Annonsera på Avpixlat

S valkandidat Mahmoud Haidar: “Vi plockar honom sen”

sjuklövern och lagen7-KLÖVERNS KRIMINELLA KANDIDATER Socialdemokraternas aktuella kommunfullmäktigekandidat Mahmoud Haidar i Kalmar dömdes under den förra mandatperioden för att ha stirrat en ordningsvakt i ögonen samtidigt som hade sade till sina gängmedlemmar att “vi plockar honom sen”. Haidar åtalades även i samma veva för en brutal krogmisshandel, där han dock undkom fällande dom i brist på bevis, trots att hans kläder var nedsölade med offrets blod, medan en av hans kumpaner istället dömdes. Haidar har utöver detta ett långt förflutet som ung invandrarkriminell, med bl.a. flera domar för misshandel.

Detta är dock uppenbarligen inget som stoppar Socialdemokraterna från att ha honom som kommunfullmäktigekandidat även till det kommande valet. Till råga på allt sitter han dessutom som nämndeman vid Kalmar tingsrätt, där han således har direkt inflytande över rättegångar rörande bl a sina egna gamla gängmedlemmar. I direkt brott mot gängse regler tvingades han dessutom bara ta en kortare timeout från denna tjänst efter sin senaste dom, men återinträdde sedan snart därefter igen.

Några ytterligare intressanta detaljer finns även att finna i Haidars domar. Trots blodfläckar på hans kläder från den misshandlade och flera vittnesmål om att Haidar brottat ned offret, varefter hans kamrat Shefqet sedan sparkat den misshandlade i huvudet 3-4 gånger då han låg på marken, friades Haidar från åtalet om misshandel. Att Haidar deltagit i bråket råder det däremot ingen tvekan om. I tingsrättens bedömning skriver man följande:

Besvärande för Mahmoud Haidar är att blod från N.N påträffats på dennes kläder. I målet har emellertid från flera håll lämnats uppgifter om att Mahmoud Haidar och N.N brottats med varandra. Blodfläckarna kan ha hamnat på Mahmoud Haidars kläder vid en sådan närkontakt.

Och från den andra domen om hotet mot vakten:

Mahmoud Haidars sällskap var mycket högljutt. Ljudstyrkan ökade. Mahmoud Haidar uttalade också kränkande saker om kvinnor och förde en högljudd diskussion om olika brottmål. När sällskapet blev för högljutt gick N.N (kvinnlig vakt) fram till dem och bad dem dämpa sig. Mahmoud Haidar talade då om att han var nämndeman och sa att N.N inte hade någon rätt att bestämma deras ljudnivå.

Efter upprepade glaskrossningar vid bordet avvisades Mahmoud Haidar och dennes sällskap. Under avvisningen och därefter skrek Haidar att han skulle “rövknulla L.L” (manlig vakt) och att han visste var L.L bodde. När de både vakterna försökte prata med Haidar förklarade denne emellertid att hon kunde “ta sin kukförlängare och dra”. Haidar gick därefter fram till en kamrat och sa med ögonkontakt med L.L att “vi plockar honom sedan”. Detta uttalande upprepade han tre gånger.

Under den senaste veckan har svensk media tvingat SD-politiker att avgå till höger och vänster för att ha smädat Zlatan på Twitter, i upprört tillstånd ha skrivit generaliserande kommentarer om invandrare på en blogg eller som alkoholpåverkad 17-åring ha blivit fotograferad i en omdömeslös utklädnad på en fest.

Vi lämnar till läsarna själva att väga dessa saker mot en livslång gäng- och våldsbrottskarriär som sträcker sig ända in i förra mandatperioden, samt att fundera på varför Expressen tillämpar de urvalskriterier för sin nyhetsbevakning som man gör, där man mörkar en socialdemokrats grovt våldsbrottsliga bakgrund samtidigt som man skriver krigsrubriker om SD-politikers nätkommentarer.

Expressen kan åtminstone knappast ursäkta sina underlåtenhetsförsyndelser med att inte ha känt till Mahmoud Haidars handlingar, då dessa är dokumenterade i offentliga domar, flertalet äldre nyhetsartiklar, och även i en informativ sammanställning av sjuklöverpolitikers brottslighet på nätet. Detta till skillnad från de anonyma kommentarer och privata mejl som Expressen uppger som källa för sin egen rapportering, där man som vanligt har gett kriminella vänsterextremistiska grupperingar uppdrag att begå olagliga dataintrång för att komma över halmstrån att greppa efter i syfte att smutskasta SD-politiker.

I detta fall kan även en jämförelse med fördel göras med den evigt uttjatade “järnrörsskandalen” involverande tre SD-politiker, även denna med sitt ursprung hos tidningen Expressen. Denna “skandal” bestod i att de tre SD-politikerna i sin ensamhet på väg hem på en gata plockade upp aluminiumstänger från marken efter att tidigare på kvällen ha angripits och hotats av en grovt kriminell invandrare, dvs. en kille inte helt olik Mahmoud Haidar, för att kunna försvara sig ifall denne precis som Haidar skulle ha bestämt sig för att “plocka dem senare” under deras hemfärd.

Med denna “bortglömda” kommunfullmäktigekandidat i åtanke känns därmed Expressens vinklade rapportering om möjligt än mer absurd och demokratiföraktande än vanligt.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson