Annonsera på Avpixlat

Regeringen håller folket som gisslan

Foto: Albin Olsson

Foto: Albin Olsson

MASSINVANDRINGEN Trots att vi nu står med både ett socialt och ekonomiskt facit över massinvandringspolitiken – ett ständigt ökat antal så kallade utanförskapsområden, skenande brottslighet, hög arbetslöshet och upplopp i förorterna samt Fredrik Reinfeldts erkännande att invandringen inte alls är den enorma vinst som så länga påståtts – ska det hela ändå fortgå i oförminskad takt och ingen övre gräns tycks finnas. Varför, frågar sig många, och vad är slutmålet?

Socionomen och journalisten Gunnar Sandelin, som tillsammans med etnologen Karl-Olov Arnstberg skrivit böckerna Invandring & Mörkläggning samt driver en gemensam blogg, skriver idag om den märkliga situationen Sverige befinner sig i.

Reinfeldt, som låtit Miljöpartiet sätta agendan för svensk invandringspolitik, gjorde klart en gång för alla i samband med pressträffen nyligen, där han talade om att hela reformutrymmet under kommande mandatperiod är borta på grund av att Sverige även fortsatt ska agera “humanitär stormakt”, att det inte är svenska folkets bästa han sätter främst, utan resten av världens. Och för detta ska svenska folket “öppna sina hjärtan”, utöver att redan betala världens högsta skatter, vara flitiga givare till diverse biståndsorganisationer och vara en av de mest generösa biståndsländerna – och fortsätta få sin höga tolerans och medmänsklighet våldtagen av humanitärmegalomaner, ett synnerligen kontraproduktivt sätt som på sikt bara urholkar solidariteten för att kanske en dag vända 180 grader.

Sandelin

Sandelin

Enligt Sandelin har regeringen Reinfeldt tagit sitt eget folk som gisslan. Som enda land i världen ger Sverige syrier automatiskt permanent uppehållstillstånd, en signalpolitik som naturligtvis ökar inflödet. I många andra länder ges bara tillfälliga uppehållstillstånd. Trots att integrationen av invandrare från alltför avvikande kulturen i Sverige går sämst i OECD, fortsätter regeringen på samma linje, konstaterar Sandelin.

När Migrationsverkets tjänstemän, som bör förhålla sig neutrala, senast i fallet med Sara Skyttedal från KDU, går ut och slår ned på allt som har med en normaliserad invandring att göra och påstår att inget kan göras med hänvisning till EU-medlemskapet och internationella konventioner, syftar de på Genevékonventionen samt tillägget om skyddsbehövande.

Genevékonventionen reglerar de som klassas som flyktingar, vilka utgör en väldigt liten den av alla de som varje år kommer till Sverige. På grund av tillägget om skyddsbehövande, som tillkom senare, skulle Sverige inte kunna införa ett nytt så kallat Luciabeslut, då bara konventionsflyktingar gavs permanent uppehållstillstånd. 1995 gick Sverige med i EU.

Betänk att Sverige ger uppehållstillstånd till fyra gånger så många asylsökande som övriga nordiska länder gör TILLSAMMANS samt också mer än vad Tyskland gör.

Betänk att Finland lyder under samma internationella konventioner som Sverige och har en liknande utlänningslag. Medan vi hittills i år har givit cirka 20.000 PUT till asylsökande har Finland bara givit cirka 1.000 positiva asylbeslut.

Betänk att nio av tio asylsökande saknar giltiga passhandlingar så att vi inte med säkerhet kan veta vilka de är.

Betänk att asylbedrägerierna är omfattande och konstanta, vilket ”miggorna” (anonyma beslutsfattare på Migrationsverket) har vittnat om på tidigare asylombudet Merit Wagers blogg i sju år nu. Det är också kaos på flyktingförläggningarna vilket går att läsa på samma blogg om Blinkarp.

Naturligtvis måste beslutsförfattarna känna till situationen. Men varför tillåts det fortgå?

Slutsatsen måste bli att våra ledande samhällselit VILL ha det så här. Vi SKA inte kunna göra någonting åt saken. Vi SKA bli försatta i vanmakt. De av oss som försöker protestera SKA bli stämplade som dumma, hjärtlösa, främlingsfientliga och rasister. Jag trodde från början att en regering i första hand skulle se till det egna folkets intressen, men här kommer istället solidariteten med alla jordens befolkningar i första hand samtidigt som de egna medborgarna sätts på undantag.

Sverigedemokraterna är det enda parti som hävdat ett kraftigt begränsande av asyl- och anhöriginvandringen. Enligt Richard Jomshof, SD, finns det möjligheter till ett liknande Luciabeslut idag:

Det här är helt galet. Det betyder i så fall att i princip alla andra länder inom EU tolkar konventioner och lagar fel. Det är klart att vi måste kunna fatta ett liknande beslut som vi gjorde 1989.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson