Annonsera på Avpixlat

Ungdomsgäng överfaller och misshandlar barn i Huddinge

UNGDOMSBROTTSLIGHET De senaste veckorna har pojkar vid två tillfällen överfallits, misshandlats och hotats av ett gäng maskerade ungdomar i Huddinge, i södra Stockholmsområdet. Den ene utsatte pojken är 11 år, den andre bara 7. Det ska också ha skett ett tredje överfall mot ett barn i Huddinge, men i det fallet ska gänget bara ha hotat offret. Det är inte fastställt om samma ungdomsgäng begått alla tre brotten, men mycket tyder på detta.

I förra veckan berättade Avpixlat i en nyhetsnotis om 7-årige Noah som överfölls och misshandlades när han skulle gå hem från skolan. Händelsen inträffade strax efter kl. 16 på eftermiddagen tisdagen den 4 november. Noah stod utanför skolan och väntade på sin kompis som han skulle ha sällskap med, när 5-6 äldre killar dök upp.

De äldre killarna, troligen i tonåren, attackerade Noah utan någon som helst anledning. Han fick ta emot flera hårda slag i huvudet och i magen. Noah var förstås chockad och rädd efter det han utsatts för, och kunde inte uppge några tydliga signalement på killarna som attackerat honom. Eventuellt ska ett par av dem ha haft någon form av maskering.

I medierapporteringen om händelsen uppgavs inte vid vilken skola misshandeln skett, vilket sannolikt minskade polisens möjligheter att få in tips och vittnesuppgifter om misshandeln av sjuåringen.

I tisdags, den 11 november, skedde ett likartat överfall i samma område. 11-årige William hade slutat skolan vid 15-tiden på eftermiddagen och var på väg hem, då han överfölls av ett gäng maskerade, äldre ungdomar. Enligt Aftonbladets “Brottcentralen” ska överfallet ha skett vid Klarabergsvägen i Huddinge.

Gänget ställde sig runt William och började kalla honom saker som “hora” samt “ful och äcklig“. Sedan knuffade de honom i en vattenpöl. William lyckades fly och sprang så fort han kunde från platsen. Han gömde sig i en skogsdunge vid Tingsvägen, invid Tomtberga kyrkogård, men efter en stund hittade gänget honom.

Gänget tryckte upp 11-åringen mot en vägg och slog honom. De krävde också att han skulle öppna sin väska och överlämna sin mobiltelefon. När gänget förstod att William inte hade någon mobil tömde de väskans innehåll på marken. De lämnade sedan platsen, men avslutade överfallet med att hota William. De uppges ha sagt “vi är inte klara med dig“, samt att William skulle råka illa ut om han anmälde det inträffade.

Killarna som överföll William ska ha varit maskerade. Trots maskeringen borde det rimligen gå att få fram en del signalementsuppgifter, exempelvis killarnas klädsel, längd och huruvida de talade svenska med eller utan brytning. I mainstream-medias rapportering om händelsen lämnas emellertid inga signalementsuppgifter överhuvudtaget.

På torsdagen, den 13 november, uppgav Huddinge kommun på sin webbplats att ännu ett likartat överfall skett samma dag. En elev på väg till skolan ska ha blivit stoppad och hotad av 5-6 mörkt klädda, maskerade ungdomar. Detta ska ha skett vid Kvarnbergsplan.

Relaterat

Stockholm: 7-årig pojke i Huddinge mishandlades av tonårsgäng

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson