Annonsera på Avpixlat

Till statsministern

insandare_150INSÄNDARE Jag har förstått på din retorik att du kommer att fortsätta föra en vettlös invandringspolitik, som innebär att du precis som din företrädare på statsministerposten kommer att fortsätta ge bort vårt land. Ett Sverige som våra förfäder byggt upp med tungt slit.

Åk ut till Rinkeby och se dig omkring eller åk till något annat utanförskapsområde, som tidigare var Sverige, men nu inte längre liknar Sverige. Utanförskapsområdena blir snabbt fler och fler. Är det en eftersträvansvärd utveckling för Sverige?

Med en invandringspolitik som är fullständigt exempellös och extrem föröder du det som våra förfäder byggt upp. Det är inte invandrarnas fel att det förs en extrem invandringspolitik utan det är nu ditt fel precis som flera av dina företrädares fel.

Att ifrågasätta invandringspolitiken har inte med främlingsfientlighet eller rasism att göra. Det har inte heller med människors värde att göra, såsom det oftast framställs i den debatt, som hörs och förs i Sverige.

Hur det kommer att sluta med din politik kan du enkelt konstatera genom att se hur det gått för andra länder med okontrollerad befolkningstillväxt och diverse olika folkgrupper eller klaner; de blir inte rika och får ingen välfärd utan det blir inre spänningar och konflikter.

I ett multikulturellt och relativt rikt samhälle som USA lever uppemot hälften av befolkningen i fattigdom; dagens USA kan rimligen inte ses som något föredöme. Även i vårt land finns fattigdom och social misär, som är i ökande. Sjukvård, skola och äldreomsorg är på dekis. Arbetslösheten minskar inte och låglönejobben där det inte går att leva på lönen blir fler och fler.

Om det är ditt mål att fortsätta slå sönder nationalstaten Sverige så är du tyvärr på god väg att lyckas. Det verkar på din retorik hittills som att makten är det väsentliga för dig och Sveriges väl är sekundärt!

Tänker du lyssna på och begrunda dina meningsmotståndares argument mot den sedan länge i Sverige förda invandringspolitiken? Klarar du att sakligt debattera frågan utan att plocka fram rasist-, nazist-, islamofob- och likavärdekorten?

Jag vill härmed uppmana dig till att tala med alla i riksdagen och inte exkludera någon vad gäller samarbete; det är det som är demokrati, åtminstone representativ sådan. Låsningar är ingen lösning; försök bli statsmannamässig!

Läkare

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson