Annonsera på Avpixlat

Poliser i allt fler mångkulturella skolor i USA bär militära automatvapen

AR-15

Foto: TheAlphaWolf, Wikimedia Commons

USA / MÅNGKULTUR Compton i delstaten Kalifornien i USA är en “mångkulturell” stad i Los Angeles där latinamerikaner och svarta i princip ligger i krig med varandra. Situationen är nu så illa i de kommunala skolorna att skolledningen tillåter polisen som arbetar i skolorna att bära militära automatvapen.

Våldet i mångkulturella skolor i flera städer i USA blir allt grövre. Som en direkt följd har många skolor metalldetektorer vid ingångarna till skolorna och allt fler skolor har numera beväpnad polis som patrullerar korridorerna.

Skolledningen i mångkulturella Compton sneglade på de nyliga rasupploppen i Ferguson, Missouri och ansåg att liknande rasupplopp inte är omöjliga även i Compton. Därför tillåts nu poliser som patrullerar korridorerna i skolorna i Compton att bära militära automatvapen. Flera andra mångkulturella städer i Los Angeles-området tillåter redan sina poliser att bära militärvapen i skolorna på grund av eskalerande våld mellan framförallt svarta och latinamerikaner som när som helst kan blossa upp till regelrätta rasupplopp och etniska gängkrig i skolorna.

Rasism mellan latinamerikaner och svarta ligger till grund för dessa konflikter. Enligt en amerikansk studie är svarta amerikaner de mest rasistiska medan vita amerikaner är de minst rasistiska i USA. Om en objektiv studie om rasism gjordes i Sverige skulle resultatet sannolikt bli liknande, att andra grupper än vita skulle visa sig vara mest rasistiska eftersom etniska svenskar är kända för att vara mycket toleranta och icke-rasister.

Enligt en studie om rasism internationellt kan man även logiskt dra just en sådan slutsats eftersom Sverige enligt studien anses vara ett av världens absolut minst rasistiska länder medan invånare från länder som massinvandrar till Sverige anses vara betydligt mer rasistiska än svenskar.

Att nu skolorna i Compton, som är en av USA:s mest ökända mångkulturella städer på grund av just konstanta etniska och våldsamma konflikter mellan latinamerikaner och svarta, tillåter poliser att beväpna sig med automatvapen visar att mångkulturen leder till ett våld även i skolor som kräver en militär för att försöka stävja. Tyvärr är det nog bara en tidsfråga innan liknande säkerhet måste införas i svenska mångkulturella skolor när etniska konflikter blir allt vanligare och våldsammare.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson