Annonsera på Avpixlat

Kanada stoppar invandring för personer med oförenlig värdegrund

Chris Alexander

Kanadas migrationsminister Chris Alexander.

KANADA / VÄRDEGRUND Kanada har under senare år på olika sätt kraftfullt stramat åt invandringen, en utveckling som Avpixlat rapporterat kontinuerligt om. Nu är det dags igen. Denna gång har regeringen beslutat att invandrare som inte delar centrala delar av den kanadensiska värdegrunden kommer att förbjudas att invandra till Kanada.

Chris Alexander, Kanadas migrationsminister, meddelade nyligen att Kanada inte längre kommer att låta individer som deltagit i beteenden som inte är förenliga med kanadensisk värdegrund att invandra till landet. Exempel på detta inkluderar bl.a polygami och tvångsgiftermål.

Om man läser mellan raderna kan man konstatera att  detta direkt kommer att påverka till exempel individer från muslimska kulturer, men även individer från Afrika och Sydostasien eftersom länder i dessa områden, deras kulturer och “fredens” religion sanktionerar just polygami och/eller tvångsgifte.

Återigen ser vi att Kanada går åt rakt motsatt håll jämfört Sverige – detta i kontrast till att landet hålls fram som ett föredöme av svenska massinvandringsförespråkare som av allt att döma och i motsats till Avpixlats läsare inte brytt sig om att sätta sig in i Kanadas invandringspolitik. Samtidigt som Sverige skriver upp sina asylinvandringsprognoser där individer som både praktiserar polygami och tvångsgifte snabbt och enkelt och utan identitetskontroller tilldelas asyl i landet, har nu Kanada alltså bestämt att stänga dörrarna för just dessa typer av individer eftersom deras värdegrund inte är förenlig med med den kanadensiska dito.

Kanada gör noggranna kontroller av dem som ämnar invandra till landet och släpper inte in s.k. “papperslösa” som inte kan styrka sin identitet. Enligt den politiskt korrekta doktrin som är överordnad superideologi i Sverige anser Kanada alltså att människor som praktiserar polygami eller tvångsgifte inte är lika mycket värda som andra, eftersom de inte längre är välkomna att invandra till landet. Kanada har också deklarerat att “papperslösa” inte är lika mycket värda eftersom inte heller de släpps in i landet.

Det kan därför vara läge för den nya svenska regeringen att rasist- och nazistförklara Kanadas regering eftersom den för en invandringspolitik som helt ligger i linje med Sverigedemokraternas där man inte definierar alla människors värde som alla människors rätt att bosätta sig i Sverige och här åtnjuta decennier av försörjning på skattebetalarnas bekostnad.

Samtidigt kan den svenska regeringen, i egenskap av att leda världens “humanitära stormakt”, rikta ett erbjudande till Kanada om värdegrundsträning. Om man från svenskt håll däremot avser att fortsätta utropa Kanada till ett migrationspolitiskt föredöme, kan man inte gärna samtidigt fortsätta att fördöma det enda parti i Sveriges riksdag – Sverigedemokraterna – som förespråkar en invandringspolitik som till stora delar sammanfaller med Kanadas.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson