USA och Kanada har de senaste dagarna, med mer eller mindre diplomatiska tongångar, uttryck att den massiva muslimska invandringen till Europa direkt leder till växande utanförskap, allt fler muslimska så kallade ”no-go zoner”, ökade konflikter och potentiellt allt fler terrordåd i just Europa. Ett antal medier i Nordamerika antydde till att Paris-terrorn är ett tecken på ökade konflikter i samband med muslimsk invandring eftersom enbart Frankrike har runt 750 muslimska no-go zoner där inhemska terrorister potentiellt skapas.

Efter Londonbombningen den 7 juli 2005 gjordes en opinionsundersökning bland muslimer i Storbritannien som visade att 20 procent av de “brittiska” muslimerna sympatiserade med ”känslorna och motiven” bakom bombningen. I runda tal, sympatiserade närmare en miljon muslimer i Storbritannien med terrorism.

En annan undersökning året efter 7/7-bombningen visade att hela 25 procent av de “brittiska” muslimerna ansåg att bombningen kunde rättfärdigas. Återigen, runt en miljon muslimer i Storbritannien ansåg att terrorism är rätt OK.

Att kalla en miljon muslimer i Storbritannien för en ”minoritet” är formellt och statistiskt sett helt korrekt, men ur ett verklighetsperspektiv med terrorism och människoliv på spel är det fullständigt dåraktigt och förrädiskt att avfärda terrorhot genom att prata i termer av “bara en minoritet”. Skulle vi på samma sätt rycka på axlarna och automatiskt avfärda nazister som ”minoritet” om 25 procent av svenska folket i en undersökning sympatiserade med nazism? Skulle vi tycka det var OK om “bara” 25% av svenskarna sympatiserade med Breiviks terrordåd i Norge? Naturligtvis inte!

Att däremot sympatisera med islam och terrordåd går dock uppenbarligen alldeles utmärkt. Ingen lyfter vad det verkar ens på ögonbrynen. Hotet från muslimsk terrorism förminskas samtidigt som ett självantändande kök i en källarmoské skapar nationella krigsrubriker och näst intill en regeringsinsats. Sverige saknar ett hälsosamt perspektiv!

Om vi funderar kring ovan nämnda opinionsundersökningar är det inte orimligt att anta att siffrorna i andra europeiska länder med stor muslimsk invandring, t.ex. Frankrike och Sverige, inte skiljer sig nämnvärt åt från de brittiska. Muslimer i Frankrike och Sverige lever i precis samma utanförskap och upprättar liknande ”no-go zoner” som i Storbritannien. Sverige har idag minst 55 muslimska no-go zoner, vilket är fler än i hela Nordamerika. England, liksom Frankrike, har flera hundra muslimska no-go zoner.

När jag bodde ett par år i Örebro för drygt 20 år sedan var Vivalla ett knegarområde jag regelbundet cyklade igenom. Idag är samma Vivalla en muslimsk no-go zone och jihadistfabrik där stadsbussarna beskjuts och tvingas ställa in turer, med flera ”Vivallaförmågor” stupade i Mellanöstern. Även detta kan rimligtvis anses vara del av strukturell terrorism eftersom det sätter omedelbar skräck i samhället och dess invånare och samtidigt stoppar vardagliga och mycket viktiga samhällsfunktioner.

Att den muslimska no-go zonen Vivalla dessutom har en av Sveriges absolut sämsta skolor där endast drygt hälften av eleverna går ut med gymnasiebehörighet är inte ett hälsosamt framtidstecken heller precis. I Vivalla blir man jihadist, inte cancerläkare som ska rädda den svenska cancervården.

Det naiva svenska etablissemanget blåvägrar att erkänna dessa sammanhang och de uppenbara kopplingarna mellan olika muslimska invandringskonsekvenser som dagligen slår Sverige som en slägga i huvudet. Etablissemanget sväljer istället sina lyckoruspiller och lever i en hallucinationsbubbla istället samtidigt som de helt segregerar sig från områden som Vivalla. Problemet löst!

När situationen involverar profeten Muhammed och satiriska bilder som i Paris kan vi rimligtvis anta att andelen muslimer som sympatiserar med terror faktiskt ökar eftersom det är i princip förbjudet att avbilda och ”kränka” Muhammed inom islam. Sånt vet vi bestraffas, och bestraffas hårt, vilker Parisdåden visade. Charlie Hebdo begick alltså den absolut värsta synden man kan begå ur ett strikt islamskt perspektiv, vilket naturligtvis de allra flesta muslimer vet.

Det är därmed rimligt att anta att det bor flera miljoner muslimer i Europa idag som sannolikt inte har några problem med terrorn i Paris, speciellt med tanke på att den handlade om just det kolossalt känsliga ämnet för muslimer – islam och Muhammed. Lägg därtill islams avsky mot yttrandefrihet rent generellt. Dådet i Paris handlar alltså kanske både om bestraffning av tidningen och att genom terror försöka inskränka yttrandefriheten mer allmänt.

Med tanke på befolkningsutvecklingen i Europa, där andelen muslimer och islam växer kraftigt, kan vi konstatera att islamsk terror sannolikt kommer att öka i framtiden. Det finns definitivt inga tecken på eller sannolika skäl att tro att det motsatta gäller.

Pew Research Center för statistik över hur många muslimer det bor i olika länder och världsdelar. År 1990 bodde det knappt 30 miljoner muslimer i Europa. År 2000 knappt 37 miljoner. År 2010 kring 43 miljoner. År 2020 beräknas det bo drygt 50 miljoner muslimer i Europa och år 2030 runt 57 miljoner.

Med tanke på att upp till en fjärdedel av muslimerna i Storbritannien sympatiserade med 7/7-terroristerna, att antalet muslimer i Europa ökar kraftigt och att allt fler muslimska no-go zoner etableras överallt i Europa där unga muslimer formas till just terrorister, inte minst i Sverige, kan vi dra slutsatsen att även antalet muslimer som sympatiserar med terrorism troligen ökar kraftigt i Europa, och därmed även antalet potentiella terrorister. Europa är en växande islamsk bomb som väntar på att explodera, likt den i Mellanöstern.

Lägg även till variabler såsom krigstränade och blodtörstiga jihadister som enkelt reser fram och tillbaka mellan Europa och Mellanöstern, som Paristerroristerna gjorde, de mer eller mindre obefintliga gränskontrollerna i Europa, inte minst i Sverige, muslimskt hat och den vardagsintolerans mot västvärlden och dess värderingar och andra religioner som uttryckts allt mer öppet och regelbundet inom Europas gränser, även i skolan och bland barn, samt det perverst politiskt korrekta samhället där förnekelsen är total om att terrorism, islam och muslimsk invandring är direkt kopplade till varandra, så har vi det perfekta receptet för snabbt växande terrorism inom Europas gränser. Potentiella terrorister gnuggar säkert händerna över den okontrollerade islamska utvecklingen i Europa.

Tiden är förbi där spektakulära terroristdåd var målet, sådana som kräver enorm planering och logistik. Dagens strategi bygger på vardagsterrorism som orsakar enorm psykologisk skada hos en befolkning. En stulen bil eller AK-47 från svarta marknaden, en koranvers eller två och ett par ”Allahu Akbar!” senare så flyter blodet på en utomhusmarknad eller en tidningsredaktion. Hur fortsatt okontrollerad muslimsk massinvandring från Mellanöstern förebygger dessa scenarion är för mig ett mysterium. Att USA och Kanada har stängda dörrar för syrisk invandring och satsar allt på humanitär hjälp på plats kanske har en ytterligare anledning utöver bara humanism. Det kanske även minskar risken för invandrad terrorism i Nordamerika.

Inte nog med den aktiva terrorismen. Passivt stöd för terrorism är även ett växande problem, vilket opinionsundersökningarna ovan påvisar. Muslimska demonstrationer och protester mot Paris-terrorn, där islams politiska, ideologiska och religiösa ledare runtom i Europa går i spetsen, lyser med sin frånvaro. Varför leder inte Mehmet Kaplan, Omar Mustafa eller Sveriges Unga Muslimer tillsammans med Sveriges nationella samordnare mot extremism Mona Sahlin och Veronica Palm ett fackeltåg i Sverige mot terrorismen i Paris? Varför? VARFÖR?

De som lallar runt i ett mentalt ingenmansland och inbillar sig att muslimsk massinvandring till Europa och islams kraftiga framväxt inte kommer att öka terrorismen i Europa är lika ansvariga för terrorismens framtida offer som terroristerna själva.

Efter Brighton-terrorismen 1974 där dåvarande brittiska premiärministern Margaret Thatcher var målet, ett dåd som IRA var ansvariga för och som kostade fem människor livet, men inte premiärministerns, konstaterade IRA att ”idag hade vi otur, men kom ihåg att vi bara måste ha tur en enda gång. Ni måste alltid ha tur”.

Med det i tankarna kan vi med stor säkerhet konstatera att i dagens och framtidens Europa där den muslimska befolkningen, islam och muslimska no-go zoner växer så det knakar måste ”vi” ha en j***a massa tur (”röta” i min svenska uppväxtort Hagfors) en j***a massa gånger. Varenda Hagforsing vet att om man förlitar sig på röta ligger man riktigt illa till.

Den libanesiske USA-invandraren och journalisten Brigitte Gabriel uttryckte nyligen sin syn på islam, terrorism och västvärlden på ett sätt i amerikansk TV som i Sverige omedelbart skulle anses vara hets mot folkgrupp och sluta med att hon blev anhållen och bestraffad. Titta och njut!

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson